Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    16. Lipanj 2015. 08:51

Tjesite se cure..moj ima 11 mj..muz radi cijele dane,a malac nemoze biti na miru ni minutu..nece sjediti,samo hodati za rukicu da ga drzim.i tako po ccciiijjjele dane..kicmu vec ni nemam,noge ne osjecam.dok zaspi ceka me milijun stvari za napravit i tako u krug svaki dan..jos k tome nam idu dva zubica i cica svakih sat dva jer mu je to ocito utjeha..

cloudy
    16. Lipanj 2015. 09:18

Moja se jutros oko 7 probudila...a ja bi baš još malko spavala...napokon je svjezije pa bi se mogla i naspavat...a dolaze nam gosti danas u babinje pa moram  kuću malo sredit....više mi to babinje ide na živce....

Jojo5
    17. Lipanj 2015. 18:16

eeee evo nas od pedice mali ima 8200 kg i dugačak 70 cm kaže doktorka super napreduje makar sam ja složila zabrinutu facu jer je u 2 mj dobio samo 400 grama to mi se čini malo ali s obzirom na vrućine nekako mi se malo otopio uvodimo drugi i pomalo treći obrok. mišek moj

cloudy
    17. Lipanj 2015. 18:46

:) lijepo, lijepo :D pravi veliki dečko...  kako si ti inače?

cloudy
    17. Lipanj 2015. 20:52

jel ti kažu šta kad ih skida? ma...ona dr je napravila lažnu uzbunu...toliko malo joj je bila displazija da su drugi dr rekli da samo vježbamo... ona nogice već par mj kad spava drži u pozi kao da je široko povijena - vjerojatno i zbog pp - ali za sad dobro... na kraju mi je ona dr samo nabila nervozu da mi je žao što smo uopće kod nje upale na pregled...da smo upale kod druge ona i rekla da je sve ok i ne bi mi stres nabijala bezvezni,...

Jojo5
    17. Lipanj 2015. 22:50

Mislim da su pp super jer drže nogice malo više razmaknute, makar ima puno polemika oko širokog povijanja za slučajeve gdje se to može ispraviti širokim povijanjem ipak bi bebe trebalo tako povijati do prvog pregleda. To je čest problem kod beba okrenutih na zadak. To su mali Budhe, veliki filozofi  :D
    Bitno da je Lotte super stres bumo preživjele :)
    A jedan dan će skinuti remenčiće, onda radim tulum a kada prohoda radim tulum za sve cure s klokanice

cloudy
    17. Lipanj 2015. 23:01

:) držim fige da ih skine uskoro :) mišić mali...kad prohoda nećeš ga moći zaustaviti :) i da..kak si to lijepo rekla...mali budhe,veliki filozofi...nadrapale smo jednog dana :D

Neni5
    18. Lipanj 2015. 14:37

Ubacit ću se... jojo kako si napisala te remenčiće čini mi se stresnije doživljavaju roditelji nego djeca... ja sam proplakala dan kad ih je stavio, ali i dan kad ih je skinuo ali ovaj put od sreće...
    ma htjela sam napisati da ti remenčići njih ne koče u razvoju, moj ih je nosio od 2,5 do 5,5 mj a prohodao je sa 10mj, mala zvir.

Coludy jel i tvoja nosi remenčiće ili? 
    🌞držite se cure...

Ja sam tamo na dohrani postavila pitanje a i ovdje ću... znači počeli smo sa dohranom i moram paziti da ne bude reakcije, e sad kako ću razlikovati a. reakciju od osipa koji izbija zbog vrućine?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.