Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    09. Svibanj 2015. 20:50

Boška tako je i meni, ja sam bila oko13 h jer je mali tako odredio malo smo pronjuškali kupili štogod a sve sam se nadala nekoga upoznati! Drugi put kada bude bebinjak bilo bi super da se dogovorimo za fiksno vrijeme :D . Moj mali je bio super sve je vidio i šarmirao tete

MarijaŠ
    10. Svibanj 2015. 09:38

Tko štuje oca okajava grijehe svoje,
    i tko časti majku svoju sabire blago. (Sir 3, 3-4)

Majčino srce je duboki ponor na čijem ćeš dnu uvijek naći oproštaj. (Honore de Blazac)

Sretan Majčin dan drage žene!  

Krešimir 19.08.2014. <3

mayathequeen
    10. Svibanj 2015. 10:18

Svima želim sretan Majčin dan 🌹🌹🌹🌹💙💙💙💗💗💗!!!

Neni5
    10. Svibanj 2015. 12:30

Drage mame nek vam je sretan Majčin dan!!!! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Dea23
    10. Svibanj 2015. 15:58

Sretan vam dan majke! Moja curica se sama prevrnula na trbuh i tako mi ga uljepšala!

MalaMia
    11. Svibanj 2015. 13:03

Cure trebam savjet moja curka je stara 6 i pol tjedana mi živimo u ZG dok su moji roditelju na selu udaljenom cca 3 sata vožnje pa me zanima da li bi bilo ok za 2 tjedna otići do njih na vikend jer mi tata boluje od raka gušterače koji se ne moze operirati i sve vise i vise ima loših dana pa bi ja htjela da ponosni dida moze prošetati po selu sa svojom unukom.
    Ispričavam se na dugačkom postu.

lonny
    11. Svibanj 2015. 13:23

MalaMia, prvo, jako mi je žao zbog tvog tate, vjerujem da ti je grozno.
    Što se tiče puta, ima ljudi koji s tako malim, pa i još manjim bebama putuju avionom pa ne vidim zašto bi tri sata u autu bio problem. Jedino ti savjetujem da krenete ranije ujutro dok nisu jake vručine, da ne palite klimu u autu jer će malenoj biti preveliki šok klima u autu i vručina vani. i računajte na bar jedno do dva stajanja na bar 20tak minuta da se bebica protegne i popapa.
    Ona će ti vjerojatno večinu puta prespavati i podnjet će to bez problema!

renata6
    11. Svibanj 2015. 14:29

MalaMia baš mi je žao zbog tate, dapače zašto ne, provedite čim više zajedničkih trenutaka. Možeš otići, slažem s lonny malecka će sigurno spavati a i ta tri sata će ti za čas otići, možda koja klopica i presvlačenje i za čas ćete doći. Neka dida samo prošeta svoju unučicu vjerujem da mu je u ovim teškim trenucima to iznimno bitno. I sama sam doživjela nešto slično i mogu ti reći da su to njima osjećaji koji ih dižu u zrak.

MalaMia
    11. Svibanj 2015. 14:38

Cure hvala vam puno na odgovorima, budemo mi ona polako počeli pripremat plan puta :) mislim da ce njemu to puno značiti dok sam bila trudna on je svima govorio da mu je jedina želja da dočeka rođenje unuke posto je to prvo unuče u obitelji :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.