Boška tako je i meni, ja sam bila oko13 h jer je mali tako odredio malo smo pronjuškali kupili štogod a sve sam se nadala nekoga upoznati! Drugi put kada bude bebinjak bilo bi super da se dogovorimo za fiksno vrijeme :D . Moj mali je bio super sve je vidio i šarmirao tete
Tko štuje oca okajava grijehe svoje,
i tko časti majku svoju sabire blago. (Sir 3, 3-4)
Majčino srce je duboki ponor na čijem ćeš dnu uvijek naći oproštaj. (Honore de Blazac)
Sretan Majčin dan drage žene!
Krešimir 19.08.2014. <3
Sretan vam dan majke! Moja curica se sama prevrnula na trbuh i tako mi ga uljepšala!
Cure trebam savjet moja curka je stara 6 i pol tjedana mi živimo u ZG dok su moji roditelju na selu udaljenom cca 3 sata vožnje pa me zanima da li bi bilo ok za 2 tjedna otići do njih na vikend jer mi tata boluje od raka gušterače koji se ne moze operirati i sve vise i vise ima loših dana pa bi ja htjela da ponosni dida moze prošetati po selu sa svojom unukom.
Ispričavam se na dugačkom postu.
MalaMia, prvo, jako mi je žao zbog tvog tate, vjerujem da ti je grozno.
Što se tiče puta, ima ljudi koji s tako malim, pa i još manjim bebama putuju avionom pa ne vidim zašto bi tri sata u autu bio problem. Jedino ti savjetujem da krenete ranije ujutro dok nisu jake vručine, da ne palite klimu u autu jer će malenoj biti preveliki šok klima u autu i vručina vani. i računajte na bar jedno do dva stajanja na bar 20tak minuta da se bebica protegne i popapa.
Ona će ti vjerojatno večinu puta prespavati i podnjet će to bez problema!
MalaMia baš mi je žao zbog tate, dapače zašto ne, provedite čim više zajedničkih trenutaka. Možeš otići, slažem s lonny malecka će sigurno spavati a i ta tri sata će ti za čas otići, možda koja klopica i presvlačenje i za čas ćete doći. Neka dida samo prošeta svoju unučicu vjerujem da mu je u ovim teškim trenucima to iznimno bitno. I sama sam doživjela nešto slično i mogu ti reći da su to njima osjećaji koji ih dižu u zrak.
Cure hvala vam puno na odgovorima, budemo mi ona polako počeli pripremat plan puta :) mislim da ce njemu to puno značiti dok sam bila trudna on je svima govorio da mu je jedina želja da dočeka rođenje unuke posto je to prvo unuče u obitelji :)
Sortiraj odgovore
Najstariji