Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boška2
    09. Svibanj 2015. 20:05

Mi bili na bebinjaku,ali nazalist nikoga nismo vidjeli(od mama sa klokanice),vjerojatno jet smo dosli tek oko 15.00h pa viss skoro nikoga nije ni bilo!!!' Al je zato skoro sve bilo po 5 kn!!
    Morali smo kasnije jer K i spava i papa oko podne,a i cekala sam malo da bude manje sunca. Bas mi je zao sto nisam nikoga od vas upoznala!

<3<3<3 Karl <3<3<3

Jojo5
    09. Svibanj 2015. 20:50

Boška tako je i meni, ja sam bila oko13 h jer je mali tako odredio malo smo pronjuškali kupili štogod a sve sam se nadala nekoga upoznati! Drugi put kada bude bebinjak bilo bi super da se dogovorimo za fiksno vrijeme :D . Moj mali je bio super sve je vidio i šarmirao tete

Boška2
    09. Svibanj 2015. 21:10

Jojo

Boška tako je i meni, ja sam bila oko13 h jer je mali tako odredio malo smo pronjuškali kupili štogod a sve sam se nadala nekoga upoznati! Drugi put kada bude bebinjak bilo bi super da se dogovorimo za fiksno vrijeme :D . Moj mali je bio super sve je vidio i šarmirao tete

Da,u pravu si, sljedeci babinjak svi u isto vrijeme! Ja sam srela poznanicuiz rodnog kraja,koja je trudna(nisam znala) pa sam bas bila sretna,a dosla sam sa frendicom trudnicom i jednostavno lijepo se provela!!!

<3<3<3 Karl <3<3<3

MarijaŠ
    10. Svibanj 2015. 09:38

Tko štuje oca okajava grijehe svoje,
    i tko časti majku svoju sabire blago. (Sir 3, 3-4)

Majčino srce je duboki ponor na čijem ćeš dnu uvijek naći oproštaj. (Honore de Blazac)

Sretan Majčin dan drage žene!  

Krešimir 19.08.2014. <3

mayathequeen
    10. Svibanj 2015. 10:18

Svima želim sretan Majčin dan 🌹🌹🌹🌹💙💙💙💗💗💗!!!

Neni5
    10. Svibanj 2015. 12:30

Drage mame nek vam je sretan Majčin dan!!!! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Dea23
    10. Svibanj 2015. 15:58

Sretan vam dan majke! Moja curica se sama prevrnula na trbuh i tako mi ga uljepšala!

MalaMia
    11. Svibanj 2015. 13:03

Cure trebam savjet moja curka je stara 6 i pol tjedana mi živimo u ZG dok su moji roditelju na selu udaljenom cca 3 sata vožnje pa me zanima da li bi bilo ok za 2 tjedna otići do njih na vikend jer mi tata boluje od raka gušterače koji se ne moze operirati i sve vise i vise ima loših dana pa bi ja htjela da ponosni dida moze prošetati po selu sa svojom unukom.
    Ispričavam se na dugačkom postu.

Boška2
    11. Svibanj 2015. 20:04

MalaMia

Cure trebam savjet moja curka je stara 6 i pol tjedana mi živimo u ZG dok su moji roditelju na selu udaljenom cca 3 sata vožnje pa me zanima da li bi bilo ok za 2 tjedna otići do njih na vikend jer mi tata boluje od raka gušterače koji se ne moze operirati i sve vise i vise ima loših dana pa bi ja htjela da ponosni dida moze prošetati po selu sa svojom unukom.
    Ispričavam se na dugačkom postu.

Zao mi je jako zbog tvog tate i suosjecam s tobom. Ja sam ti imala jako slicnu situaciju(meni je tata umro dok mi je mali imao 3 mjeseca),a sa njegovih 8 tjedana putovali smo k mojima,ali 1 i pol voznje. I stala sam samo jednom da ga nahranim i premotam, cijeli put je prespaval. Krenuli smo u 5 ujutro,ali bila je zima. Slazem se s Ranatom,tati ce ti puno znaciti. Sretan put vam zelim!

<3<3<3 Karl <3<3<3

lonny
    11. Svibanj 2015. 13:23

MalaMia, prvo, jako mi je žao zbog tvog tate, vjerujem da ti je grozno.
    Što se tiče puta, ima ljudi koji s tako malim, pa i još manjim bebama putuju avionom pa ne vidim zašto bi tri sata u autu bio problem. Jedino ti savjetujem da krenete ranije ujutro dok nisu jake vručine, da ne palite klimu u autu jer će malenoj biti preveliki šok klima u autu i vručina vani. i računajte na bar jedno do dva stajanja na bar 20tak minuta da se bebica protegne i popapa.
    Ona će ti vjerojatno večinu puta prespavati i podnjet će to bez problema!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI