Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    07. Svibanj 2015. 14:00

Nama je bilo prije dva dana 6 mjeseci! Kak smo se dobro poredali 

Dea, cura je stvarno velika, bravo!

lonny
    07. Svibanj 2015. 14:40

Oho komito sad znam koga ću najviše daviti ako ću imati nedoumice ( a imati ću ih )
    Ti ćeš "najfriže" proći sve što će nas doćekati!

Neni5
    07. Svibanj 2015. 23:08

Vjerojatno postoji nešto što bebe smiju koristiti, ja sam isto počela uključivati aparat sa tabletama, stavim predvečer u hodnik a sve sobe otvorim dok krenemo spavat isključim ga.
    Što se tiče mazanja prije sam pravila ulje od lavande i od smilja i bilo je djelotvorno ☺

kimito
    08. Svibanj 2015. 11:17

Cure, ipak ništa od nas sutra, nećemo na bebinjak.. idemo na more dva dana!

Dea23
    08. Svibanj 2015. 11:51

Moja curica je danas pojela svoju prvu kašicu od mrkvice i tikvice! Sve je slistila sa smješkom i još pazila da joj kaj ne ispadne  I sad vrišti od sreće  i zadovoljstva 

MAMA X2
    08. Svibanj 2015. 11:52

Mame kako oblacite svoje mezimice ii mezimce za setnju po ovom vremenu?😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.