Pa iskreno ne znam niš ne piše. Za bebe do 36 mjeseci je, bez parfema i parabena, hipoalergena i dermatološki testirana. Jučer mi je i pedica rekla da najbolje da ju ni ne mažem nego sjenu radim da ne dobi alergiju, ali već mi je muka da će od svega dobiti alergiju. Mažem ju i ne vidim nikakve negativne reakcije. Niš nemre bit štetnije od ovog sunca
Ni mi sutra nećemo doći,idemo na viksu pa ćemo pozvati ostatak ekipe koja još nije vidjela malu i proslaviti usput dva rođendana,jer nam se za 1.maj nije nikam išlo
Ja se mažem s ovim Garnierom kaj je Dea napisala,svako malo mi dekolte izgori,pa sam uzela visoku zaštitu,a malu s Avene mineral lotion 50 + šetnja isto oko 9,10 navečer 6,jučer smo ju dragi i ja šetali od 6-pola 8 i ja se nisam namazala i naravno,zgorila,sunce je fakat prejako...obučem joj bodi dugi rukav,tanke hlače,po potrebi majica kratki rukav,šešir obavezno kad se nosi,navečer pokrijem nožice pamučnom dekom,super mi je ta Benettonova,s jedne strane je tanja, a s druge deblja,sad mi je žao kaj nisam uzela još jednu,jer ih više nigdje nema
AAA vidimo se sutra cure koje dolaze, budem navratila s malim frajerom oko 11 a ako stignem i ranije sve ovisi o njegovom spavanju. Niš ja bum ime natefterila ili kaj ja znam ugl pijemo kavu sutra
Nalah uživajte biti će prekrasan dan!
E da , gdje ste kupile šeširić ?
Hvala! Uživajte i vi curke na druženju
Ja sam dugo tražila mama voli gabi,sole mio sa zaštitom,na kraju dobila dva od unuke kolegice s posla,mala ne voli šešire,a ove "obične" sam kupila u Kiku kod HNB-a
cure zakaj bi se beba mogla cesati po glavi ?tjemenicu nemamo sad mu ocela rast kosica nova i toliko se grebe da ima tockice krvi po glavi
cure zakaj bi se beba mogla cesati po glavi ?tjemenicu nemamo sad mu ocela rast kosica nova i toliko se grebe da ima tockice krvi po glavi
Najvjerojatnije od vrućine i od znoja, to ih zna baš užasno iritirati, moja S inače smeta sunce i ta toplina pa se isto sva izgrebe, i dok je bila mala isto je radila.
Mame koliko količinski treba biti kašice? Meni pedica rekla da treba cca 50 ml meni je to full malo i složim oko 100. Evo drugi dan nam je i ona otvara usta ko da od rođenja jede žlicom i još viče na mene ak joj ne dajem dovoljno brzo. Ali nakon 2 sata je pojela cijelu bocu. Jel normalno da ih tolko drži kašica ili joj trebam dati više? Jer kao kašica mora zamijeniti 1 mliječni obrok, a pošto mliječni jede svaka 4 inače onda baš i ne mijenja.
Dea imaš na dohrana dojenoga djeteta nekaj sam baš našvrljala na tu temu. za početak je dosta toliko koliko je pedica rekla . tako i moj viče na mene
kada vidim da se zasitio onda mu više ne dam klopati, otprilike 100 ml ponekad i više pojede, ovisi o tečnosti kašice. škicni temu pa će ti možda pomoći.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji