Ni mi sutra nećemo doći,idemo na viksu pa ćemo pozvati ostatak ekipe koja još nije vidjela malu i proslaviti usput dva rođendana,jer nam se za 1.maj nije nikam išlo
Ja se mažem s ovim Garnierom kaj je Dea napisala,svako malo mi dekolte izgori,pa sam uzela visoku zaštitu,a malu s Avene mineral lotion 50 + šetnja isto oko 9,10 navečer 6,jučer smo ju dragi i ja šetali od 6-pola 8 i ja se nisam namazala i naravno,zgorila,sunce je fakat prejako...obučem joj bodi dugi rukav,tanke hlače,po potrebi majica kratki rukav,šešir obavezno kad se nosi,navečer pokrijem nožice pamučnom dekom,super mi je ta Benettonova,s jedne strane je tanja, a s druge deblja,sad mi je žao kaj nisam uzela još jednu,jer ih više nigdje nema
AAA vidimo se sutra cure koje dolaze, budem navratila s malim frajerom oko 11 a ako stignem i ranije sve ovisi o njegovom spavanju. Niš ja bum ime natefterila ili kaj ja znam ugl pijemo kavu sutra
Nalah uživajte biti će prekrasan dan!
E da , gdje ste kupile šeširić ?
Hvala! Uživajte i vi curke na druženju
Ja sam dugo tražila mama voli gabi,sole mio sa zaštitom,na kraju dobila dva od unuke kolegice s posla,mala ne voli šešire,a ove "obične" sam kupila u Kiku kod HNB-a
cure zakaj bi se beba mogla cesati po glavi ?tjemenicu nemamo sad mu ocela rast kosica nova i toliko se grebe da ima tockice krvi po glavi
Mame koliko količinski treba biti kašice? Meni pedica rekla da treba cca 50 ml meni je to full malo i složim oko 100. Evo drugi dan nam je i ona otvara usta ko da od rođenja jede žlicom i još viče na mene ak joj ne dajem dovoljno brzo. Ali nakon 2 sata je pojela cijelu bocu. Jel normalno da ih tolko drži kašica ili joj trebam dati više? Jer kao kašica mora zamijeniti 1 mliječni obrok, a pošto mliječni jede svaka 4 inače onda baš i ne mijenja.
Dea imaš na dohrana dojenoga djeteta nekaj sam baš našvrljala na tu temu. za početak je dosta toliko koliko je pedica rekla . tako i moj viče na mene
kada vidim da se zasitio onda mu više ne dam klopati, otprilike 100 ml ponekad i više pojede, ovisi o tečnosti kašice. škicni temu pa će ti možda pomoći.
Mi bili na bebinjaku,ali nazalist nikoga nismo vidjeli(od mama sa klokanice),vjerojatno jet smo dosli tek oko 15.00h pa viss skoro nikoga nije ni bilo!!!' Al je zato skoro sve bilo po 5 kn!!
Morali smo kasnije jer K i spava i papa oko podne,a i cekala sam malo da bude manje sunca. Bas mi je zao sto nisam nikoga od vas upoznala!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Sortiraj odgovore
Najstariji