Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    08. Svibanj 2015. 15:39

Ni mi sutra nećemo doći,idemo na viksu pa ćemo pozvati ostatak ekipe koja još nije vidjela malu i proslaviti usput dva rođendana,jer nam se za 1.maj nije nikam išlo

Ja se mažem s ovim Garnierom kaj je Dea napisala,svako malo mi dekolte izgori,pa sam uzela visoku zaštitu,a malu s Avene mineral lotion 50 + šetnja isto oko 9,10 navečer 6,jučer smo ju dragi i ja šetali od 6-pola 8 i ja se nisam namazala i naravno,zgorila,sunce je fakat prejako...obučem joj bodi dugi rukav,tanke hlače,po potrebi majica kratki rukav,šešir obavezno kad se nosi,navečer pokrijem nožice pamučnom dekom,super mi je ta Benettonova,s jedne strane je tanja, a s druge deblja,sad mi je žao kaj nisam uzela još jednu,jer ih više nigdje nema

Jojo5
    08. Svibanj 2015. 16:17

AAA vidimo se sutra cure koje dolaze, budem navratila s malim frajerom oko 11 a ako stignem i ranije sve ovisi o njegovom spavanju. Niš ja bum ime natefterila ili kaj ja znam ugl pijemo kavu sutra

Nalah uživajte biti će prekrasan dan!

E da , gdje ste kupile šeširić ?

Nalah
    08. Svibanj 2015. 16:32

Hvala! Uživajte i vi curke na druženju

Ja sam dugo tražila mama voli gabi,sole mio sa zaštitom,na kraju dobila dva od unuke kolegice s posla,mala ne voli šešire,a ove "obične" sam kupila u Kiku kod HNB-a

MAMA X2
    09. Svibanj 2015. 12:50

cure zakaj bi se beba mogla cesati po glavi ?tjemenicu nemamo sad mu ocela rast kosica nova i toliko se grebe da ima tockice krvi po glavi

Dea23
    09. Svibanj 2015. 13:28

Mame koliko količinski treba biti kašice? Meni pedica rekla da treba cca 50 ml meni je to full malo i složim oko 100. Evo drugi dan nam je i ona otvara usta ko da od rođenja jede žlicom i još viče na mene ak joj ne dajem dovoljno brzo. Ali nakon 2 sata je pojela cijelu bocu. Jel normalno da ih tolko drži kašica ili joj trebam dati više? Jer kao kašica mora zamijeniti 1 mliječni obrok, a pošto mliječni jede svaka 4 inače onda baš i ne mijenja.

Jojo5
    09. Svibanj 2015. 14:39

Dea imaš na dohrana dojenoga djeteta nekaj sam baš našvrljala na tu temu. za početak je dosta toliko koliko je pedica rekla . tako i moj viče na mene
    kada vidim da se zasitio onda mu više ne dam klopati, otprilike 100 ml ponekad i više pojede, ovisi o tečnosti kašice. škicni temu pa će ti možda pomoći.

Dea23
    09. Svibanj 2015. 16:08

Ok hvala. Koliko je tvoj malac star?

Boška2
    09. Svibanj 2015. 20:05

Mi bili na bebinjaku,ali nazalist nikoga nismo vidjeli(od mama sa klokanice),vjerojatno jet smo dosli tek oko 15.00h pa viss skoro nikoga nije ni bilo!!!' Al je zato skoro sve bilo po 5 kn!!
    Morali smo kasnije jer K i spava i papa oko podne,a i cekala sam malo da bude manje sunca. Bas mi je zao sto nisam nikoga od vas upoznala!

<3<3<3 Karl <3<3<3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.