Hoce, kad krene dohrana.. i nama je prije cesto procurilo sve van, najcesce prema ledjima..otkad papa krutu hranu svelo se na svega dva ili tri puta dnevno i manje je toga i ima crvscu teksturu!
meni je procurilo ako je pelena bila prestisnuta, znači treba mjesta u njoj jer zbog pritiska se sve istisne van, pogotovo ako je beba vezana među nogicama onim remenčićem od kolica ili sjedalice ili ljuljačke, već di vam jesu limači.. ne trebaš nikaj na peleni savijat ( probaj naravno ) ali mislim da ti nije do toga. Nixie smanjilo bude se naravno, kod isključivo dojenih beba to je sve normalno..
url=https://lilypie.com]
Vidiš, vidiš, a ja pak mislila da će procuriti ako premalo stisnem. A moguće i da je do remenčića ili moje ruke kad ju držim jer sigurno nisu točno na sredini pelene. Evo danas se pokakala dok je bila u baby gymu i to dosta i ništa nije procurilo
Jučer sam imala tri pelene za redom koje su bile samo popišane pa sam skoro proslavu organizirala
Nikad prije nisam vidjela samo popišanu pelenu
Jutro mame!
Moja cura još uvijek ima rijetku i svijetlu stolicu. Kruškicu ne dajem od onda pa vjerujem da i nije bilo od kruške.. Jel to normalno kad počne dohrana da stolice podivljaju? Il je nekaj pokupila, čujem i da joj rade crijevca. Sad ne znam jel to proljev, nije to toliko često (2-3 puta u 24h)?
Pedica nam je na kongresu (jjeei) pa si s njom ne možemo pomoći.
Hvala!
Sortiraj odgovore
Najstariji