Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    12. Svibanj 2015. 19:09

lonny...Denk mit Gallseife,inače odličan za kragne na košuljama,fleke od dezića ispod pazuha i sl.a mislim da je oko 6 kn

Nalah
    12. Svibanj 2015. 19:09

lonny...Denk mit Gallseife,inače odličan za kragne na košuljama,fleke od dezića ispod pazuha i sl.a mislim da je oko 6 kn

lonny
    12. Svibanj 2015. 19:23

E super, hvala ti! A i cijena je super!

lonny
    12. Svibanj 2015. 21:39

Ma operem ih ja odmah, ali mi uvijek ostane na gumici. Do sad sam obićno prala s njenim šamponom jer sam se bojala da nešto drugo ne bude preagresivno, ali definitivno sad koji dan idem u DM po sapun.
    I morat ću nabaviti još koji cover, imam dva rodina M-a i dva L-a, ali L nam je još veliki. Za sad su ta dva dosta budući kaki svakih par dana, ali kad uskoro krenemo sa dohranom računam da će i kakice i nezgoda biti više

mmama2
    13. Svibanj 2015. 08:31

lonny

Ma operem ih ja odmah, ali mi uvijek ostane na gumici. Do sad sam obićno prala s njenim šamponom jer sam se bojala da nešto drugo ne bude preagresivno, ali definitivno sad koji dan idem u DM po sapun.
    I morat ću nabaviti još koji cover, imam dva rodina M-a i dva L-a, ali L nam je još veliki. Za sad su ta dva dosta budući kaki svakih par dana, ali kad uskoro krenemo sa dohranom računam da će i kakice i nezgoda biti više

promjeni se stolica kada uvedeš dohranu tako da ne bi trebalo nigdje curiti, postane stolica tvrđa, budi sigurna kak namjestiš pelenu i ne bude problema ;).. nama je samo jednom stolica do covera došla, isto prije dohrane, od kada papa sve, sve je 5

url=https://lilypie.com]

cloudy
    13. Svibanj 2015. 09:00

Curke kak ste mi.... u zadnje vrijeme nikako vremena uhvatit da vam se javim...stalno sam po vani s curkom...

Nalah
    13. Svibanj 2015. 09:44

Kaj ima kod tebe,kak idu pripreme za wedding?Mi idemo skoro na 2.cijepljenje,pa na HZZO za produženje,kaj mi ono treba od papira?

BTW OPET mi se dupliraju postovi,a obavijesti i zahtjeve za prijateljstvo dobivam svaki 876 dan

Nalah
    13. Svibanj 2015. 09:44

Kaj ima kod tebe,kak idu pripreme za wedding?Mi idemo skoro na 2.cijepljenje,pa na HZZO za produženje,kaj mi ono treba od papira?

BTW OPET mi se dupliraju postovi,a obavijesti i zahtjeve za prijateljstvo dobivam svaki 876 dan

cloudy
    13. Svibanj 2015. 09:51

Dobro sam...ma ja ko da ti i nemam wedding za manje od mjesec dana 🙈 haljina mi se šiva - totalno ne tipična- plava hihi.... i tako...dogovorila sam sudskog tumača jer mi kuma ne zna hrvatski i to je to... čekam 6.6.da postanem gospođa....  i ja ću morat te papire idući mjesec počet skupljati...  kak tvoja curka?

Nalah
    14. Svibanj 2015. 08:01

cloudy

Dobro sam…ma ja ko da ti i nemam wedding za manje od mjesec dana 🙈 haljina mi se šiva - totalno ne tipična- plava hihi…. i tako…dogovorila sam sudskog tumača jer mi kuma ne zna hrvatski i to je to… čekam 6.6.da postanem gospođa….  i ja ću morat te papire idući mjesec počet skupljati…  kak tvoja curka?

Neobično,ali  tebe nekak ne mogu zamisliti u tradicionalnom bijelom  jooooš malooo

Mi smo super,sve 5,osim neke male nervozice zadnjih dana,ali mislim da je to sve od zubeka

Cure,kak s klimom u stanu,da li da palimo?

Nalah
    14. Svibanj 2015. 08:01

cloudy

Dobro sam…ma ja ko da ti i nemam wedding za manje od mjesec dana 🙈 haljina mi se šiva - totalno ne tipična- plava hihi…. i tako…dogovorila sam sudskog tumača jer mi kuma ne zna hrvatski i to je to… čekam 6.6.da postanem gospođa….  i ja ću morat te papire idući mjesec počet skupljati…  kak tvoja curka?

Neobično,ali  tebe nekak ne mogu zamisliti u tradicionalnom bijelom  jooooš malooo

Mi smo super,sve 5,osim neke male nervozice zadnjih dana,ali mislim da je to sve od zubeka

Cure,kak s klimom u stanu,da li da palimo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI