Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    12. Svibanj 2015. 19:23

E super, hvala ti! A i cijena je super!

lonny
    12. Svibanj 2015. 21:39

Ma operem ih ja odmah, ali mi uvijek ostane na gumici. Do sad sam obićno prala s njenim šamponom jer sam se bojala da nešto drugo ne bude preagresivno, ali definitivno sad koji dan idem u DM po sapun.
    I morat ću nabaviti još koji cover, imam dva rodina M-a i dva L-a, ali L nam je još veliki. Za sad su ta dva dosta budući kaki svakih par dana, ali kad uskoro krenemo sa dohranom računam da će i kakice i nezgoda biti više

cloudy
    13. Svibanj 2015. 09:00

Curke kak ste mi.... u zadnje vrijeme nikako vremena uhvatit da vam se javim...stalno sam po vani s curkom...

Nalah
    13. Svibanj 2015. 09:44

Kaj ima kod tebe,kak idu pripreme za wedding?Mi idemo skoro na 2.cijepljenje,pa na HZZO za produženje,kaj mi ono treba od papira?

BTW OPET mi se dupliraju postovi,a obavijesti i zahtjeve za prijateljstvo dobivam svaki 876 dan

Nalah
    13. Svibanj 2015. 09:44

Kaj ima kod tebe,kak idu pripreme za wedding?Mi idemo skoro na 2.cijepljenje,pa na HZZO za produženje,kaj mi ono treba od papira?

BTW OPET mi se dupliraju postovi,a obavijesti i zahtjeve za prijateljstvo dobivam svaki 876 dan

cloudy
    13. Svibanj 2015. 09:51

Dobro sam...ma ja ko da ti i nemam wedding za manje od mjesec dana 🙈 haljina mi se šiva - totalno ne tipična- plava hihi.... i tako...dogovorila sam sudskog tumača jer mi kuma ne zna hrvatski i to je to... čekam 6.6.da postanem gospođa....  i ja ću morat te papire idući mjesec počet skupljati...  kak tvoja curka?

lonny
    13. Svibanj 2015. 10:01

Curke za drugi dio porodiljnog (tzv roditeljski dopust) vam treba samo kopija osobne, vaša i od muža/zaručnika/dečka (oca djeteta, jelte) i kopija rodnog lista djeteta. Na HZZO-u dobijete papir koji treba popuniti i na koji se otac djeteta treba potpisati da se slaže da vi koristite drugih 6 mjeseci porodiljnog (budući i on ima pravo to koristiti).
    E sad tu kod mene u Karlovcu vam taj papir daju za doma da ga popunite i da se partner potpiše (bila sam prije cca tri tjedna pa mi je još friško), a znam da sam čitala da u nekim gradovima traže da muž dođe s vama u HZZO i tamo potpiše (valjda da ne bi krivotvorili njegov potpis, a on si baš želi koristiti porodiljni, kaj ja znam)
    I to je cijela mudrost, nikakvi vam papiri drugi ne trebaju! Riješenje da je odobreno vam šalju na kućnu adresu nakon par tjedana.
    Dakle ako ste u mogućnosti oboje ići to je najpametnije, odmah sa sobom uzeti te kopije, tamo popuniti zahtjev pa da ne trebate ići dva puta!

lonny
    13. Svibanj 2015. 10:04

Mmama ja oćito onda nekako krivo stavljam pelene jer mi skoro svaki put procuri Možda bi trebala one krajeve pelene oko nogice (ja to zovem leptirići) pogurati prema unutra, onda bi možda zadržali kakicu? I uvijek procuri samo s jedne strane što mi je skroz čudno budući se obićno uspije pokakati kad je ili na meni ili u ljuljačci u nekom poluležećem položaju i ne mrda se na stranu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.