Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    11. Svibanj 2015. 19:23

Mame jel vam dječica manje jedu sad kad je vruće? Moja (inače gladuš) skresala si je 2 obroka. I to ju moram podsjetiti da jede. Kašice ipak ne pojede toliko da bi zbog toga, niti joj dam toliko, tek toliko da se upoznajemo s okusima. Ona vam se cijeli dan smije, vrišti od smijeha i briga ju za jelo!
    I kaj se tiče kašice, danas sam joj dala krušku. Primjetila sam popodne sitne sitne piknice/prištiće po bradici i ličeku onako bliže vratu. E sad, zna to njoj biti i od bljucana al normalno ja sam si odma sad to pripisala da je reakcija na krušku. Kakve su te reakcije na hranu? Jel bi taj osip trebao nestati il kak? Da sad ne dajem sutra krušku ili ako prođe do jutra da probam pa ako je opet da sam sigurna?
    Oprostite na dugom postu i HVALA :)

Dea23
    11. Svibanj 2015. 22:52

Hvala Bori :) Onda bumo i sutra papali krušku. Pa ja ne znam kaj je s tim klincima i s jelom :) Jedino kaj moja ne plače i ne pokazuje znakove gladi. A prijeee, pa pisala sam kolko se derala i stalno bi jela. Stalno neke novotarije :)

Dea23
    12. Svibanj 2015. 06:39

Ipak niš od kruške. Sinoć mi je kakala u 1, nekak rijetko. Nikad ne kaka po noči, možda joj zbilja ne paše ta kruška. 

Jojo5
    12. Svibanj 2015. 08:05

pomiješaj krušku s bananom, nemoj joj davati samo krušku. moj isto tako se prokenja od previše kruške.  bude mi ok kada u jabuku dodam malo kruške. da stalno neke novotarije.... najnovije je  nespavanje po noći i histeriziranje...valjda zubi kaj ja znam više... zora zombi mame danas

Nalah
    12. Svibanj 2015. 08:13

Moja jede nomalno  i spava normalno,novi moment je isto histeriziranje od subote,nema više kenjkanja kad joj nekaj ne paše,nego ga urlaaaaaa...usput,kak su je svi nanašali na roštilju,procurila nam je kakica na jednu prekrasnu haljinicu,namačem ju već dva dana,iskuhala,stavila Čarli,onaj sapun iz dm-a, niš...imate kakav savjet?

lonny
    12. Svibanj 2015. 09:10

Ja sam do sad svaki put kad bi kakica prošla na robicu to samo isprala s vodom i normalno stavila u vešmašinu na 60 kak i inače perem robicu s malo detrđenta (persil sensitive) i sve bi otišlo u pranju. A znala mi se i kod presvlačenja pokakati na tetru koju koristim kao podlogu na presvlačilici da joj koža nije baš direktno u dodiru s plastikom i to bi se isto opralo u vešmašini u prvom pranju, kao i platnene pelene, nikad nisam koristila ništa protiv mrlje.
    Nego, mmama, ak oimaš savijet, muku mučim s pranjem covera. Imamo bijele rodine covere i kad joj kakica pobjegne van pelene cover ju zadrži da ne ode na robicu, ali je onda rub covera skroz ukakan. pokušavala sam oprati na ruke, ali ne ide van s gumice i onda ga zveknem u mašinu skupa s pelenama i na mjestu kdje je bila kakica se pojavi narančasta mrlja. On bude čist ali me ta mrlja baš smeta, obično ode u drugom pranju, ali znam da njega baš i ne smijem  prati u vešmašini osim za nuždu. Ima neki trik?

lonny
    12. Svibanj 2015. 09:15

E da Jojo, ako te tiješi, moja već više od mjesec dana ne spava normalno po noći nego se budi svakih sat, sat i pol, a zadnjih par dana , od kako smo skinuli piđamicu jer nam je u stanu 25 stupnjeva, ima novu foru da želi spavati jedino dako da se privije uz mene, sfrče ko kiflica i svoje nogice (gole) stavi meni na trbuh. Paše joj dodir kože na kožu. To je preslatko i predivno, ali moš si misliti kako sam naspavana
    Već sam noćima samo u nekom polusnu plus dojenje i dalje svako malo. Ali brzo će oni narasti, prebrzo, pa se više neće htijeti maziti, tako da uživam u svakom trenutku makar sam po danu ko zombi s podočnjacima do brade!
    I imamo još jednu novost, jučer smo se prvi put okrenuli sa leđa na trbuh (obrnuto se okreće već sigurno mjesec i pol, ako ne i duže) i od danas je baby gym na podu a ne više na kutnoj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.