Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    08. Svibanj 2015. 12:07

Dea super! Velika cura voli papati! I moj je takav isto nikakvih problema s hranom od početka! 

Za oblačenje nema više pojma , obučem mu hlačice, bodi dugi rukav i košuljicu kratki rukav. Ili ako je bodi kratki rukav onda je maica ili košulja dugi rukav. eto ponesem koju pelenu ili ako navečer zahladi tanku dekicu pa ga pokrijem čisto da mu ne puše . Koliko je tvoj star MAMA PRVI PUT?

Ne izlazimo po vrućini, ili rano ujutro ili oko 4,5 popodne tako da mu kapicu s nekim šiltom ne stavljam jer se znoji, zaštitim ga od sunca pelenom.

kimito
    08. Svibanj 2015. 12:49

Mi idemo ujutro oko 9 i popodne oko 5.. ja joj stavim hlacice, carapice i bodi dugih rukava i to je to. Kapu ne stavljam, za zastitu od sunca imam suncobran na kolicima. Kad idemo popodne uzmem pamucnu dekicu pa joj samo prebacim preko nogica..

Dea23
    08. Svibanj 2015. 13:15

Mi isto ujutro već u pol 9,9 idemo. Tad ima bodi kratki rukav, najlonke i tanke tajice i laganu majcu s dugim rukavima. Popodne poslije 5 skinem najlonke i majcu stavim kratki rukav. Kape dugo već ne stavljam. Osim ako je primim stavim joj šeširić. I namažem joj lice i rukice sa zaštitnim faktorom.

Dea23
    08. Svibanj 2015. 13:44

Uzela sam u dmu Garnier baby 50+ i zadovoljna sam.

kimito
    08. Svibanj 2015. 13:55

Dea, jel sa mineralnom zaštitom ta garnier? Ja isto moram kupit kremicu.. MAMA PRVI PUT, moraš samo pazit da nije s kemijskom zaštitom jer te bebe ne smiju..

Dea23
    08. Svibanj 2015. 14:10

Pa iskreno ne znam niš ne piše. Za bebe do 36 mjeseci je, bez parfema i parabena, hipoalergena i dermatološki testirana.  Jučer mi je i pedica rekla da najbolje da ju ni ne mažem nego sjenu radim da ne dobi alergiju, ali već mi je muka da će od svega dobiti alergiju. Mažem ju i ne vidim nikakve negativne reakcije. Niš nemre bit štetnije od ovog sunca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.