Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    04. Svibanj 2015. 18:15

I da...prije će ti beba koja sisa odbit bočucu nego sisu....moja po novom nikako neće moje izdojeno na bočicu...sisa i jedino sisa dolazi u obzir

MAMA X2
    04. Svibanj 2015. 18:51

mame kako da prepoznam dal bebu muce zubici ili nesto drugo slabo spava slabo jede stalno sa prstima i svim kaj mu dode pod ruku grize i trlja desni slini uzasno razdrazljiv je place bez razloga nis mu ne pase , ima jedva vidljivu bjelu tockicu dole nez jesu zubi il kaj i da cese se i grebe po glavi kad je nervozan helppp

Jojo5
    04. Svibanj 2015. 18:59

Moj j jučer dobio prvi zub! Izmučio me je tjedan dana sa  histeričnim ponašanjem, nespavanjem, vrištanjem u kolicima dok izađemo van . Ništa mu nije odgovaralo, nigdje nije htio ležati i stalno je bio  cendrav. I slabije mi jede , nije baš zainteresiran za kašicu a i s cicom ga moram natjeravati. Sada kako je zubić izbio se smirio , bolje spava i nekako je zadovoljniji. Možda je stvarno zubić u pitanju , krenu oko 5 mj . daj mu da žvače neku gumu ili jantarnu ogrlicu

MarijaŠ
    05. Svibanj 2015. 09:35

Moj se tako ponaša već duže vrijeme ali od zuba ništa. Očito je da ga pate, ali eto - neće pa neće. Doduše, on normalno jede, ne odbija kašice, ali sam primjertila da baš neće tople, nego uživa u hladnom...

Nego, baš sam pričala s prijateljicom... Kako zaštiti prostorije od komaraca u ljetnom periodu? Imamo komarnike, ali uvijek se neki nađe da zaluta u odjeći ili tako... Koliko su štetni oni aparatići što se stave u utičnicu? I koliko su efikasni oni sa ultrazvučnim signalima?

Krešimir 19.08.2014. <3

renata6
    05. Svibanj 2015. 20:47

Mi smo koristili onaj što se stavi u utičnicu s tekućinom, nema mirisa i uopće se ne kuži i mogu ti reći da nam je pomogao jer nemamo zaštitu na prozorima i otvarali smo u ljetno vrijeme ali njima očito to smrdi jer evo nismo imali problema s njima, za razliku vani na terasi je bilo nemoguće za sjediti. Nismo ga stavljali cijelo vrijeme nego  tek predvečer po par sati i vadili smo ga van iz utičnice kad smo išli na spavanje.

Dea23
    07. Svibanj 2015. 12:41

Moja bucka ima 4 mj., 7500 kg i 64 cm!

lonny
    07. Svibanj 2015. 13:19

Oooo, svaka čast! Čestitam vam 4 mjeseca! Nama je danas točno 5 mjeseci!

Nalah
    07. Svibanj 2015. 13:44

Čestitke mame i bebe! Ide vrijeme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.