Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    12. Svibanj 2015. 09:10

Ja sam do sad svaki put kad bi kakica prošla na robicu to samo isprala s vodom i normalno stavila u vešmašinu na 60 kak i inače perem robicu s malo detrđenta (persil sensitive) i sve bi otišlo u pranju. A znala mi se i kod presvlačenja pokakati na tetru koju koristim kao podlogu na presvlačilici da joj koža nije baš direktno u dodiru s plastikom i to bi se isto opralo u vešmašini u prvom pranju, kao i platnene pelene, nikad nisam koristila ništa protiv mrlje.
    Nego, mmama, ak oimaš savijet, muku mučim s pranjem covera. Imamo bijele rodine covere i kad joj kakica pobjegne van pelene cover ju zadrži da ne ode na robicu, ali je onda rub covera skroz ukakan. pokušavala sam oprati na ruke, ali ne ide van s gumice i onda ga zveknem u mašinu skupa s pelenama i na mjestu kdje je bila kakica se pojavi narančasta mrlja. On bude čist ali me ta mrlja baš smeta, obično ode u drugom pranju, ali znam da njega baš i ne smijem  prati u vešmašini osim za nuždu. Ima neki trik?

mmama2
    12. Svibanj 2015. 14:14

lonny

Ja sam do sad svaki put kad bi kakica prošla na robicu to samo isprala s vodom i normalno stavila u vešmašinu na 60 kak i inače perem robicu s malo detrđenta (persil sensitive) i sve bi otišlo u pranju. A znala mi se i kod presvlačenja pokakati na tetru koju koristim kao podlogu na presvlačilici da joj koža nije baš direktno u dodiru s plastikom i to bi se isto opralo u vešmašini u prvom pranju, kao i platnene pelene, nikad nisam koristila ništa protiv mrlje.
    Nego, mmama, ak oimaš savijet, muku mučim s pranjem covera. Imamo bijele rodine covere i kad joj kakica pobjegne van pelene cover ju zadrži da ne ode na robicu, ali je onda rub covera skroz ukakan. pokušavala sam oprati na ruke, ali ne ide van s gumice i onda ga zveknem u mašinu skupa s pelenama i na mjestu kdje je bila kakica se pojavi narančasta mrlja. On bude čist ali me ta mrlja baš smeta, obično ode u drugom pranju, ali znam da njega baš i ne smijem  prati u vešmašini osim za nuždu. Ima neki trik?

isto sunčanje, meni je jednom pobjegla i KK je bio sav žut.. nakon sušenja i pržione, super je cover.. a svako cca 10 pranje ih bacim u mašinu sa pelenama i super se drže.. osim blueberry i ME njih se ne usudim :D :D

url=https://lilypie.com]

lonny
    12. Svibanj 2015. 09:15

E da Jojo, ako te tiješi, moja već više od mjesec dana ne spava normalno po noći nego se budi svakih sat, sat i pol, a zadnjih par dana , od kako smo skinuli piđamicu jer nam je u stanu 25 stupnjeva, ima novu foru da želi spavati jedino dako da se privije uz mene, sfrče ko kiflica i svoje nogice (gole) stavi meni na trbuh. Paše joj dodir kože na kožu. To je preslatko i predivno, ali moš si misliti kako sam naspavana
    Već sam noćima samo u nekom polusnu plus dojenje i dalje svako malo. Ali brzo će oni narasti, prebrzo, pa se više neće htijeti maziti, tako da uživam u svakom trenutku makar sam po danu ko zombi s podočnjacima do brade!
    I imamo još jednu novost, jučer smo se prvi put okrenuli sa leđa na trbuh (obrnuto se okreće već sigurno mjesec i pol, ako ne i duže) i od danas je baby gym na podu a ne više na kutnoj

Dea23
    12. Svibanj 2015. 10:36

Hvala cure. Znači to je normalno od kruškice. A svi kažu po jednu namirnicu pa sam se bojala pomiješat s bananom. A misla sam

• xiy
    12. Svibanj 2015. 16:41

Pozdrav svima. konačno sam se odlučila pridružiti vašoj maloj zajednici. stvarno ste sve pune podrške i savjeta. svaka vam čast.

Nixie
    12. Svibanj 2015. 20:57

xiy

Pozdrav svima. konačno sam se odlučila pridružiti vašoj maloj zajednici. stvarno ste sve pune podrške i savjeta. svaka vam čast.

dobrodošla :-)

lonny, vidim da si dobila odg. 6,90 je sapun :-) neki dan sam išla po novi pa mi je svježe :-D Samo moraš zaštitne oprati čim ih skineš jer kad se osuši kakica, ostane flekica, al sunce ju sredi kako je mamma rekla 

Jojo5
    12. Svibanj 2015. 17:52

dobrodošla xly!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI