Ja sam do sad svaki put kad bi kakica prošla na robicu to samo isprala s vodom i normalno stavila u vešmašinu na 60 kak i inače perem robicu s malo detrđenta (persil sensitive) i sve bi otišlo u pranju. A znala mi se i kod presvlačenja pokakati na tetru koju koristim kao podlogu na presvlačilici da joj koža nije baš direktno u dodiru s plastikom i to bi se isto opralo u vešmašini u prvom pranju, kao i platnene pelene, nikad nisam koristila ništa protiv mrlje.
Nego, mmama, ak oimaš savijet, muku mučim s pranjem covera. Imamo bijele rodine covere i kad joj kakica pobjegne van pelene cover ju zadrži da ne ode na robicu, ali je onda rub covera skroz ukakan. pokušavala sam oprati na ruke, ali ne ide van s gumice i onda ga zveknem u mašinu skupa s pelenama i na mjestu kdje je bila kakica se pojavi narančasta mrlja. On bude čist ali me ta mrlja baš smeta, obično ode u drugom pranju, ali znam da njega baš i ne smijem prati u vešmašini osim za nuždu. Ima neki trik?
Ja sam do sad svaki put kad bi kakica prošla na robicu to samo isprala s vodom i normalno stavila u vešmašinu na 60 kak i inače perem robicu s malo detrđenta (persil sensitive) i sve bi otišlo u pranju. A znala mi se i kod presvlačenja pokakati na tetru koju koristim kao podlogu na presvlačilici da joj koža nije baš direktno u dodiru s plastikom i to bi se isto opralo u vešmašini u prvom pranju, kao i platnene pelene, nikad nisam koristila ništa protiv mrlje.
Nego, mmama, ak oimaš savijet, muku mučim s pranjem covera. Imamo bijele rodine covere i kad joj kakica pobjegne van pelene cover ju zadrži da ne ode na robicu, ali je onda rub covera skroz ukakan. pokušavala sam oprati na ruke, ali ne ide van s gumice i onda ga zveknem u mašinu skupa s pelenama i na mjestu kdje je bila kakica se pojavi narančasta mrlja. On bude čist ali me ta mrlja baš smeta, obično ode u drugom pranju, ali znam da njega baš i ne smijem prati u vešmašini osim za nuždu. Ima neki trik?
isto sunčanje, meni je jednom pobjegla i KK je bio sav žut.. nakon sušenja i pržione, super je cover.. a svako cca 10 pranje ih bacim u mašinu sa pelenama i super se drže.. osim blueberry i ME njih se ne usudim :D :D

url=https://lilypie.com]

E da Jojo, ako te tiješi, moja već više od mjesec dana ne spava normalno po noći nego se budi svakih sat, sat i pol, a zadnjih par dana , od kako smo skinuli piđamicu jer nam je u stanu 25 stupnjeva, ima novu foru da želi spavati jedino dako da se privije uz mene, sfrče ko kiflica i svoje nogice (gole) stavi meni na trbuh. Paše joj dodir kože na kožu. To je preslatko i predivno, ali moš si misliti kako sam naspavana
Već sam noćima samo u nekom polusnu plus dojenje i dalje svako malo. Ali brzo će oni narasti, prebrzo, pa se više neće htijeti maziti, tako da uživam u svakom trenutku makar sam po danu ko zombi s podočnjacima do brade!
I imamo još jednu novost, jučer smo se prvi put okrenuli sa leđa na trbuh (obrnuto se okreće već sigurno mjesec i pol, ako ne i duže) i od danas je baby gym na podu a ne više na kutnoj

Hvala cure. Znači to je normalno od kruškice. A svi kažu po jednu namirnicu pa sam se bojala pomiješat s bananom. A misla sam
Pozdrav svima. konačno sam se odlučila pridružiti vašoj maloj zajednici. stvarno ste sve pune podrške i savjeta. svaka vam čast.
Pozdrav svima. konačno sam se odlučila pridružiti vašoj maloj zajednici. stvarno ste sve pune podrške i savjeta. svaka vam čast.
dobrodošla :-)
lonny, vidim da si dobila odg. 6,90 je sapun :-) neki dan sam išla po novi pa mi je svježe :-D Samo moraš zaštitne oprati čim ih skineš jer kad se osuši kakica, ostane flekica, al sunce ju sredi kako je mamma rekla
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji