Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krafnica
    02. Svibanj 2015. 08:58

ja sam K pocela stavljat na trbuh sa mjesec dana i od onda spava na trbuhu i po noci i po danu. vise uopce ne zna ni zaspat drugacije jer pocne mahat rukama i razbudi se...
    svaki pedijatar/patronazna sestra/mama ce ti rec drugacije. najbolje je da slusas sebe, a ne druge....

Nixie
    03. Svibanj 2015. 16:01

Drage mame, 
    kako da hranim svog bebača kad se izdojim? Ne bi htjela koristiti bočicu. Spominju se čašice. Jesu to neke posebne čašice ili što? Je li malac od 8 tjedana premalen za to? Kad trebam otići u trgovački centar, uvijek moram juriti ko sumanuta zbog hranjenja pa bi htjela imati mogućnost da ga netko drugi nahrani, a da ja kupujem u miru.

Jojo5
    03. Svibanj 2015. 17:56

nixie ..ja sam svom bebaču lijepo davala bočicu sa izdojenim mlijekom i nikada nije odbacio cicu. sumnjam da će ti beba odbaciti cicu radi bočice ... ima 2 mj i cica cijelo vrijeme, nisu bebe baš blesave. zašto bi uopće htjela hranjenje na žlicu ili slično a ne dobru staru bočicu?

Nixie
    03. Svibanj 2015. 19:45

Pa strah me da će mu se svidjet bočica, zato ne bi. Nekako kontam da mi na kraju neće ništa ni trebati. koliko sam luda za njim, radije ću trčati ko manijak po trgovinama 

Budem probala špricu. Tako rade u rodilištima ako se ne varam.

cloudy
    04. Svibanj 2015. 09:58

Neće beba od povremene bočice odbit sisu...ja svojoj povremeno dajem.svoje izdojeno na bočicu al cica joj je i dalje glavna...tak da nemaš frke

ena2203
    04. Svibanj 2015. 11:50

I ja se izdajam tu i tamo da ju muž može haniti dok ja obavljam stvari. I mala ne odbija sisu. Imam tommee tippee bočicu čija duda ima oblik bradavice. I super je!

Nixie
    04. Svibanj 2015. 13:52

Hvala cure 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.