ja sam dobila 20kg u trudnoći, ostalo mi je 8 za skinit do moje težine prije trudnoće, a ovo prije otišlo je odma nakon poroda..

Curke....jel zna koja zašto bebačica neće već par dana bočicu? Kak imam dosta mlijeka izdojim se pa sam joj to davala jednom u danu...i evo već par dana neće...samo gura dudu od bočice van...čak sam uzela i tomee tippee bočicu jer je ona kao full slična dojenju i neće...
Curke….jel zna koja zašto bebačica neće već par dana bočicu? Kak imam dosta mlijeka izdojim se pa sam joj to davala jednom u danu…i evo već par dana neće…samo gura dudu od bočice van…čak sam uzela i tomee tippee bočicu jer je ona kao full slična dojenju i neće…
zato jer bočica ne miriši po mami, ne kuca u njoj mamino srčeko i ne širi se mamina toplina ;) ;) moj P je jednom prilikom ostao sa mojim starcima na par sati 3 mj je imao, izdojila sam valjda litru mlijeka ali NE on 10 sati nije jeo, bio je veseli, spavao im je i sve bilo 5 ali nije htio jesti dok nisam došla pa se prištekao pojeo kao čovjek

url=https://lilypie.com]
I meni je to idzo jedino logično objašnjenje... al šta ću za 2,3 mj kad krenemo s dohranom i bude vodu morala pit
I meni je to idzo jedino logično objašnjenje… al šta ću za 2,3 mj kad krenemo s dohranom i bude vodu morala pit
na žličicu ili čašu.. ja stavim D krpu ispod vrata i kak pije već par mjeseci bude sve manje i manje proliveno.. u početku je žvakao čašu, pljuvao vodu natrag van i sl.. sad kad vidi čašu raspameti se

I meni je to idzo jedino logično objašnjenje… al šta ću za 2,3 mj kad krenemo s dohranom i bude vodu morala pit
Davat ćeš na žlicu, čašu ili kljunašicu, kao npr. ja Nikakva tragedija, draga
Krešimir 19.08.2014. <3
Probala ja mlijeko na žličicu al neće...ko da joj plastika smeta.... čini mi se sad premala za čaše i kljunašice da eksperimentiram al budem kad dođe vrijeme.... a i nekak mi je drago da neće bočicu
Curke mi smo bili prošli tjedan kod pedijatra sa 4 mj i 8 dana. Imamo 6100 g i 61 cm (rođena je sa 3050g i 47 cm)! Mama presretna! E sad, muči me što je doktor rekao da je vrijeme da uvedem kašice (krušku, jabuku i bananu) i da joj svakako dajem do 50 ml voćnog soka dnevno (kupovnog!).
Ja sam čvrsto odlučila da ne krećem s kašicama do 5,5 - 6 mjeseci, a sa sokom i kasnije (prvo vodicu, ali tek kad krene dohrana). Stvarno ne vidim zašto bi tako rano uvela išta od toga, a pogotovo kupovni sok!
Ali sad me cijelo vrijeme muči što je dr rekao pa da pitam vas za mišljenje?
Curke mi smo bili prošli tjedan kod pedijatra sa 4 mj i 8 dana. Imamo 6100 g i 61 cm (rođena je sa 3050g i 47 cm)! Mama presretna! E sad, muči me što je doktor rekao da je vrijeme da uvedem kašice (krušku, jabuku i bananu) i da joj svakako dajem do 50 ml voćnog soka dnevno (kupovnog!).
Ja sam čvrsto odlučila da ne krećem s kašicama do 5,5 - 6 mjeseci, a sa sokom i kasnije (prvo vodicu, ali tek kad krene dohrana). Stvarno ne vidim zašto bi tako rano uvela išta od toga, a pogotovo kupovni sok!
na jedno uho unutra na drugo van.. jako ljepo napreduje ne vidim razloga da se kreće prije sa kašicama od toga kaj si sama navela, i naravno ništa kupovno.. najdraži su mi ti kaj bi soka odmah uvalili.. da se dijete nauči na okuse kao, ma joj gluposti

Ako dijete lijepo napreduje, nema potrebe žuriti s dohranom! Ne opterećuj se s time što je rekao doktor, ti si majka i bit će onako kako ti odlučiš, dovoljno je krenuti s pet, pet i pol, radi zrelosti probavnog sustava, polako kreneš s uhodavanjem, sve se stigne. Moja S je krenula s točnih 7 mj i evo nikad nikakvih problema, žurbe i ne znam čega.
to mnogi pedijatri rade zato što su pod utjecajem proizvođača dječije hrane. ja bih ti rekla nemoj. ali ti odluči po svome. moj mali je počeo s kašicama tek kad je napunio 8. mjeseci. tvoje mlijeko je savršeno za tvoje dijete i ne treba mu ništa dodatno. slušaj sebe i svoje instinkte, ti si majka tom djetetu i tvoje tijelo će se najbolje pobrinuti za njega, ipak ga je 9 mjeseci nosilo u sebi.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji