Mame,kakve kapice stavljate malisanima sad u ovo vrijeme? Malo puse pa mi silterica nema smisla( ne pokriva uha),a kad smo u setnji uvijek je u kolicima tako da je zasticen i od sunca,a i od vjetra. I cesto mi se preznoji pod kapicom,a cini mi se premali da je bez kapice( 6 i pol mjeseci). Nisam pametna sto da radim? Uvijek nosim i tanku pamucnu,a i siltericu kad idemo u setnju i onda mijenjam!
<3<3<3 Karl <3<3<3
sto se tice spavanja mi idemo spavat u 22h,spavamo do 9 ujutro..ja ga nikad nisam nista forsirala,pustila sam mu da si sam odredi ritam...pogotovo sad kad je sunce,mali frajer nebi ni po danu spavao,samo bi setao po vani..sto se tice poklona,evo i nama je ovaj tjedan godisnjica i jedino smo odlucili da cemo se izvest na pizze jer vec ne pamtim kad smo zadnji put nekud isli..za kapicu...ja mu stavim siltericu i namazem liceko s kremicom da ne izgori..ponekad mu i nju moram maknuti jer se sav zacrveni po glavici od vrucine..mislim da ovaj topli vjetric nemoze nastetiti za uheka..mada sam vidla da ima i onih silterica za bebe koje imaju zasito onak polukruzic za uheka,al mislim da bi i u tome bilo vruce..ja se vodim onom da njega oblacim kak i sebe..
sto se tice spavanja mi idemo spavat u 22h,spavamo do 9 ujutro..ja ga nikad nisam nista forsirala,pustila sam mu da si sam odredi ritam…pogotovo sad kad je sunce,mali frajer nebi ni po danu spavao,samo bi setao po vani..sto se tice poklona,evo i nama je ovaj tjedan godisnjica i jedino smo odlucili da cemo se izvest na pizze jer vec ne pamtim kad smo zadnji put nekud isli..za kapicu…ja mu stavim siltericu i namazem liceko s kremicom da ne izgori..ponekad mu i nju moram maknuti jer se sav zacrveni po glavici od vrucine..mislim da ovaj topli vjetric nemoze nastetiti za uheka..mada sam vidla da ima i onih silterica za bebe koje imaju zasito onak polukruzic za uheka,al mislim da bi i u tome bilo vruce..ja se vodim onom da njega oblacim kak i sebe..
bas tako.) i moja je sama odredila ritam a ja se po njoj ravnam. za godisnjicu sam smislila. dobit ce sat. klasika:) a i mi bi bome mogli negdje na rucak ili veceru. isto sto godina nismo bili. bas nam treba.
pozzz mame-mene zanima nešto a nigdje ne mogu doć do te informacije-da li županija daje kakve novce za rođenje 4 djeteta?!!Krapinsko-zagorska daje a ne znam za zagrebačku???Ako tko zna nek mi javi,lijepo molim!
pozzz mame-mene zanima nešto a nigdje ne mogu doć do te informacije-da li županija daje kakve novce za rođenje 4 djeteta?!!Krapinsko-zagorska daje a ne znam za zagrebačku???Ako tko zna nek mi javi,lijepo molim!
grad Zagreb daje novce. znaci za trece i svako daljnje dijete dobiva se 54 tisuce kuna koji se isplacuju u obrocima tijekom 6 godina.
Zagrebačka županija ne odobrava novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta jer sredstva za tu namjenu u svojim proračunima osiguravaju jedinice lokalne samouprave (gradovi i općine) sukladno svojim mogućnostima
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji