nalah, drzim fige da slikovnica bar malo pomogne i opusti situaciju:) cure, malicka mi je zadnje vrijeme bas nekak nervozna. jos uvijek dosta spava i ok. mislim ne zalim se al cim se probudi nervoza. pa jede i onda je malo raspolozena. ravno 5 i pol minuta i opet nervoza. pokusam se igrat s njom al vec trlja okice i trazi da ju nosim u kinderbet. najnovija fora je da se budi u svaku noc oko 2 pol 3 i budna je nekih sat i pol. al bar spava do 8 ujutro onda. svejedno mi je cudna. ne stignem se uopce igrati s njom. sve se svodi na presvlacenje, hranjenje i uspavljivanje. kao kada je imala 3 mjeseca:/ malo sam zbunjena. jel moguce da je sve to od zuba ili samo faza ili je takav karakter? mala nervozica..
Ja sam iz bolnice došla na nuli i evo u ova tri mjeseca od poroda udebljala se 7 kg. Propucala bi se
I ja sam se udebljala nakon poroda..iz bolnice sam dosla s par kg manje nego sam ostala trudna i od onda dobilavoko 6-7kg..iako dojim jos na veliko..ali su mi potrebe za slatkim jako velike..tak me uhvati jaka zelja da maznem par radova cokolade u sekundi
ajme ja isto moram još dosta izgubit sada sam na 67 kg ali prije trunoće sam se udebljala par kila tako da se planiram vratit na svojim 56, ipak mi je dojenje na prvom mjestu pa će dijeta pričekat do tada. sada malo pazim što jedem ali me isto tako traži slatko, nekad se suzdržim ali nekad uuuh...
eh evo dva dana me stašno preglada mući, a danas mi je i glas otišao.. nadam se da neće prijeći na curu...
Drage mame pomagajte,
Moj bebolino sad vec treci put place kad se Idemo kupati...(3,5mj)nikad do sad to nije radio...inace svako jutro obozava "suho pranje "...Ali sad ne dozvoli in da mu nozice umocim u kadicu:(((((nije u pitanju sapun (mustela) jer ju koristimo u jutro I tad se ne buni....Ali nemam pojma sta se dogadja????jel ima neki strah odjednom ili faza?????help
Drage mame pomagajte,
Moj bebolino sad vec treci put place kad se Idemo kupati…(3,5mj)nikad do sad to nije radio…inace svako jutro obozava "suho pranje "…Ali sad ne dozvoli in da mu nozice umocim u kadicu:(((((nije u pitanju sapun (mustela) jer ju koristimo u jutro I tad se ne buni….Ali nemam pojma sta se dogadja????jel ima neki strah odjednom ili faza?????help
čemu pranje 2x na dan.. probaj ga stavit u suhu kadicu..prati reakciju.. mislim da je bila sl tema tu već na bebama, probaj potražit

url=https://lilypie.com]
Peremo se svaki dan u jutro sa mokrom spuzvicom ( pranje je 1x na Dan) a nedjeljom navecer bas u kadici...ok...budem potrazila iako ovako nabrzinu nisam nasla... Fala....
Ja sam ostala trudna sa 58, udebljala se 14 kg u trudnoći... Odmah je otišlo 8kg, a sad 8 mjeseci nakon poroda imam 60kg. Jedem sve, uopće ne brinem o kilogramima... Budu otišli
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam dobila 12kg u trudnoći. Sad nakon 6 tjedana sam na težini prije trudnoće, ali imam višak od 10 kila koji sam skupila prije trudnoće. Nadam se da se neću sad početi debljati
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji