Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    18. Travanj 2015. 22:40

I ja sam se udebljala nakon poroda..iz bolnice sam dosla s par kg manje nego sam ostala trudna i od onda dobilavoko 6-7kg..iako dojim jos na veliko..ali su mi potrebe za slatkim jako velike..tak me uhvati jaka zelja da maznem par radova cokolade u sekundi

tena123
    19. Travanj 2015. 18:58

ajme ja isto moram još dosta izgubit sada sam na 67 kg ali prije trunoće sam se udebljala par kila tako da se planiram vratit na svojim 56, ipak mi je dojenje na prvom mjestu pa će dijeta pričekat do tada. sada malo pazim što jedem ali me isto tako traži slatko, nekad se suzdržim ali nekad uuuh...
    eh evo dva dana me stašno preglada mući, a danas mi je i glas otišao.. nadam se da neće prijeći na curu...

Belle2
    19. Travanj 2015. 20:38

Drage mame pomagajte,
    Moj bebolino sad vec treci put place kad se Idemo kupati...(3,5mj)nikad do sad to nije radio...inace svako jutro obozava "suho pranje "...Ali sad ne dozvoli in da mu nozice umocim u kadicu:(((((nije u pitanju sapun (mustela) jer ju koristimo u jutro I tad se ne buni....Ali nemam pojma sta se dogadja????jel ima neki strah odjednom ili faza?????help

Belle2
    19. Travanj 2015. 21:54

Peremo se svaki dan u jutro sa mokrom spuzvicom ( pranje je 1x na Dan) a nedjeljom navecer bas u kadici...ok...budem potrazila iako ovako nabrzinu nisam nasla... Fala....

Belle2
    19. Travanj 2015. 22:02

Nasla Sam....super...Hvala

MarijaŠ
    20. Travanj 2015. 09:37

Ja sam ostala trudna sa 58, udebljala se 14 kg u trudnoći... Odmah je otišlo 8kg, a sad 8 mjeseci nakon poroda imam 60kg. Jedem sve, uopće ne brinem o kilogramima... Budu otišli 

Krešimir 19.08.2014. <3

Nixie
    20. Travanj 2015. 20:16

Ja sam dobila 12kg u trudnoći. Sad nakon 6 tjedana sam na težini prije trudnoće, ali imam višak od 10 kila koji sam skupila prije trudnoće. Nadam se da se neću sad početi debljati 

Bljubica
    21. Travanj 2015. 08:37

ja sam dobila 20kg u trudnoći, ostalo mi je 8 za skinit do moje težine prije trudnoće, a ovo prije otišlo je odma nakon poroda..

cloudy
    21. Travanj 2015. 08:59

Curke....jel zna koja zašto bebačica neće već par dana bočicu? Kak imam dosta mlijeka izdojim se pa sam joj to davala jednom u danu...i evo već par dana neće...samo gura dudu od bočice van...čak sam uzela i tomee tippee bočicu jer je ona kao full slična dojenju i neće...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.