Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    21. Travanj 2015. 15:55

Jel ok da malu malo nunam,odnosno poskakujem nježno na pilates lopti,skužila sam da se na njoj super podrigne,opusti,zaspe,prestane plakati

lonny
    21. Travanj 2015. 22:19

Curke hvala vam na savjetima i što ste mi potvrdile ono kamo sam i mislila! Pedijatar nam ima u tim nekim stvarima možda malo zastarjeli način razmišljanja, ali je koliko sam čula (još nam hvala Bogu nije trebalo) jako dobar dijagnostičar pa sam ga zato i odabrala. A za ove druge stvari imam vas

lonny
    22. Travanj 2015. 11:38

Jel znate kad se smiju početi koristiti tamponi nakon poroda, dal uopće ima nekih prepreka?
    Ne mislim ga koristiti stalno ili po doma, ali kad idem u šetnju s malom bi mi bilo puno ugodnije da imam tampon nego uložak ta 2-3 sata
    Mislim, jasno mi je da se ne smiju koristiti dok traje krvarenje nakon poroda, ali pretpostavljam da bi ga sad za mengu smijela koristiti?

lonny
    22. Travanj 2015. 11:50

E da, još jedna stvar. Tatin bratić (ne znam što je on meni - kao polustric?) koji je diplomirani agronom po struci mi je rekao da je danas od sveg voća najmanje šprican kivi a najviše jagode. Tako da slobodno na kivi navalite tko ga voli! Ne znam jedino kad bi se kivi smio davati bebama, vjerojatno ne baš prerano...

Nixie
    22. Travanj 2015. 14:27

Ja sam cijelu trudnoću skakutala na lopti i sad malac obožava kad sjedim na njoj i njišem se i lagano poskakujem. Često ga jedino tako mogu uspavati preko dana 

lonny
    22. Travanj 2015. 15:40

Tak sam i ja mislila!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.