Jel ok da malu malo nunam,odnosno poskakujem nježno na pilates lopti,skužila sam da se na njoj super podrigne,opusti,zaspe,prestane plakati
Curke hvala vam na savjetima i što ste mi potvrdile ono kamo sam i mislila! Pedijatar nam ima u tim nekim stvarima možda malo zastarjeli način razmišljanja, ali je koliko sam čula (još nam hvala Bogu nije trebalo) jako dobar dijagnostičar pa sam ga zato i odabrala. A za ove druge stvari imam vas
Jel znate kad se smiju početi koristiti tamponi nakon poroda, dal uopće ima nekih prepreka?
Ne mislim ga koristiti stalno ili po doma, ali kad idem u šetnju s malom bi mi bilo puno ugodnije da imam tampon nego uložak ta 2-3 sata
Mislim, jasno mi je da se ne smiju koristiti dok traje krvarenje nakon poroda, ali pretpostavljam da bi ga sad za mengu smijela koristiti?
E da, još jedna stvar. Tatin bratić (ne znam što je on meni - kao polustric?) koji je diplomirani agronom po struci mi je rekao da je danas od sveg voća najmanje šprican kivi a najviše jagode. Tako da slobodno na kivi navalite tko ga voli! Ne znam jedino kad bi se kivi smio davati bebama, vjerojatno ne baš prerano...
Ja sam cijelu trudnoću skakutala na lopti i sad malac obožava kad sjedim na njoj i njišem se i lagano poskakujem. Često ga jedino tako mogu uspavati preko dana
Sortiraj odgovore
Najstariji