Hej mamice, pozdrav!
Vec neko vrijeme pratim forum al nemam obicaj pisati al sad me zanima ima li koja mama iskustva s magnetskom kod male bebe? Curica ima 8. mj i moramo na magnetsku zbog epilepsije. Idemo u Klaicevu.
Dada, ne znam kako je na Salati. Ja sam u Dubrovniku svojoj curici sve nosila. Robica, pelene, sve za higijenu, toplomjer. Bas sve sto koristim i doma. Cak i hranu ali to zato sto pije posebnu formulu. (Anti reflux, sve drugo povrati)
Inace u Dbk u bolnici ima osiguranu hranu. Samo se s njima dogovoris sta jede.
Mozda najbolje da nazoves bolnicu i pitas. Nadam se da necete dugo lezati. Sretno!

Cure kako skidate kilice nakon poroda? Jel idete kamo na vjezbanje ili Pazite sto papate? Meni ostalo jos nekih 7 kg koje nikako rijesiti a bebolino skoro pa 4 mj😂on raste kao gljiva a ja jedino imam muskulfiber u rukama od nosakanja 😓setamo mi po vani al nekako to sporo ide 😅Muka mi od ovih nasih Celebova koji nakon poroda izgledaju kao da im je netko drugi radjao djecu😄😄😄😄😄hehehehe....
Nikako.. rodila sam prije 8mj. U trudnoci dobila 22 kg s tim da sam i prije trudnoce imala barem 5 viska. Do sad otislo samo 13. Bas ovih dana razmisljam kako moram opet na pregled stitnjace. Imam problema s njom (hipotireoza) jos od 16-te godine. Mozda me ona koci. Puno sam setala s curicom, pazila koliko, sta i kad jedem i nema apsolutno nikakvih rezultata. Istina da mi je kondicija nikakva jer sam cijelu trudnocu prelezala i znala sam da ce mi trebati neko vrijeme da se vratim na staro al ne bas da ce biti ovako.

Cure kako skidate kilice nakon poroda? Jel idete kamo na vjezbanje ili Pazite sto papate? Meni ostalo jos nekih 7 kg koje nikako rijesiti a bebolino skoro pa 4 mj😂on raste kao gljiva a ja jedino imam muskulfiber u rukama od nosakanja 😓setamo mi po vani al nekako to sporo ide 😅Muka mi od ovih nasih Celebova koji nakon poroda izgledaju kao da im je netko drugi radjao djecu😄😄😄😄😄hehehehe….
Ja dojenjem. Mala me isisala cijelu. Imam 2 kg manje nego prije trudnoće.
Pa ja ne vjerujem😋mene Mali nateze po cijele dane I noci...cicke su mi u totalnoj banani a da bar kile onda idu😜nisam ja te srece🍟🍔🍕🍫🍰
Pa ja ne vjerujem😋mene Mali nateze po cijele dane I noci…cicke su mi u totalnoj banani a da bar kile onda idu😜nisam ja te srece🍟🍔🍕🍫🍰
Ići će ići, pogotovo sad kad krene ljeto, većinom nakon šest mjeseci se vidi onako baš lijepi pomak. Strpljivo!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji