Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle2
    17. Travanj 2015. 13:45

Cure kako skidate kilice nakon poroda? Jel idete kamo na vjezbanje ili Pazite sto papate? Meni ostalo jos nekih  7 kg koje nikako rijesiti a bebolino skoro pa 4 mj😂on raste kao gljiva a ja jedino imam muskulfiber u rukama od nosakanja 😓setamo mi po vani al nekako to sporo ide 😅Muka mi od ovih nasih Celebova koji nakon poroda izgledaju kao da im je netko drugi radjao djecu😄😄😄😄😄hehehehe....

Belle2
    17. Travanj 2015. 21:34

Pa ja ne vjerujem😋mene Mali nateze po cijele dane I noci...cicke su mi u totalnoj banani a da bar kile onda idu😜nisam ja te srece🍟🍔🍕🍫🍰

koala123
    18. Travanj 2015. 09:30

i ja sam dobila 22 kile u trudnoci. sad me nema nigdje. stres napravio svoje. al zato sve otislo u sise:))) belle ne brini. cim malac prohoda odu kile;) zamisli kakvo je to vjezbanje trckarat za njim stalno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.