Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    18. Travanj 2015. 09:38

Ja sam zatrudnila sa 69, u prvih 5 mjeseci sam pala 5 kg, onda se naglo udebljala, pa opet pala 2 kg. Na kraju isla rodit s 83 kg. Sad 10 mjeseci nakon sam na 65 kg.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    18. Travanj 2015. 12:28

Ja sam zatrudnila s 56,rodila s 80 i sad 3 i pol mjeseca nakon poroda sam na 65...ne žalim se :)

Nalah
    18. Travanj 2015. 12:52

cloudy... ja sam kupila Avene kremu koju si spominjala,preporučili su mi je u 3 apoteke,vjerujem da će biti ok

Nalah
    18. Travanj 2015. 12:55

ja s kilama nemam problema,višak je otišao dolje u prvih mjesec dana kad mi se hrana gadila,a i redovito vježbam...muči me koža jer mi je postala stravično masna i sva sam se oprištavila,vjerujem da je to sve od hormona...prije trudnoće mi je ten bio savršen

Nalah
    18. Travanj 2015. 12:55

ja s kilama nemam problema,višak je otišao dolje u prvih mjesec dana kad mi se hrana gadila,a i redovito vježbam...muči me koža jer mi je postala stravično masna i sva sam se oprištavila,vjerujem da je to sve od hormona...prije trudnoće mi je ten bio savršen

cloudy
    18. Travanj 2015. 13:20

Nalah...nadam se da će ti biti ok :) nama je za sad ok... koristomo ju od ponedjeljka...  a što se tena tičr to ti je sigurno od hormona...bude se sve vratilo na staro,samo tr3ba vremena

koala123
    18. Travanj 2015. 16:54

nalah, drzim fige da slikovnica bar malo pomogne i opusti situaciju:) cure, malicka mi je zadnje vrijeme bas nekak nervozna. jos uvijek dosta spava i ok. mislim ne zalim se al cim se probudi nervoza. pa jede i onda je malo raspolozena. ravno 5 i pol minuta i opet nervoza. pokusam se igrat s njom al vec trlja okice i trazi da ju nosim u kinderbet. najnovija fora je da se budi u svaku noc oko 2 pol 3 i budna je nekih sat i pol. al bar spava do 8 ujutro onda. svejedno mi je cudna. ne stignem se uopce igrati s njom. sve se svodi na presvlacenje, hranjenje i uspavljivanje. kao kada je imala 3 mjeseca:/ malo sam zbunjena. jel moguce da je sve to od zuba ili samo faza ili je takav karakter? mala nervozica..

Dea23
    18. Travanj 2015. 18:33

Ja sam iz bolnice došla na nuli i evo u ova tri mjeseca od poroda udebljala se 7 kg. Propucala bi se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.