što se oblačenja tiče... moja curka je jučer bila u kratkim rukavima... imala je prvo bodi kratkih rukava i gore majcu dugih al se bunila jer joj je bilo vruće i kad sam ju raskomotila preporodila se :D
Curke, di ima za kupiti šeširića za bebe?
Sunce je ludo, a glupo mi je kapu joj stavljat na glavicu.
i mene zanima jer mislim da joj je i u naj tanjoj kapici postalo vruće, a opet treba zastita i od sunca ali i vjetra.. u kiku nema
Ja sam kupila u Kik-u. Nije skup a lijepo je tanak i prozracan. Naprijed ima i mali "silt" na cicak. Nista specijalno ali posluzit ce svrsi za setnje a da je ne opali sunce ili ne propuse vjetar.
Ja taman razmisljam o nekakvoj kremi sa zastitnim faktorom. Tu na jugu je vec prilicno jako sunce za male bebe. Kakve i koje kreme ste vi koristile i sta preporucate?

Meni se tijelo s vremenom naviknulo na nošenje,sad ju više ni ne osjećam,ali bome imam mišiće na rukama kao da bildam
ŽENE POMAGAJTE!
Moram s bebijom na Šalatu zbog dermatitisa.
ŠTO DA NOSIM?? A što nam ne treba? (mislim, za bebu)
ŽENE POMAGAJTE!
Moram s bebijom na Šalatu zbog dermatitisa.
ŠTO DA NOSIM?? A što nam ne treba? (mislim, za bebu)
Čekaj, kaj na hospitalizaciju ili na pregled? Ako je pregled u pitanju, imaš jednu prostoriju za bebe gdje ju možeš presvući, dojiti, nahraniti itd, pregled ti se normalno obavi, pregledaju bebu i to je to, ništa strašno, vade li krv ili što. Koji su testovi u pitanju? Ako je hospitalizacija, tu ti ne mogu pomoći, mogu samo reći drž se!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji