Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    22. Travanj 2015. 16:14

Kad i dodje sezona jagoda samo jedem one iz bakinog vrta:) al korisno je znati. Kivi tamanim kad stignem. A moja curka bas ne voli slatko voce i vjerojatno bude s veseljem docekala kivi i limune:)

Nalah
    22. Travanj 2015. 17:40

Ja ne volim kivi,izludim dok ga ogulim

Sjela lova od grada,za samo 4 mjeseca,vidi se da je Bandinjo back in the game

Bori
    22. Travanj 2015. 21:17

Molim pomoć...moj Karlo želi se spremati i ici spavati već oko 7 navečer. Malo mi je glupo to sad kad je dan duže. Osim toga počeli smo ići na bebe ribe i trening je u 7 navečer (da kasno znam) i on urla jer je jednostavno preumoran. Kak da ga "nagovorim" da izdrzi do 8, pol 9

koala123
    23. Travanj 2015. 08:03

cure, pardon al kak je ovo opca brbljaonica imam pitanje al nije vezano uz bebu:) naime blizi nam se prva godisnjica braka i dal ima koja ideju kaj kupiti muzu? dobil je set za poker za prosli rodjendan i tak vec sam ispucala dosta ideja...lako s nama zenama. kupis nakit i nemres fulat al muski. uf...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.