Kad i dodje sezona jagoda samo jedem one iz bakinog vrta:) al korisno je znati. Kivi tamanim kad stignem. A moja curka bas ne voli slatko voce i vjerojatno bude s veseljem docekala kivi i limune:)
Ja ne volim kivi,izludim dok ga ogulim
Sjela lova od grada,za samo 4 mjeseca,vidi se da je Bandinjo back in the game
prereži ga po pola i jedi žličicom, tak mi tamanimo kivi godinama već

url=https://lilypie.com]
znaci da se jos ne nadam nikakvoj lovi od grada? a stvarno su brzi:( nama je vec moram priznat frka s lovom jer ovih 1600 kuna pokrije rezije. a to cu primat do kraja porodiljnog. kao zaposlena s ugovorom na neodredjeno. lijepa nasa.... negdje je jedna mama napisala da cemo mi koje nemamo 12 mjeseci neprekinutog radnog staza dobivati ipak drugih sest mjeseci 2660 al i to je palo u vodu.
Joooj super vijesti za lovu. Meni jos nije,al nadam se da bude ovih dana!!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Molim pomoć...moj Karlo želi se spremati i ici spavati već oko 7 navečer. Malo mi je glupo to sad kad je dan duže. Osim toga počeli smo ići na bebe ribe i trening je u 7 navečer (da kasno znam) i on urla jer je jednostavno preumoran. Kak da ga "nagovorim" da izdrzi do 8, pol 9
Molim pomoć…moj Karlo želi se spremati i ici spavati već oko 7 navečer. Malo mi je glupo to sad kad je dan duže. Osim toga počeli smo ići na bebe ribe i trening je u 7 navečer (da kasno znam) i on urla jer je jednostavno preumoran. Kak da ga "nagovorim" da izdrzi do 8, pol 9
moja vec u 6 ide spavati za noc. prvo sam mislila da to zbilja nema smisla pa sam ju razbudila oko 9 kada bi trazila cicu. ali s tim sam ju samo iznervirala. i onda sam odustala i kad bi se tak probudila u polusnu bi pocicala i nastavila spavati. da i premotala sam ju. i spava do 7 ujutro. sad je tak a i to bude se promijenilo. i ja sam ju htjela izmoriti ali jednostavno ne ide i zao mi ju je. jer onda je tak ljuta da jedva zaspi. stavljam ju spavati na prve znakove umora. prije sam se s tim opterecivala ali sad samo njezin ritam pratim
cure, pardon al kak je ovo opca brbljaonica imam pitanje al nije vezano uz bebu:) naime blizi nam se prva godisnjica braka i dal ima koja ideju kaj kupiti muzu? dobil je set za poker za prosli rodjendan i tak vec sam ispucala dosta ideja...lako s nama zenama. kupis nakit i nemres fulat al muski. uf...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji