Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    27. Travanj 2015. 13:11

Moja sad ima 4 mj.i vidim da joj ne paše više ležanje u kolicima,osim kad spava,imamo 3 u 1 kolica,jer je preznatiželjna...kad ste vi počele stavljati svoje u polusjedeći položaj?Pedijatrica mi je rekla sa 5 mj.a sad samo na sat vremena,vani masovno vidim bebe manje od nje kako sjede,što mi je prečudno

medsr
    27. Travanj 2015. 13:31

Marija,bas sam se i ja pitala dal samo pelenu ili jos sto drugo..i mi idemo za mjesec dana prvi put na more..sve koje sam pitala su rekli samo pelena...nalah,moj do 4-5 mjeseci uopce nije htio u kolica..cim je poceo cvrsce drzati glavu ja sam ga stavila u polusjedeci(mislim da je to bilo negdje s 4-4,5 mj) i to je bilo rijesenje..covjeculjak je htio razgledavati oko sebe..s 8 mjeseci sam ga stavila u sjedeci jer mu vise nije pasalo da na pola lezi..frajer zna sto zeli

Nalah
    27. Travanj 2015. 16:54

Budem danas izvukla tu sjedalicu iz garaže,pa ću vidjeti kako to izgleda,davno smo ih kupili,pa se iskreno ne sjećam pod kojim kutem može stajati,ali mora imati taj polusjedeći položaj.Ovak mi se samo plače jer joj je dosadno,a nema smisla izvlačiti ju i nositi...tata ju je neki dan zezao kak ima 4 mjeseca,a još si nije vidjela ni kvart,ni zgradu jer uvijek leži i čori kad smo vani

Hvala cure

Nalah
    27. Travanj 2015. 16:54

Budem danas izvukla tu sjedalicu iz garaže,pa ću vidjeti kako to izgleda,davno smo ih kupili,pa se iskreno ne sjećam pod kojim kutem može stajati,ali mora imati taj polusjedeći položaj.Ovak mi se samo plače jer joj je dosadno,a nema smisla izvlačiti ju i nositi...tata ju je neki dan zezao kak ima 4 mjeseca,a još si nije vidjela ni kvart,ni zgradu jer uvijek leži i čori kad smo vani

Hvala cure

• Mišić
    27. Travanj 2015. 21:37

Mame,trebam pomoc mojoj bembolini je na pikicu izbacio kao nekakav plik roskaste boje i hrapav na dodir nije nesto ni velik ni uocljov al kod mijenjanja joj bas smeta..Od cega bi joj to moglo bit i s cim da mazem,ima 11mj i sad sam joj stavila pavlovicevu mast...inace se mjenjamo svaku 2-3 sata a kako noc odspava u komadu ne budim je nego je tek ujutro mijenjam,nista nove papice nismo probali,jedino sto je zadnjih 5,6 dana prehladjena.... pedica mi tek sutra popodne radi tako da je svaki savjet dobrodosao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.