a moja pedijatrica je rekla da je to zbog masnije koze koju netko ima u familiji. a bas sam pazila na to i trljala sam joj tak glavicu pa se ipak pojavila. danas moram maloj kupit šiltericu. jel znate di ima kakvih zgodnih? nama, h&m?
Ja sam isto luda oko toga oblačenja, zato uvijek sa sobom nosim još milijun stvari... Inače mi je po kući u bodiju dugih rukava (ovih dana ćemo preći na kratku rukav) i pamučnoj majici također dugih rukava... Ako je vani toplije (npr. preko 20 stupnjeva) obučem mu trenirkicu, a ako je malo hladnije onda proljetnu jaknicu. Još uvijek mu stavljam kapu na glavu, jer se bojim da ga ne bi negdje propuhalo.. Nosimo i laganu dekicu koju mu samo malo prebacim preko nogica... Smatram da je zaista toplo, ali nekad zapuhne i nekakav vjetrić, a i on cijelo vrijeme sjedi i ne kreće se, pa onda bolje još ne pretjerivati sa luftanjem...
Krešimir 19.08.2014. <3
da istina je. mi hodamo pa nam je vruce. al oni sjede. treba paziti. lako se prehladit na ovakvo ludo vrijeme. da podijelim jednu lijepu pricu s vama. meni je dragi moj deda umro prije mjesec dana. baka je ostala sama. ali pricamo o snaznoj zeni koja je uz dvoje male djece zavrsila uciteljsku skolu. a tada je porodiljni trajao samo tri mjeseca. znaci cijelu noc ucenje i onda jos ujutro na posao. uglavnom danas mi prica da joj je dosao jedan od ucenika. skoro je pala u nesvijest kad ga je vidjela. on je dosel vidjeti svoju uciteljicu iz osnovne skole. pricali su satima. zahvalan je na svemu kaj ga je baka naucila i to joj nikad nece zaboraviti. i jos je poslije posjete mojoj baki isao k njenoj kolegici koja mu je predavala hrvatski. ona ima Alzheimerovu bolest i u domu je. al isel ju je vidjeti:) ovo sve mi tak uljepsalo ovaj ionako predivan i pomalo tuzan dan. da jos postoje takvi ljudi je velika utjeha
Kako se borite s bolovima u kraljeznici, ja hocu poluditi jer po cijele noci spavam na boku zbog dojenja a imam I paketic od sedam kg koji se voli malo nosakat😃vise ne bole samo križa vec cijela kicma😔😔heeeelp??
Oprostite , ako netko zna,
Za djecji doplatak predali smo 28.02 i falilo je jos papira pa smo naknadno i doslo nam je doma da hitno dodemo na salter, zvala sam pa su rekli da je hitno jer ako želimo da nam sjedne u 3mj , nismo stiglo za dan jos prikupit sto je falilo, e i sad gledam na njihovim stranicama pise 21.04 sjeda ali mi jos nismo nikakvo rijesenje dobili.....hoce to sad sjest ili.....
zebrica
što se oblačenja tiče... moja curka je jučer bila u kratkim rukavima... imala je prvo bodi kratkih rukava i gore majcu dugih al se bunila jer joj je bilo vruće i kad sam ju raskomotila preporodila se :D
Sortiraj odgovore
Najstariji