Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    15. Travanj 2015. 06:41

Da a ta mustelina pjena skupa a nist nama nije pomogla.. al ovisi ocito jer vecina veli da je super

kimito
    15. Travanj 2015. 08:14

Prije se mislilo da je tjemenica znak nečistoće.. moja pedijatrica i dalje tako misli i kaže da tjemenica nastane zato što se roditelji boje trljat glavicu, da treba prat kosu prstima kao što pereš i sebi.  Moram priznat da sam i ja lagano trljala i prala joj kosicu (dok ju je još imala :)) i s nekih dva mjeseca je dobila malo tjemenice.. Ja sam onda kombinirala sve.. i ulje i mustelinu pjenu i dobro trljanje glavice kod kupanja, ne znam što je pomoglo, ali nije se više vratila..

Ja isto više nemam pojma kak da obučem malu.. stalno mislim da joj je vruće, a kad nestane sunce mislim si sad joj je hladno.. a još je i opet prehlađena i kašlje! 

Bori
    15. Travanj 2015. 09:16

kimito

Prije se mislilo da je tjemenica znak nečistoće.. moja pedijatrica i dalje tako misli i kaže da tjemenica nastane zato što se roditelji boje trljat glavicu, da treba prat kosu prstima kao što pereš i sebi.  Moram priznat da sam i ja lagano trljala i prala joj kosicu (dok ju je još imala :)) i s nekih dva mjeseca je dobila malo tjemenice.. Ja sam onda kombinirala sve.. i ulje i mustelinu pjenu i dobro trljanje glavice kod kupanja, ne znam što je pomoglo, ali nije se više vratila..

Ja isto više nemam pojma kak da obučem malu.. stalno mislim da joj je vruće, a kad nestane sunce mislim si sad joj je hladno.. a još je i opet prehlađena i kašlje! 

Tjemenice diejte dobije zbog masne kože, odnosno maminih hormona u trudnoći. Ja sam prije trudnoće i u trudnoći imala jaako masnu kožu. Sad se upolovilo, al K ima tjemenice. Ne jako kao prije, ali se pomalo pojavljuju stalno. Nama je jako pomogla mustelina pjena. Skupa je, al dugo traje. Mi našu koristimo svaku večer i tako već 3 mjeseca i čini i se da je ima za minimalno mjesec dana.
    O oblačenju mi ne govorite. Ja sam malo zimogroznija osob, a maleni nije. Pa stalo ratujemo. Onda još kad vidim po gradu kako mame zabundaju djecu..budem mi neugodno. UGL. ja jednio od dekice ne odustajem. Kupila sam neku tanju pa mu je prebacim. Obučem bodi, majcu, trenirkicu i proljetnu jaknicu/vesticu..Pa skidam..A sad kad je 25 samo na bodi dugih rukava obučem proljetnu jaknicu i to je to. Kapa obavezna, tj šeširić kad je ovak toplo.

koala123
    15. Travanj 2015. 08:45

a moja pedijatrica je rekla da je to zbog masnije koze koju netko ima u familiji. a bas sam pazila na to i trljala sam joj tak glavicu pa se ipak pojavila. danas moram maloj kupit šiltericu. jel znate di ima kakvih zgodnih? nama, h&m?

MarijaŠ
    15. Travanj 2015. 09:46

Ja sam isto luda oko toga oblačenja, zato uvijek sa sobom nosim još milijun stvari... Inače mi je po kući u bodiju dugih rukava (ovih dana ćemo preći na kratku rukav) i pamučnoj majici također dugih rukava... Ako je vani toplije (npr. preko 20 stupnjeva) obučem mu trenirkicu, a ako je malo hladnije onda proljetnu jaknicu. Još uvijek mu stavljam kapu na glavu, jer se bojim da ga ne bi negdje propuhalo.. Nosimo i laganu dekicu koju mu samo malo prebacim preko nogica... Smatram da je zaista toplo, ali nekad zapuhne i nekakav vjetrić, a i on cijelo vrijeme sjedi i ne kreće se, pa onda bolje još ne pretjerivati sa luftanjem... 

Krešimir 19.08.2014. <3

koala123
    15. Travanj 2015. 20:32

da istina je. mi hodamo pa nam je vruce. al oni sjede. treba paziti. lako se prehladit na ovakvo ludo vrijeme. da podijelim jednu lijepu pricu s vama. meni je dragi moj deda umro prije mjesec dana. baka je ostala sama. ali pricamo o snaznoj zeni koja je uz dvoje male djece zavrsila uciteljsku skolu. a tada je porodiljni trajao samo tri mjeseca. znaci cijelu noc ucenje i onda jos ujutro na posao. uglavnom danas mi prica da joj je dosao jedan od ucenika. skoro je pala u nesvijest kad ga je vidjela. on je dosel vidjeti svoju uciteljicu iz osnovne skole. pricali su satima. zahvalan je na svemu kaj ga je baka naucila i to joj nikad nece zaboraviti. i jos je poslije posjete mojoj baki isao k njenoj kolegici koja mu je predavala hrvatski. ona ima Alzheimerovu bolest i u domu je. al isel ju je vidjeti:) ovo sve mi tak uljepsalo ovaj ionako predivan i pomalo tuzan dan. da jos postoje takvi ljudi je velika utjeha

tena123
    15. Travanj 2015. 20:51

koala123

da istina je. mi hodamo pa nam je vruce. al oni sjede. treba paziti. lako se prehladit na ovakvo ludo vrijeme. da podijelim jednu lijepu pricu s vama. meni je dragi moj deda umro prije mjesec dana. baka je ostala sama. ali pricamo o snaznoj zeni koja je uz dvoje male djece zavrsila uciteljsku skolu. a tada je porodiljni trajao samo tri mjeseca. znaci cijelu noc ucenje i onda jos ujutro na posao. uglavnom danas mi prica da joj je dosao jedan od ucenika. skoro je pala u nesvijest kad ga je vidjela. on je dosel vidjeti svoju uciteljicu iz osnovne skole. pricali su satima. zahvalan je na svemu kaj ga je baka naucila i to joj nikad nece zaboraviti. i jos je poslije posjete mojoj baki isao k njenoj kolegici koja mu je predavala hrvatski. ona ima Alzheimerovu bolest i u domu je. al isel ju je vidjeti:) ovo sve mi tak uljepsalo ovaj ionako predivan i pomalo tuzan dan. da jos postoje takvi ljudi je velika utjeha

stvarno prekrasno.. eto primjera jednog predivnog odgoja

Belle2
    16. Travanj 2015. 08:08

Kako se borite s bolovima u kraljeznici, ja hocu poluditi jer po cijele noci spavam na boku zbog dojenja a imam I paketic od sedam kg koji se voli malo nosakat😃vise ne bole samo križa vec cijela kicma😔😔heeeelp??

LuKi5
    16. Travanj 2015. 09:32

Belle

Kako se borite s bolovima u kraljeznici, ja hocu poluditi jer po cijele noci spavam na boku zbog dojenja a imam I paketic od sedam kg koji se voli malo nosakat😃vise ne bole samo križa vec cijela kicma😔😔heeeelp??

Ja si namazem malo konjskog balzama na dijelove koji najvise bole, nemam neki poseban savjet. To mi donekle pomogne. Sad kako je lijepo vrijeme smo non stop u setnji pa I to olaksa :)

14.06.2014. L ♥

Pilici
    16. Travanj 2015. 09:06

Oprostite , ako netko zna, 
    Za djecji doplatak predali smo 28.02 i falilo je jos papira pa smo naknadno i doslo nam je doma da hitno dodemo na salter, zvala sam pa su rekli da je hitno jer ako želimo da nam sjedne u 3mj , nismo stiglo za dan jos prikupit sto je falilo, e i sad gledam na njihovim stranicama pise 21.04 sjeda ali mi jos nismo nikakvo rijesenje dobili.....hoce to sad sjest ili.....

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI