Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Travanj 2015. 10:40

Jesam....i skida se...sad jel to za tjemenicu il ne...uglavnom dmov babylove češljić i četka

mayathequeen
    14. Travanj 2015. 10:53

Ak se skida onda super bude to ok!

lonny
    14. Travanj 2015. 11:34

Ej curke, nije me bilo par dana, nešto mi na mobu šteka klokanica, stalno mi izbacuje stranicu, a do laptopa nisam stigla.
    Jedva sam vas pohvatala :)
    Baš sam htijela pitati za kremu sa faktorom. Već sam mislila otići kupiti kad sam na netu pročitala da se bebe do 6 mjeseci ne preporuča mazati već samo mehanička zaštita (kape, šeširići, suncobran, hlad, ne izlaziti van kad je najjače sunce...)
    Sad ni sama nisam pametna što napraviti?
    A trenutno me najviše muči kako ju obući za van? Što vi oblačite svojim kikićima kad je dan kao jučer npr, kad je bilo cca 25 stupnjeva? Luda sam više od tog vremena, jedva čekam ljeto da joj stavim samo pelenu i eventualno majčicu
    I kako rashladite auto? Ja ga izbjegavam i pokušavam sve obaviti pješice, ali ponekad nemam izbora. A auto mi stoji na parkingu, nemam garažu i u njemu je sauna kad uđemo. Klimu nemam, a koliko znam ona se ni ne smije paliti kad su bebe još male. A ne mogu ni prozore otvoriti da ju propuh ne uhvati, samo svoj prozor malo otvorim, tek toliko da trun zraka ulazi. Jučer je jadna doslovno vrištala u autu od vručine, a bile smo same i ne mogu joj nikako pomoći dok vozim. Srce mi je htjelo puknuti, morala sam se prisiliti da vozim mirno  da ne nabijem po gasu da što prije dođemo doma. A napsovala sam se svima koji su se vukli 20 na sat i koji se nisu znali uključiti iz prve ko kočijaš :(

koala123
    14. Travanj 2015. 11:40

Da tjemenicu nikak s noktima zbog moguce infekcije. Ja sam s tetra pelenom i gazom to skidala. A pojavila se tak nekak s 3 mjeseca. Nego ova zena ima 13-ero djece a ja se s jednom zalim da ima dana kad mi je tesko:))

Jojo5
    14. Travanj 2015. 22:38

Lonny ni ja ne znam više kako maloga obući, jučer 25 danas 15 stupnjeva ujutro bude 5 stupnjeva , nemrem se šaltati tak a stan je hladan još uvijek pa uopće nemam osjećaj za vanjsku temperaturu.
    Jučer predvečer sam mu obukla bodi dugi rukav, maicu kratki preko i trenirku s kapuljačom , donji dio trenirke i ponjela sam laganu dekicu jer je već padala noć i to mi se činilo puno pa sam stalno pipkala da se ne znoji. Danas smo oblačili jaknu i kapu i ma uf!
    Tjemenicu nisam uspjela do kraja riješiti s bademovim uljem a maslinovim još manje tak da ćemo morati probati mustelline proizvode.

koala123
    15. Travanj 2015. 06:39

A evo danas opet 24 stupnja:/ uzas. Al kad je tak onda joj samo prebacim neku vestu preko bodija. Al tanku. Jojo a jesi ostavila maslinovo ulje na glavi i preko noci?

koala123
    15. Travanj 2015. 06:41

Da a ta mustelina pjena skupa a nist nama nije pomogla.. al ovisi ocito jer vecina veli da je super

kimito
    15. Travanj 2015. 08:14

Prije se mislilo da je tjemenica znak nečistoće.. moja pedijatrica i dalje tako misli i kaže da tjemenica nastane zato što se roditelji boje trljat glavicu, da treba prat kosu prstima kao što pereš i sebi.  Moram priznat da sam i ja lagano trljala i prala joj kosicu (dok ju je još imala :)) i s nekih dva mjeseca je dobila malo tjemenice.. Ja sam onda kombinirala sve.. i ulje i mustelinu pjenu i dobro trljanje glavice kod kupanja, ne znam što je pomoglo, ali nije se više vratila..

Ja isto više nemam pojma kak da obučem malu.. stalno mislim da joj je vruće, a kad nestane sunce mislim si sad joj je hladno.. a još je i opet prehlađena i kašlje! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.