Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    13. Travanj 2015. 23:15

kad se jave te tjemenice? moja curka ima 3 mj i nije do sad imala. doduše ja ju mackam uljem skoro svaki dan. do kad moram paziti?

mmama2
    14. Travanj 2015. 07:01

ulje vam isušuje kožu, znači za tjemenicu ok, i treba ju "osušit" da se poguli sa glave, ali nepotrebno je bebu mackat svaki dan, pogotovo uljem jer je ono teško i gusto i zatvara pore pa koža ne diše.. za god, dvije budete imali problema sa suhom kožom kod bebe i stvarate naviku na koži, čim se prestane mazat bude problema.. malim bebama zaista nije potrebno ništa, zar nije njihova koža nešto najmekše i najmirišljavije ikada, u svemiru, obožavam šnjofati male bebe i njihov miris, ja na svoje osobno ne bi mogla kemije toliko stavljat i "ubijat" taj miris

url=https://lilypie.com]

• Mišić
    14. Travanj 2015. 08:46

Mi smo imale tjemenicu i stavljala sam joj od babylove ulje al posto ima jakoo jakoo gustu i dugu kosu malo bi ulja dospjelo do tjemena i sad sam primjetila da joj je jos ostalo malo ljuskica priljepljenih za tjeme kako da ih skinem,cesljam je al ne ide bas jedino nokticem lagano kad je mokra kosa,oce li to samo od sebe krenit ispadata ili netko ima neko drugo rjesenje?

• Mišić
    14. Travanj 2015. 08:47

E i jos jedno pitanje imam hippovu kremu za sunce jel ta okej ili da uzmem neku drugu? Bebacica je 10mj i vec je fini ten uhvatila crne crne rukice i obrascici?

mayathequeen
    14. Travanj 2015. 09:05

Mi smo svoje tjemenice skinuli uz pomoc ulja i cesljica..sad peremo glavicu mustelinom pjenom i nije se vise za sad pojavila..bas treba to lagano iscesljat.

cloudy
    14. Travanj 2015. 09:57

ja sam isto prvo samo uljem mazala al nije pomoglo...sad ćemo vidjeti hoće mustelina pjena biti od pomoći...pedica mi je rekla da ak ne ode dolje da uzmem i mustelinu kremu protiv tjemenice i tim mažem i perem s pjenom pa da će otić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.