Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    27. Ožujak 2015. 13:32

Ajme grozno cloudy...da poludiš kakvih sve budala ima!

Pilici
    27. Ožujak 2015. 13:58

Ajoj cloudy...grozno luda baba

zebrica

cloudy
    27. Ožujak 2015. 14:10

Pa da...ona se kao zabunila   a da ne pričam da od početka govori ksk curka ima oči na nju pa ten pa ovo pa ono ...dok nisam iskomentirala da normalno da.ima sve na baku kad ju je baka napravila i rodila...ono...frikuša...nek si rodi ak hoće...od mene nek odskakuće jer će si samo napravit kontra efekt da joj curku nikad neću htjet ostavit na samo....a ni curka ju ne preferira...svima se smije na prvi samo njoj ne....

cloudy
    27. Ožujak 2015. 14:10

Pa da...ona se kao zabunila   a da ne pričam da od početka govori ksk curka ima oči na nju pa ten pa ovo pa ono ...dok nisam iskomentirala da normalno da.ima sve na baku kad ju je baka napravila i rodila...ono...frikuša...nek si rodi ak hoće...od mene nek odskakuće jer će si samo napravit kontra efekt da joj curku nikad neću htjet ostavit na samo....a ni curka ju ne preferira...svima se smije na prvi samo njoj ne....

mmama2
    27. Ožujak 2015. 14:44

žene drage ja vam moram reći da vas kužim skrozzzzzzzz, pizdila sam na sve sa Patrikom i bila posesivna luđakinja i još uvijek kažem da znam najbolje za njega ali da vas utješim ta posesivnost se ipak unormalila.. kako beba raste.. imate male bebice i još ste jako zaljubljene i "friške" mame a realno nitko pogotovo obitelj njima ne želi zlo.. odavno je poznata stvar da su naši straci sa nama bili kao mi sa svojom djecom, jer smo mi ti koji ih moramo izgradit u ljude a bake i djedovi su tu za razmazit jer nisu odgovorni i ako hrane samo čokoladom i smokićima i ako tepaju i fufljaju kaj ih zaboli vi ste ti koji budete ispravljali to i odgajali dijete.. njima su oni za igru, za maženje a ti se poslije bori kak su se i oni borili sa svojim starcima, svekrvama i sl..

url=https://lilypie.com]

cloudy
    27. Ožujak 2015. 16:47

Kad im spomeneš pedijatra znaju poslušat :) vidiš...mogla bi ja problem tepanja tak riješit...13.4.idemo na cijepljenje pa će pedica tad reći da se ne tepa da beba to ne nauči :) jesam grozna...jelda ? Hihihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.