Opet mi ne rade obavijesti i postove koje sam pročitala vidim kao nepročitane
MAME
da vas pitam kako se vi nosite s tim da vam drugi ljudi prijatelji, rodbina ,bake i dede ljube i cmacu bebu po rukama i licu ???
neznam dal pretjerujem ako kazem da ne dopustam da ga se cmace i slini .....????
Ne pretjeruješ,ni ja to ne volim,čak i svojoj staroj koja je s njom najviše napominjem da to previše ne radi
lako je svojoj mami tati rec al ostalima npr svekru svekrvi???i njima kazem i taj dan se pridrzavaju toga i dr dan opet po starom
Ajme meni je to grozno,neugodno mi je rec nemojte,a opet ne mogu to gledat...jedan dan su ga toliko izgnjavili,iznosali po rukama da je jadnik povracao...ajme tlak mi skocio u nebesa...najvise volim kad ja sa mnom i tatom i tada je najmirniji...ovako ga samo razjebu(oprostite na izrazu)al meni to odmah digne zivce
Za mene svi vjerojatno misle da sam posesivna ludjakinja, ali ja stalno govorim ne ljubite ju, ne slinite po njoj! Tim rijecima kazem i svekrvi jer poludim kad ju cmace, pogotovo ju svi vole ljubit po rukama! Ne volim ni kad ju natezu po rukama! Ne znam..mozda sam stvarno posesivna, ali vidim da i ona postane nervozna..
Za mene svi vjerojatno misle da sam posesivna ludjakinja, ali ja stalno govorim ne ljubite ju, ne slinite po njoj! Tim rijecima kazem i svekrvi jer poludim kad ju cmace, pogotovo ju svi vole ljubit po rukama! Ne volim ni kad ju natezu po rukama! Ne znam..mozda sam stvarno posesivna, ali vidim da i ona postane nervozna..
Ma nisi posesivna...svaki nas odlazak kod svekrve redovno zavrsava u suzama...mali ima svoj ritam hranjenja,i spavanja,i kad smo tamo to se sve uzneredi...jbt.pa daj ga pusti da spava...kakvo je to igranje da ga non-stop diras po glavi,cupas mu dudu iz usta...i jos k tome govoris ma ti si velikiiiii decko,kaj ce ti duda?????...da,veliki decko sa 6.mj.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji