Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    27. Ožujak 2015. 07:49

mene ne smeta jer moja svekrva ne pretjeruje. bas je draga i ljubi ona nju al kad ih vidimo tak rijetko mi je nekak zao rec joj nemojte ju tolko ljubit kad ju ja sama slinim svaki dan. ne mogu si pomoc:). ne znam. takva sam. e to jedino se poremeti ritam kad odemo. to je istina. jucer bas smo bili i nije odspavala svoju popodnevnu šihtu i bila je siroce vec pospana i nervozna ali nist strasno.dosli smo doma i zaspala je ko top. i spavala mi je sest sati u komadu tak da je nekaj dobro zislo iz toga:)) a stvarno ne idemo tam precesto. samo ona veli budete prespavali kod nas a to mi nekak ne pase sad dok je tak mala.to ne

MarijaŠ
    27. Ožujak 2015. 08:02

Ja sam svima svojima dala do znanja odmah u početku da nema puno cmakanja i razvlačenja po rukama, i to na fin i pristojan način i svi se toga dosta pridržavaju. Naravno da ga se nekad malo vise mazi i ljubi, ali nista alarmantno... Sad je on i sam počeo naslanjati svoje rukice mana na lica, ali recimo svekrva s kojom je najvise poslije mene i tate mu to bas ne dozvoljava... Kaze-to je rezervirano za mamu i tatu.

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    27. Ožujak 2015. 08:51

Ja sam zabranila ljubljenje po rukama...dijelim opomene i to pošteno...nego mene brine kako spriječit tepanje..svekar i svekrva joj redovno tepaju i meni to diže živce neopisivo.... neki dan sam rekla da sad kad napuni 3 mj nema više tepanja jer oni baš pretjeruju...i njihov komentar jer bio pa kako çemo onda pričat s njom i sve onak sa nekom sprdnjom kao neće joj nißta biti...mislim..morat ću dragog obradit da im objasni da prestanu uh...

renata6
    27. Ožujak 2015. 08:57

Curke da vas malo utješim, što se tiče slinjenja i cmakanja, još samo malo strpljenja, jer takvim ljudima je teško to objasniti, malo prestanu ali onda opet počnu. Doći će period kad bebice same ih počnu micati, odnosno same daju do znanja da ih to smeta, jednom prilikom moja S je i odalamila rukom, tako da...ima načina, i djeca to počinju osjećati a i mama je onda ponosna jer kad ti više ja nisam mogla dati do znanja, dijete ti je dalo!

cloudy
    27. Ožujak 2015. 09:06

Renata :) bravo za S...nadam se dda će i moja curka tako :)

MAMA X2
    27. Ožujak 2015. 09:11

joj jedva cekam taj period da ih L sam otpili da ga ne gnjave...
    mi zivimo kat iznad svekrve i svekra svako jutro cim cuje da smo se probudili evo je gore i u spavacu ako treba uc....i jos sto puta tokom dana dode kad god joj se da i cmace ga i slini ok....da ga ne vidi par dana pa ajd pregrmila bi to slinjenje al par puta na dan i tako svaki dan ??????????????????????????
    ma uzas

MAMA X2
    27. Ožujak 2015. 09:13

a o tepanju da ne govorim umjesto dosao kazu docao ....umjesto mama kazu maka(al baka i deda znaju normalno rec)itd...
    kosa mi se dize od toga i to smo im rekli da normalno pricaju jer dijete ce pocet krivo pricat al ne oni opet po svom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.