A mi sad uskoro imamo krstitke...i bit ce rodbine koji jos maloga nisu vidjeli...mene je cisto strah tog dana...mislim da ce mali cijeli dan povracat od loptanja od ruku do ruku
ajoj ja samu sebe uhvatim da tepam inače nisam taj tip ali skroz sam se izmjenila dolaskom djeteta . pokušavam mu ne tepati ali stvarno to činim nesvjesno.
još uvijek sam nad njim kao kobra, ne idemo kod rodbine na veće skupove ali sada dolaze blagdani ne mogu to više izbjegavati biti će veselo!
prva tri mjeseca života nisam dala da gs nitko nosi a kamoli ljubi , tek sada eto možete gurati kolica :D dudu nije nikada prihvatio a za sve gluposti koje mi se ne sviđaju kažem i upozorim pa tko se ljuti nek se odljuti kada god želi ili se ne moramo družiti ako me se ne sluša.
grozna sam znam
Mene jedinu valjda vlastita mama izluđuje više od rodbine i sveki hahahahha,ne vjerujem koliko oni poštuju ono što ih zamolim,a moju mamu to uopće ne interesira....prvo je opsjednuta da od nekud non stop puše,čim dođe-tu ti od nekud puše- jel ti sve zatvoreno?Je,a kak meni onda puše,baš osjetim...Joj,nekak je zima,daj upali radijator-jučer npr.pa koji klinac bi mi jučer trebao radijator...Idete danas van-znaš kaj nekak puše,ja mislim da to nije za van (a vani tračak vjetra).Kaj ćeš joj obući-ja mislim da bi trebala bodi,potfutranu trenirku,štrample,na to čarape,jaknu,kapu,deku,jednu pamučnu,jednu vunenu,do prošlog tjedna je i skafander bio u igri...Onda mi maloj ona i stari stalno skraćuju ime na drugo ime koje ja ne podnosim,da smo ju htjeli tak nazvati dali bi joj to ime i to nooon stop naglašavam,ali boli njih i na to posijedim...mala se često vrpolji u snu i znam da se neće odmah probuditi,već nakon trećeg puta i pustim ju da se lijepo sama probudi i razbudi,ali ne ona dođe,ja kažem,ajde sjedi pored nje pogledaj je dok ja odem telefonirati,nisam ni vrata zatvorila,ona joj već priča i diže ju,jer joj se ne da čekati da se mala probudi i ja ju pitam-zakaj si ju sad probudila-i uvijek odgovor-pa nisaaaam,sama se probudila i onda mi ju raz* tak da plače sirota i valjda ima palpitacije srca od njezinog uletavanja.A najbolja je kad dođe s nekom svojom frendicom,što je obično kad je mala na vrhuncu plača radi nečega i ja ju umirujem sigurno pola sata i ona ju uzme i mala odmah prestane plakati,tako da baka ispada šaptač bebama-kak ona nju smiri u sekundi...sve baka najbolje zna-premotat,obuč,smirit...a najjače je- joj,da bar prvo kaže baka-hahaha,šalim se (da,šališ se)...ima dana kad sam fakat luda od borbe s njom,kao Sizif sam više.Da nije smiješno,bilo bi žalosno
Nalah....nije ni tebi lako draga...
dalia...to sreži odmah sad u korijenu....pa šta ga ima drugačije zvati .... oisusebože
nego..zaboravih vam reći...prekjučer mi kod sveki i ja držim malu kad ona ajde dođi mami...ja samo sto se nisam srušila...ono wtf..? I na to mrtva hladna pa je kod mame je...i nisam joj ju dala...al i dalje sam u šoku
Sortiraj odgovore
Najstariji