Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dada32
    27. Ožujak 2015. 18:29

Nalah, znam kako ti je... 

Dalia, ženo, rješavaj to pa makar se i uvrijedio, poslije dok dijete počne kužiti, napravit će ti sr... štetu 

Cloudy, ti si definitivno carica s tom svojom svekrvom...majko sveta, di toga ima?! 

MAMA X2
    27. Ožujak 2015. 19:38

jaoooooo strasno cega sve ima
    samo molim Boga da ja jednog dana nebudem takva i da cu dat sinu i snahi i unucadi zivjet i disat ,,,......

krafnica
    27. Ožujak 2015. 20:48

I ja mrzim svoju svekrvu. Nije ona losa i dobro pazi na dijete, nikad nece prekrsit ako joj nesta kazem da djete jos ne smije, ali me u svemu ostalom totalno podcjenjuje. Trenutno zivimo s njima jer si sredujemo stan i ja sam rekla da se ja u njenu kucu necu petljat. Ona zna kak kuha i cisti, ak me trazi pomoc, pomoci cu joj, al gurat se necu. I tako ona misli da ja nista ne znam, ne znam kuhat, ne znam prat, ona sve radi bolje. Niko joj nije dovoljno dobar. Sestra joj zivi dvije kuce dalje, kad cujem kak olajavaju svoju rodbinu ne zelim ni pomislit kaj pricaju o meni. Al neka, trebat cu i ja njoj jednog dana, al sigurno necu bit tu za nju. ak joj nisam dobra sad bome me nece imat ni onda na raspolaganju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.