I ja mrzim svoju svekrvu. Nije ona losa i dobro pazi na dijete, nikad nece prekrsit ako joj nesta kazem da djete jos ne smije, ali me u svemu ostalom totalno podcjenjuje. Trenutno zivimo s njima jer si sredujemo stan i ja sam rekla da se ja u njenu kucu necu petljat. Ona zna kak kuha i cisti, ak me trazi pomoc, pomoci cu joj, al gurat se necu. I tako ona misli da ja nista ne znam, ne znam kuhat, ne znam prat, ona sve radi bolje. Niko joj nije dovoljno dobar. Sestra joj zivi dvije kuce dalje, kad cujem kak olajavaju svoju rodbinu ne zelim ni pomislit kaj pricaju o meni. Al neka, trebat cu i ja njoj jednog dana, al sigurno necu bit tu za nju. ak joj nisam dobra sad bome me nece imat ni onda na raspolaganju.
I ja mrzim svoju svekrvu. Nije ona losa i dobro pazi na dijete, nikad nece prekrsit ako joj nesta kazem da djete jos ne smije, ali me u svemu ostalom totalno podcjenjuje. Trenutno zivimo s njima jer si sredujemo stan i ja sam rekla da se ja u njenu kucu necu petljat. Ona zna kak kuha i cisti, ak me trazi pomoc, pomoci cu joj, al gurat se necu. I tako ona misli da ja nista ne znam, ne znam kuhat, ne znam prat, ona sve radi bolje. Niko joj nije dovoljno dobar. Sestra joj zivi dvije kuce dalje, kad cujem kak olajavaju svoju rodbinu ne zelim ni pomislit kaj pricaju o meni. Al neka, trebat cu i ja njoj jednog dana, al sigurno necu bit tu za nju. ak joj nisam dobra sad bome me nece imat ni onda na raspolaganju.
Joj to i ja kažem sad...al ne budem imala srca ne pomoći jer si stalno mislim da me onaj gore bude kaznio
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kleaiva blago tebi, uzivaj u svojoj kucici sa muzem i bebom bez obzira na kredit bar znas da si na svome :)
Krafnica, joj Drž se..to ti je to..moras se gurat,ulizivat da bi bila "dobra", jer ovako si "ljencuga"..najbolje i najljepse je imat svoj mir sa svojom obitelji..bez ikog bliznjeg,a kamoli daljnjeg
zebrica
Joj,cure,bez zamjere al moram skomentirat..ni ja bas sa svekrvom nisam u ne znam kakvim odnosima,nije da tri put dnevno skupa pijemo kavu..cesto fantazira i namece mi neke svojwe fore u odgoju,ali pisati da mrzis nekoga,to nije lijepo..nikako..ona je majka mog muza i baka mom sinu i iz tog razloga cu je uvijek postovati..nemogu zamisliti da zivimo skupa,hvala bogu imamo svoju kucu,al uvijek kad je guzva priskoci i samo se stavite u poziciju da vam muz veli :cuj,ja mrzim tvoju mamu...mislim da bi ga odalamila..sory ak sam koga uvrijedila,al eto
Joj,cure,bez zamjere al moram skomentirat..ni ja bas sa svekrvom nisam u ne znam kakvim odnosima,nije da tri put dnevno skupa pijemo kavu..cesto fantazira i namece mi neke svojwe fore u odgoju,ali pisati da mrzis nekoga,to nije lijepo..nikako..ona je majka mog muza i baka mom sinu i iz tog razloga cu je uvijek postovati..nemogu zamisliti da zivimo skupa,hvala bogu imamo svoju kucu,al uvijek kad je guzva priskoci i samo se stavite u poziciju da vam muz veli :cuj,ja mrzim tvoju mamu…mislim da bi ga odalamila..sory ak sam koga uvrijedila,al eto
Sležem se!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Gdje bih mogla kupiti samo plastičnu kutiju za vlažne maramice?Kupila sam već drugu s maramicama u Mulleru i strgao mi se poklopac opet,nešto su im loše
Gdje bih mogla kupiti samo plastičnu kutiju za vlažne maramice?Kupila sam već drugu s maramicama u Mulleru i strgao mi se poklopac opet,nešto su im loše
Možda u dm-u, nisam sigurna dal možeš odvojeno većinom su unutra maramice.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji