Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    27. Ožujak 2015. 22:09

Kleaiva blago tebi, uzivaj u svojoj kucici sa muzem i bebom bez obzira na kredit bar znas da si na svome :)
    Krafnica, joj Drž se..to ti je to..moras se gurat,ulizivat da bi bila "dobra", jer ovako si "ljencuga"..najbolje i najljepse je imat svoj mir sa svojom obitelji..bez ikog bliznjeg,a kamoli daljnjeg

zebrica

medsr
    27. Ožujak 2015. 22:44

Joj,cure,bez zamjere al moram skomentirat..ni ja bas sa svekrvom nisam u ne znam kakvim odnosima,nije da tri put dnevno skupa pijemo kavu..cesto fantazira i namece mi neke svojwe fore u odgoju,ali pisati da mrzis nekoga,to nije lijepo..nikako..ona je majka mog  muza i baka mom sinu i iz tog razloga cu je uvijek postovati..nemogu zamisliti da zivimo skupa,hvala bogu imamo svoju kucu,al uvijek kad je guzva priskoci i samo se stavite u poziciju da vam muz veli :cuj,ja mrzim tvoju mamu...mislim da bi ga odalamila..sory ak sam koga uvrijedila,al eto

Nalah
    28. Ožujak 2015. 19:01

Gdje bih mogla kupiti samo plastičnu kutiju za vlažne maramice?Kupila sam već drugu s maramicama u Mulleru i strgao mi se poklopac opet,nešto su im loše

Nalah
    28. Ožujak 2015. 19:01

Gdje bih mogla kupiti samo plastičnu kutiju za vlažne maramice?Kupila sam već drugu s maramicama u Mulleru i strgao mi se poklopac opet,nešto su im loše

Pilici
    28. Ožujak 2015. 21:31

Nalah imas od pampers sa kutijom..neznam koje si uzimka u mulleru...

zebrica

cloudy
    29. Ožujak 2015. 10:32

Ja imam niveinu u kojoj su bile maramice....i stvarno je dobra :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.