Kleaiva blago tebi, uzivaj u svojoj kucici sa muzem i bebom bez obzira na kredit bar znas da si na svome :)
Krafnica, joj Drž se..to ti je to..moras se gurat,ulizivat da bi bila "dobra", jer ovako si "ljencuga"..najbolje i najljepse je imat svoj mir sa svojom obitelji..bez ikog bliznjeg,a kamoli daljnjeg
zebrica
Joj,cure,bez zamjere al moram skomentirat..ni ja bas sa svekrvom nisam u ne znam kakvim odnosima,nije da tri put dnevno skupa pijemo kavu..cesto fantazira i namece mi neke svojwe fore u odgoju,ali pisati da mrzis nekoga,to nije lijepo..nikako..ona je majka mog muza i baka mom sinu i iz tog razloga cu je uvijek postovati..nemogu zamisliti da zivimo skupa,hvala bogu imamo svoju kucu,al uvijek kad je guzva priskoci i samo se stavite u poziciju da vam muz veli :cuj,ja mrzim tvoju mamu...mislim da bi ga odalamila..sory ak sam koga uvrijedila,al eto
Gdje bih mogla kupiti samo plastičnu kutiju za vlažne maramice?Kupila sam već drugu s maramicama u Mulleru i strgao mi se poklopac opet,nešto su im loše
Gdje bih mogla kupiti samo plastičnu kutiju za vlažne maramice?Kupila sam već drugu s maramicama u Mulleru i strgao mi se poklopac opet,nešto su im loše
Nalah imas od pampers sa kutijom..neznam koje si uzimka u mulleru...
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji