a ribica. najgore je kad su klinci bolesni. neki dan prolazim kraj Klaiceve bolnice i vidim crnu zastavu. smrzla sam se. budem sudjelovala. samo moram priznat nemam bas puno toga zutog:/
Curke👭
S koliko mjeseca starosti su vam bebaci poceli malo duze spavati po noci...tipa 4-5 sati u komadu? Moj maleni voli nocno dojenje pa me zanima kad se to pomalo pocinje regulirati👶
Pozdrav cure..nesto slabo stignem tipkati u zadnje vrijeme..muz bio na putu pa nisam znala di mi glava..cestitke na krstenju..mi mucimo muku s uspavljivanjem zadnjih dana..nece zaspat bez cice i nece i gotovo..place,vristi,al zaspat nece...nece dudu,flasicu,medo ne pomaze..ni nosanje,ni mazenje..nista..izasle nam jedinice gore pa sa 8 mjeseci imamo sest zubica..bili smo neki dan na savjetovalistu..77cm i 10160g..veliki decko..tak,svasta nesto nam se desava..belle,moj mali ti nekad po noci spava s jednim dojenjem,a nekad sisa 3-4 put..kako koju noc..to je jako individualno..
Eh,da..plakanje u snu..vise mu se to desava kod dnevnog spavanja i ne pomaze nista osim spavanje na meni..☺
krafnica mi smo spustili madrac kad je poceo sjediti sam
i mi smo jucer nosili zuto za setha, vec smo stavili fotkicu na instagram. u petak idemo na sastanak Positive Birth Movementa pa kod tate na posao pa necemo imat cajta za naslikavanje.
kimito, mi smo isto imali problema sa tim jedno vrijeme, a jos i dan danas se zna to dogodit ali rijetko i uglavnom se sam brzo umiri (sinoc je imao jednu kratku epizodu), ali on je naprosto plakao iz petnih zila dok se ne bi probudio a onda bi iznenada prestao, nekad je cak imao i otvorene oci, ali rekla je dr. da je to normalno kod neke djece. to se na engleskom zove night terrors pa mozes checkirat na netu. evo ti jedan link pa ga kopiraj: kidshealth.org/parent/general/sleep/terrors.html
koala123 zato trebamo bit zahvalni kad su zdravi.. stvarno nekad protiv bolesti nis ne mozes. :(
medsr sa cime ga hranite? moj malac je iz nepoznatog razloga izgubio na tezini, sad ima 9,5 kg, znaci da je kilu izgubio.. sveki me malo utjesila, kaze da su i njeni klinci poceli gubit na tezini kada su postali jako aktivni u puzanju i ucili hodat.
jel mislite da ga trebam prebacit sa dojenja na ad? imam puno mlijeka, al se bojim da mu nije dosta :( i jede puno, ali uvijek u hodu, jako rijetko sjedi u stolcu dok jede jer mu jeto dosadno nego ga naganjam po stanu sa klopom, ili mu ostavim onak komadiće povrća, voća, peciva sa sirnim namazom i sl na stolicu za kavu pa si on to sam uzima dok se istovremeno igra.
postoji li neki nacin da ga udebljam ili neki vitamini za apetit?
Iva,kolko je star malac?nemoj dodavati ad,nikako..gle,ja mu dajem tri put jesti,nekad pojede cuda,a nekad mu nista ne pase..evo npr..u jutro vocnu kasicu,popodne neko povrce i/ili meseko,palentu,tikvice...navecer nesto mlijecno..nekad mu jos izmedju ponudim neku vocku..i nasi obroci su cesto takvi da ja trcim za njim..cica puno..po meni i previse..nije da brojim al zna dnevno bar deset i vise puta traziti.nije to zbog gladi nego zbog xy razloga..zed,mazenje..moj se rodio sa 4180g pa nije cudo sto sad ima prek 10 kg..
Ima 10 mjeseci, jos malo 11. i moj i dalje sise takoder bar 10 puta, ali jednostavno ne raste. jos mi je veci problem to sto nas doktor vise ne prati njegovu tezinu sto mene osobno uzasava, jer ga moram sama doma mjerit i vagat i ne znam jel sve oke. kod doktora dobiva samo cjepivo.
Sortiraj odgovore
Najstariji