Niveina je i nama vec dva mj citava..mada sve zavisi kakva je kvaliteta same kutije..
A sto se tice sveki,moja je u drugoj zupaniji,vidimo se jednom godisnje jer nevoli putovati zena..ona uopce nije tip za djecu(mm je baka odgojila)tak da nam je svejedno..zato nam moji pomognu,stariji sin je skoro svaki vikend kod njih,puno to znaci!
Ja živim sa svojom svekrvom u istom kućanstvu, dijelimo kuhinju i kupaonu i tako će biti još neko vrijeme dok ne preselimo u svoje. Ima dana kad joj ne mogu istolerirati ništa - od stava u odgoju, hranjenju, igranju... opet ima dana kad smo super... Kad god se pojavi neki problem (a pojave se rijetko jer sam dosta strpljiva i tolerantna, a nije ni ona neko veliko zabadalo) razgovaram prvo sa suprugom, pa onda ili skupa s njom pričamo ili samo on. Nekako se pokušavam postaviti prema njoj onako kako bih voljela da se on postavi prema mojoj mami. Jedino što kod nje ne pali ono - "to se ne smije raditi jer je tako rekao pedijatar" jer šta k vragu i oni sve znaju?! Ima svašta, i bilo bi licemjerno reći da mi je idealno, ili da mi je grozno. Trudim se život učiniti ugodnijim, pa eto...
A što se tiče kutije za vlažne maramice, mislim da nisam baš nigdje vidjela baš da ima potpuno praznih, jedino možda da probaš pogledati Ikeu ili Offertisimu? Tamo zna biti svakakvih gluposti koje mogu poslužiti
Krešimir 19.08.2014. <3
Tonkic sta je bilo? Nadam se da ce bit sve ok..
MarijaS ja se divim kak si ti uvijek vesela optinisticna, stvatno ti svaka cast..bas te lijepo citat kako opisuješ kak se trudiš da sve bude lijepo..ne sam za svekrvu nego za sve ..bas si vedra osoba i to ti je super vrlina:)
zebrica
Bas te lijepo citat, super si :)
Tonka javi nam se kad ces moc..drzi se
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji