Malo vam kasno odgovaran al stalno sam uz curu
Nista pretjerano strasno al ima rsv virus i jedva dise pa lijece to i paze da nebi dobila upalu pluca
Tonka, drži se! Držim fige da idete što prije doma.. jeste na Srebrnjaku?
Hvala vam cure Zasad treba primat 10 dana antibiotike pa cemo vidit kako dalje
Curke,kaj planirate za (prvi) Uskrs s bebačima?Ja sam joj napravila par aplikacija od kolaža sa zečekima,jajima,košaricama za sobu...slabi su mi svi s ukrasima ove godine,jedino sam našla neke slatke piceke u dm-u,Kik mi je nešto loš- za Božić su imali svašta,a Muller su samo natrpali slatkišima...razmišljam da uzmem jedan dan nećake,pa da odemo svi do katedrale da vidi ona velika jaja
ne znam kaj cu za prvi Uskrs.. moram priznati da sam nekakva premorena. ne znam jel to ovo proljece i umor al sve mi tesko. sad idemo malo baki na selo pa cu napuniti baterije skupa s malom. a moram joj slozit gnijezdo i unutra joj staviti neko jaje i cokoladice. samo mi je zao kaj nije veca da moze farbat jaja s nama i uzivat u sunkici:)
Moj je premalen da bi uopće išta shvatio ili da bi mu bilo interesantno... Tako da će ovo zapravo biti njegov prvi Uskrs više za sjećanje mami i tati (kao što nam je bio i Božić) i naravno za fotkanje da mu za par godina možemo pokazati... Naravno da ćemo imati gnijezdo budući da imamo i nećake, pa će i za našega K biti poneka igračka (pripremila sam ih još prije 2 tjedna ), a bit će gnijezdo i kod bake i djeda, tetki... Kako sam na porodiljnom zapravo je mene malo više uhvatilo to raspoloženje, pa evo smišljam kako ću ukrasiti jaja, peći kolače i tortu i tako...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji