Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    25. Ožujak 2015. 08:45

Hvala na savjetima za tjemenicu,zbilja je maslinovo pomoglo,bolje nego da sam kupovala Mustelu..Kleaiva cestitke Jakovu na krstenju

Sto se tice zabundavanja mislim da je moj tata nanadmasiv,stariji sin kad je kod njih ima valjda pet slojeva robe na sebi,veli da ga deda inace ne pusti na dvoriste..i nedaj boze vjetra kapa je pod obavezno!!

mayathequeen
    25. Ožujak 2015. 08:45

Hvala na savjetima za tjemenicu,zbilja je maslinovo pomoglo,bolje nego da sam kupovala Mustelu..Kleaiva cestitke Jakovu na krstenju

Sto se tice zabundavanja mislim da je moj tata nanadmasiv,stariji sin kad je kod njih ima valjda pet slojeva robe na sebi,veli da ga deda inace ne pusti na dvoriste..i nedaj boze vjetra kapa je pod obavezno!!

• dalia03
    25. Ožujak 2015. 08:50

Moj ima 6.mj.i nama je to odnedavno počelo...nije tako često i nije svaki dan,ali tu je...jako jako počne plakati u snu,takav je plač da imam osjećaj kao da se necega prestrasi....tada ga mazim,lagano mu pricam,i nekako se smiri,i cijelo to vrijeme on spava,uopce se ne probudi,stvarno ne znam do cega je to...

kleaiva
    25. Ožujak 2015. 09:02

Curke hvala na čestitkama! Jakov je bio pravi mali frajer u odijelcu i starkama :) Bio je jaaaako dobar iako smo bili u restoranu s živom muzikom do 2 ujutro, frajer je kao i obično jeo i spavao i malo snimao...bili smo dalje od muzike pa mu nije bilo bučno i baš nam je svima bilo supač. Seka se najviše naplesala s ostalom dječicom a mi smo više guštali u druženju s prijateljima i pokojem setu na podiju...nama je to više bio dugoočekivani večernji izlazak s obzirom da su bake i dede čuvali malca. :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    25. Ožujak 2015. 09:03

e to plakanje je moja curka imala i nisam je nikad budila, ni primala čak jer bi onda tek počela divljati. Samo bi joj stavila ruku uz lice i ona bi malo šnjofala i zaspala.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kimito
    25. Ožujak 2015. 09:23

Da, za deset dana će pet mjeseci. Hvala, cure. Probat ću s rukama uz lice, to još nisam..
    Jeste vi svojima davali neku igračku ili dekicu za spavanje? Neka stvar da je uvijek uz nju.Razmišljam da bi joj to možda pomoglo.. dudu neće

kimito
    25. Ožujak 2015. 09:24

kleiva, zvuči kao super provod! I bravo za Jakova da je bio tako dobar :)

krafnica
    25. Ožujak 2015. 11:41

www.index.hr/black/clanak/tesko-bolesni-djecacic-od-vas-trazi-samo-da-27-ozujka-nosite-zuto/808893.aspx
    ko ce sudjelovat?

i jos jedno pitanje, kad ste spustale madrac u kinderbetu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.