e curke evo i mene nakon par dana...krstili smo Jakova u subotu pa nisam imala vremena ovih dana tipkati. Ugl. bila je lijepa feštica s najmilijim i najbližima.
dojenje u javnosti...hm...prvi put me bilo sram, pa sam imala stalno frku jer mi je lana bila non stop na cici...tu i tamo sam se znala pokriti u parkicu tetrom...sad me vise nije sram nimalo ali malac nije neki filozof oko hrane...realno ni ne trazi jesti već ga moram nuditi...samo jednom se zalio i pokrila se tetrom i svi zadovoljni, a i nitko bas nije buljio ili ja nisam to primjetila.
tjemenica- borimo se s njom već mjesec dana, isprobane sve skupe i jeftine varijante i najbolja je definitivno maslinovo ulje preko noći i ujutro cetkanje...skoro pa je nestala zadnjih par dana.
oblačenje- stalno sam sminkala i curku a i sad sam malo luda po tom pitanju...ipak s obzirom da je hladnije malo sam vise lijena presvlaciti sto slojeva odjece, ali i dalje volimo biti sriktani i u kosuljicama i trapkama i tak...a i volim da sve iznosi kaj dobije
kaj se tiče kapa i svekrva većino sve imaju tendenciju zabundavanja i mislim da se svi borimo s njima oko toga...a ja sam isto tip "neće mu ništa bit" pa sve te komentare potkrijepim s tim da je prehlada ustvari virus koji moras pokupit da se zarazis, a upala uha nastaje vise od pregrijavanja smrklji u tubi i nosu nego od malo vjetra , urinarne infekcije nemaju veze s bosonogim hodanjem vec sa redovnim praznjenjem mjehura i redovnom higijenom Sve to sam naucila posjecujuci specijaliste tako da samo izvalim nesto od toga i odmah je mir.
Ja sam cijelu zimu stavljala Jakovu pamučnu kapu ispod kapuljače od skafandera jer mu se u vunenima jako glava znojila. Sad samo kapa bez kapuljace, i to mi je najbolja ona koja se veze jer je stegnem da ne ide na oči i da se ne skida dok vrti glavom.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Joj Dea i ja bi te cudno gledala. Nisam u pocetku bila takva, ali onda mi je doktor reko da mu nesto nije u redu s kukovima ( sve je bilo u redu) i ja sam naravno krivila sebe, pa sam sad extra panicna u vezi njega.
Znaci kupit cemo pamucnu kapicu. Super, ovih dana idem u ophodnju dućana.
kleaiva čestitke na krstitkama! :) nadam se da ste se lijepo proveli! i saveat cu si ovaj tvoj tekstić o porijeklu pojedinih bolesti da ih imam u rukavu za ''specijalce''
e sad, sto se tice tjemenice, mi smo je riješili kokosovim maslacom u jednom danu! inače sam ogroman fan kokosovog ulja, stvarno je bogom dano za sve!
isto cestitke na krstenju:) sigurno je bio presladak nas to isto sad ceka u 5.mjesecu. bas se veselim:)) nego moje dame i najdraze mame, moram s vama podijelit to da mi mala spava u zadnje vrijeme od 7 popodne do 7 ujutro. jeej:) svi sretni i odmorni. i skuzila sam da puno bolje spavamo i ona i ja otkako sam maknula sat iz sobe. prije bi stalno kad bi se probudila gledala kolko je sati pa ak bi skuzila da je tek 1 ujutro a ona se budila prije toga tri puta bi lagano pukla:/ a sad lijepo nit znam kolko je sati ni nist. kad se zbudi uvalim dudu ili dam sisu i natrag spavanac. to se sjecam patronazne sestre koja mi je i za dojenje rekla, mama zaboravite na sat. beba je gazda
eto ugl.ja zaboravila na sat i na opterecivanje brojkama tipa kad ce moc ovo a kad ono..i puno lakse disemo i ona i ja. pardon na duzem postu:)
Bravo! Ja sanjam prospavanu noć.. naime, mi se u zadnje vrijeme borimo sa plakanjem u snu, skoro svaku večer, a nekad i preko dana. Zaspi ko top na mojim rukama, prebacim ju u kindač, nekad za par minuta, nekad za pol sata-sat, nema pravila, počinje neutješni plač.. ona se ne budi, samo jako tužno plače, Koliko sam čitala na netu, svi psiholozi preporučuju da se u tim situacijama dijete ne budi nego lagano umiri, a moja pedijatrica kaže da joj se brka san i java i da time samo odgađamo plač te da ju moram probudit i ponovno uspavat. Nadam se da je to samo faza..
Sortiraj odgovore
Najstariji