Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva8
    24. Ožujak 2015. 17:19

a moj muz je cista suprotnost, glavna uzrecica: ''ma nece mu nis bit''

Dea23
    24. Ožujak 2015. 19:09

iva8

a moj muz je cista suprotnost, glavna uzrecica: ''ma nece mu nis bit''

Tak i ja. Svi me mrze zbog toga hahaha

kimito
    24. Ožujak 2015. 19:04

Ja svojoj uvijek stavim kapu, sad kako je zatoplilo nosi pamucne jer sam skuzila da joj je vruce ispod pletene.. premala mi je da bude bez kape,  pogotovo sad kad joj je sva kosa otpala pa je celavica, a na ljeto cemo nosit sesirice, jedva cekam :)  tata joj ne bi uopce stavljao kapu jer ih ne voli stavljat i popravljat kad joj padne na oci :)

kleaiva
    24. Ožujak 2015. 21:15

e curke evo i mene nakon par dana...krstili smo Jakova u subotu pa nisam imala vremena ovih dana tipkati. Ugl. bila je lijepa feštica s najmilijim i najbližima.

dojenje u javnosti...hm...prvi put me bilo sram, pa sam imala stalno frku jer mi je lana bila non stop na cici...tu i tamo sam se znala pokriti u parkicu tetrom...sad me vise nije sram nimalo ali malac nije neki filozof oko hrane...realno ni ne trazi jesti već ga moram nuditi...samo jednom se zalio i pokrila se tetrom i svi zadovoljni, a i nitko bas nije buljio ili ja nisam to primjetila.

tjemenica- borimo se s njom već mjesec dana, isprobane sve skupe i jeftine varijante i najbolja je definitivno maslinovo ulje preko noći i ujutro cetkanje...skoro pa je nestala zadnjih par dana.

oblačenje- stalno sam sminkala i curku a i sad sam malo luda po tom pitanju...ipak s obzirom da je hladnije malo sam vise lijena presvlaciti sto slojeva odjece, ali i dalje volimo biti sriktani i u kosuljicama i trapkama i tak...a i volim da sve iznosi kaj dobije

kaj se tiče kapa i svekrva većino sve imaju tendenciju zabundavanja i mislim da se svi borimo s njima oko toga...a ja sam isto tip "neće mu ništa bit" pa sve te komentare potkrijepim s tim da je prehlada ustvari virus koji moras pokupit da se zarazis, a upala uha nastaje vise od pregrijavanja smrklji u tubi i nosu nego od malo vjetra , urinarne infekcije nemaju veze s bosonogim hodanjem vec sa redovnim praznjenjem mjehura i redovnom higijenom Sve to sam naucila posjecujuci specijaliste tako da samo izvalim nesto od toga i odmah je mir.
    Ja sam cijelu zimu stavljala Jakovu pamučnu kapu ispod kapuljače od skafandera jer mu se u vunenima jako glava znojila. Sad samo kapa bez kapuljace, i to mi je najbolja ona koja se veze jer je stegnem da ne ide na oči i da se ne skida dok vrti glavom.

Pilici
    24. Ožujak 2015. 21:43

kleaiva

e curke evo i mene nakon par dana…krstili smo Jakova u subotu pa nisam imala vremena ovih dana tipkati. Ugl. bila je lijepa feštica s najmilijim i najbližima.

dojenje u javnosti…hm…prvi put me bilo sram, pa sam imala stalno frku jer mi je lana bila non stop na cici…tu i tamo sam se znala pokriti u parkicu tetrom…sad me vise nije sram nimalo ali malac nije neki filozof oko hrane…realno ni ne trazi jesti već ga moram nuditi…samo jednom se zalio i pokrila se tetrom i svi zadovoljni, a i nitko bas nije buljio ili ja nisam to primjetila.

tjemenica- borimo se s njom već mjesec dana, isprobane sve skupe i jeftine varijante i najbolja je definitivno maslinovo ulje preko noći i ujutro cetkanje…skoro pa je nestala zadnjih par dana.

oblačenje- stalno sam sminkala i curku a i sad sam malo luda po tom pitanju…ipak s obzirom da je hladnije malo sam vise lijena presvlaciti sto slojeva odjece, ali i dalje volimo biti sriktani i u kosuljicama i trapkama i tak…a i volim da sve iznosi kaj dobije

kaj se tiče kapa i svekrva većino sve imaju tendenciju zabundavanja i mislim da se svi borimo s njima oko toga…a ja sam isto tip "neće mu ništa bit" pa sve te komentare potkrijepim s tim da je prehlada ustvari virus koji moras pokupit da se zarazis, a upala uha nastaje vise od pregrijavanja smrklji u tubi i nosu nego od malo vjetra , urinarne infekcije nemaju veze s bosonogim hodanjem vec sa redovnim praznjenjem mjehura i redovnom higijenom Sve to sam naucila posjecujuci specijaliste tako da samo izvalim nesto od toga i odmah je mir.
    Ja sam cijelu zimu stavljala Jakovu pamučnu kapu ispod kapuljače od skafandera jer mu se u vunenima jako glava znojila. Sad samo kapa bez kapuljace, i to mi je najbolja ona koja se veze jer je stegnem da ne ide na oči i da se ne skida dok vrti glavom.

Cestitke na krštenju :) 

Mi smo preko zime a i sad pamucne kapicu ili oni malo deblju..kako kad..i vestice nam većinom imaju kapuljacu..duple carapice dekica i picimo u setnju na zrak :)

zebrica

MarijaŠ
    25. Ožujak 2015. 06:56

kleaiva

e curke evo i mene nakon par dana…krstili smo Jakova u subotu pa nisam imala vremena ovih dana tipkati. Ugl. bila je lijepa feštica s najmilijim i najbližima.

dojenje u javnosti…hm…prvi put me bilo sram, pa sam imala stalno frku jer mi je lana bila non stop na cici…tu i tamo sam se znala pokriti u parkicu tetrom…sad me vise nije sram nimalo ali malac nije neki filozof oko hrane…realno ni ne trazi jesti već ga moram nuditi…samo jednom se zalio i pokrila se tetrom i svi zadovoljni, a i nitko bas nije buljio ili ja nisam to primjetila.

tjemenica- borimo se s njom već mjesec dana, isprobane sve skupe i jeftine varijante i najbolja je definitivno maslinovo ulje preko noći i ujutro cetkanje…skoro pa je nestala zadnjih par dana.

oblačenje- stalno sam sminkala i curku a i sad sam malo luda po tom pitanju…ipak s obzirom da je hladnije malo sam vise lijena presvlaciti sto slojeva odjece, ali i dalje volimo biti sriktani i u kosuljicama i trapkama i tak…a i volim da sve iznosi kaj dobije

kaj se tiče kapa i svekrva većino sve imaju tendenciju zabundavanja i mislim da se svi borimo s njima oko toga…a ja sam isto tip "neće mu ništa bit" pa sve te komentare potkrijepim s tim da je prehlada ustvari virus koji moras pokupit da se zarazis, a upala uha nastaje vise od pregrijavanja smrklji u tubi i nosu nego od malo vjetra , urinarne infekcije nemaju veze s bosonogim hodanjem vec sa redovnim praznjenjem mjehura i redovnom higijenom Sve to sam naucila posjecujuci specijaliste tako da samo izvalim nesto od toga i odmah je mir.

Čestitke na krstenju, sigurno vam je bilo lijepo!

Krešimir 19.08.2014. <3

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

iva8
    24. Ožujak 2015. 22:29

Joj Dea i ja bi te cudno gledala.  Nisam u pocetku bila takva, ali onda mi je doktor reko da mu nesto nije u redu s kukovima ( sve je bilo u redu) i ja sam naravno krivila sebe, pa sam sad extra panicna u vezi njega.
    Znaci kupit cemo pamucnu kapicu. Super, ovih dana idem u ophodnju dućana.
    kleaiva čestitke na krstitkama! :) nadam se da ste se lijepo proveli! i saveat cu si ovaj tvoj tekstić o porijeklu pojedinih bolesti da ih imam u rukavu za ''specijalce'' 
    e sad, sto se tice tjemenice, mi smo je riješili kokosovim maslacom u jednom danu! inače sam ogroman fan kokosovog ulja, stvarno je bogom dano za sve!

koala123
    25. Ožujak 2015. 07:51

isto cestitke na krstenju:) sigurno je bio presladak nas to isto sad ceka u 5.mjesecu. bas se veselim:)) nego moje dame i najdraze mame, moram s vama podijelit to da mi mala spava u zadnje vrijeme od 7 popodne do 7 ujutro. jeej:) svi sretni i odmorni. i skuzila sam da puno bolje spavamo i ona i ja otkako sam maknula sat iz sobe. prije bi stalno kad bi se probudila gledala kolko je sati pa ak bi skuzila da je tek 1 ujutro a ona se budila prije toga tri puta bi lagano pukla:/ a sad lijepo nit znam kolko je sati ni nist. kad se zbudi uvalim dudu ili dam sisu i natrag spavanac. to se sjecam patronazne sestre koja mi je i za dojenje rekla, mama zaboravite na sat. beba je gazda eto ugl.ja zaboravila na sat i na opterecivanje brojkama tipa kad ce moc ovo a kad ono..i puno lakse disemo i ona i ja. pardon na duzem postu:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI