Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mišić
    24. Ožujak 2015. 12:19

Mamice di se ima za kupit kosuljice sa curice vel.80 al da su ili karirane ili traper onako rokerski stil :)) prosla sam h&m, c&a, manu i nigdje nikakvih kosuljica tj imaju ali vece velicine 100 pa nadalje

Nalah
    24. Ožujak 2015. 12:20

Hahaha Dea,sjetit ću vas se

ja svojoj isto uvijek obavezno stavim kapu,ima krasnih končanih koje su ili nisu podstavljene,ne mora biti vunena...a cloudy cmoljila je moja i za kapu i za kolica i za klokanicu i za kupanje,pa je prestala,kaj se mora mora se

cloudy
    24. Ožujak 2015. 13:36

Dea...ja sam isto imala dekicu al moja se počne vrpoljiti i pokazuje ak joj ke vruće pa joj ju maknem...ak opet skužim da se rashladila prebacim...a kape ću i ja trakama početi zamjenjivati a preko ljeta šeširiće....to mi se čini ok...skužila sam da njoj kapa smeta jer joj padne na oči pa zato protestira

iva8
    24. Ožujak 2015. 14:41

Mišić pa možeš joj kupit mušku košuljicu, fakat ima slatkih kariranih košuljica za dečke koje se mogu odlično primijeniti na djevojčicama! 
    I slažem se da je udobnost kod malaca najbitnija, stalno se kreću, a ja sam primijetila da poludi kad nije slobodan. Košulje mu ne smetaju ni najmanje, al hlačice podnosi samo udobne i rastezljive. Sad ga uvijek obučem fensi kad idemo u goste, košulja i hlacice i ponesem sa sobom trenirku da ga presvucem kad bake i dede vide da nosi ono kaj su mu kupili :D
    Jel vi kupujete svojim klincima takvu ''neudobnu obleku''? Mi nismo jos ni jednom jer nam niko ne kupuje trenirke pa onda na to trosimo.
    I jel ima neko kakvu preporuku kakvu kapicu kupit za decke za ovakvo prijelazno vrijeme? Malo mi je rano da mu samo siltericu stavljam, a uvijek mi se oznoji ispod zimske kapice iako puše.

Nalah
    24. Ožujak 2015. 14:55

Moj nećak nikada nije volio nešto s kragnom,na krštenju smo svi samo čekali kad će raspalit ariju iz protesta,ali nije srećom  ne voli košulje i to je jednostavno tak.Ja svojoj kapu znam i podfrknuti ako joj pada na oči,a nisam primjetila da joj je nešto od kupljenog neudobno,isto je često u plišanim trenirkicama,jedino izbjegavam sve s kapuljačom osim jakni,jer imam osjećaj da ju to odotraga žulja dok leži ili se nosi..Ako joj obučem nešto što je dobila,onda ju slikam pa pošaljem tim ljudima od kojih je dobila,to mi se nekak čini simpa,a i ljudima je drago vidjeti da se nosi ono kaj su oni kupili.
    Sad joj za po vani obavezno zbog vjetra stavim tanju deku i na to poklopac od kolica.

IvaB možeš mu kupiti pamučnu kapicu

Dea23
    24. Ožujak 2015. 16:08

Ne kupujem neudobnu odjeću. Mislim, iskreno nisam do sad ni razmišljala o tome A i individualno je što će kome biti udobno il neudobno. Bar tak mislim.
    Moj muž stalno recimo ima ideje: "Joj smetaju joj štrample, joj smeta joj kapa, joj smeta joj traka, smeta joj slinček, smeta joj jakna" A kaj je najbolje mala šuti. hahaha Po njemu najbolje da gola ide po svijetu

iva8
    24. Ožujak 2015. 17:19

a moj muz je cista suprotnost, glavna uzrecica: ''ma nece mu nis bit''

kimito
    24. Ožujak 2015. 19:04

Ja svojoj uvijek stavim kapu, sad kako je zatoplilo nosi pamucne jer sam skuzila da joj je vruce ispod pletene.. premala mi je da bude bez kape,  pogotovo sad kad joj je sva kosa otpala pa je celavica, a na ljeto cemo nosit sesirice, jedva cekam :)  tata joj ne bi uopce stavljao kapu jer ih ne voli stavljat i popravljat kad joj padne na oci :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.