jooooj Dea, tako sam i ja dok je bio manji :D Sad sam se iskreno ulijenila pa ga vise ne oblacim ko malog frajera u kosuljice i traperice, al moram priznat da mu cesto oblacim ralph lauren majice iako su mu obje jos prevelike jer mi je u njima presladak! Izgleda ko mali model :D
meni su te trapke i košuljice tak sve slatke ali ipak biram praktičnost.. ja svoje dečke oblačim u neke cool trenirkice jer su jako aktivni i jedan i drugi pa gledam da im je udobno.. kaj bum mu obukla košuljicu ima 8 mjeseci, vrti se stalno, lamaće rukama, svašta hvata i lovi pa mu košuljica ziher nije udobna, gledam po sebi.. a o starijem da ne pričam, kaj obućem u roku 3 minute zasvinji, ako idemo autom pogotovo u onim sjedalicama bit tak zategnut.. a za šetnju ima body bez rukava i body ili majčicu dugih rukava i hlačice i tenkice, gore jaknu i tanku kapicu ako treba..
url=https://lilypie.com]
Ja planiram jedan vikend do Graza,sve što sam dobila izvana iz H&M-a mi se pokazalo najboljim,a kod nas mi je definitivno C&A odličan i stvarčice iz Kika uopće nisu loše.Kupila sam 5 malih dekica od flisa i toliko su prane i sušene u sušilici i stvarno su još uvijek kao nove,kao i čarapice i pidžamice.Jedino su mi tetre sve ocufane,pogotovo one sa životinjicama,koje su kad sam ih kupila bile pola metra,a sad su 20 cm valjda...nikako da nađem neke kvalitetne
Joj Nalah kupi i nama nekaj Ja imam od Magic Babya tetre, a nisu nekaj spešl.
A curku bum i dalje gnjavila s presvlačenjem. Žensko je nek se navikne na presvlačenja, svlačenja, špangice, češljanja i ludu mamu! hahah
Ja sam za vikend izbacila čupavo zimsko odjelo...i u subotu kad je bilo lijepo smo išle do grada pa sam ju sredila u bodi i gore duksa i na to jaknica koju sam kasnije skinula jer joj je bilo vruće...a dolje je imala tajce i štramplice :) do kad da joj kapu stavljam?ona ih mrzi imati pa smo joj ju dragi i ja u subotu bili skinuli kad nije puhalo...a sveki dobila živčani slom kad je vidila
Cloudy tak i ja nekak obućem. A jel onda pokriš nogice svejedno ili ne? Ja stavim dekicu, a bojim se da joj je vruće.
Sortiraj odgovore
Najstariji