Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    23. Ožujak 2015. 21:01

Heheh jooj jadno moje dijete kaj trpi. Osam puta dnevno presvlačenje A kaj, mislim si, kad preraste sve za 2 tjedna nek bar pokoristi 

iva8
    23. Ožujak 2015. 21:53

Ja svog malca obucem u potkosulju, majcicu, vesticu i preko prsluk i nosimo tanku kapicu sa sobom ako bi pocelo puhat :) i dalje oblacimo stramplice ispod hlacica..

iva8
    23. Ožujak 2015. 21:56

jooooj Dea, tako sam i ja dok je bio manji :D Sad sam se iskreno ulijenila pa ga vise ne oblacim ko malog frajera u kosuljice i traperice, al moram priznat da mu cesto oblacim ralph lauren majice iako su mu obje jos prevelike jer mi je u njima presladak! Izgleda ko mali model :D

mmama2
    24. Ožujak 2015. 07:48

meni su te trapke i košuljice tak sve slatke ali ipak biram praktičnost.. ja svoje dečke oblačim u neke cool trenirkice jer su jako aktivni i jedan i drugi pa gledam da im je udobno.. kaj bum mu obukla košuljicu ima 8 mjeseci, vrti se stalno, lamaće rukama, svašta hvata i lovi pa mu košuljica ziher nije udobna, gledam po sebi.. a o starijem da ne pričam, kaj obućem u roku 3 minute zasvinji, ako idemo autom pogotovo u onim sjedalicama bit tak zategnut.. a za šetnju ima body bez rukava i body ili majčicu dugih rukava i hlačice i tenkice, gore jaknu i tanku kapicu ako treba..

MarijaŠ
    24. Ožujak 2015. 08:28

mmama

meni su te trapke i košuljice tak sve slatke ali ipak biram praktičnost.. ja svoje dečke oblačim u neke cool trenirkice jer su jako aktivni i jedan i drugi pa gledam da im je udobno.. kaj bum mu obukla košuljicu ima 8 mjeseci, vrti se stalno, lamaće rukama, svašta hvata i lovi pa mu košuljica ziher nije udobna, gledam po sebi.. a o starijem da ne pričam, kaj obućem u roku 3 minute zasvinji, ako idemo autom pogotovo u onim sjedalicama bit tak zategnut.. a za šetnju ima body bez rukava i body ili majčicu dugih rukava i hlačice i tenkice, gore jaknu i tanku kapicu ako treba..

Kao da sebe slusam. Moj je uglavnom u trenirkicama, udobnim majicama, ispod bodi i ako idemo u šetnju-jaknica i kapa... Imamo trapke i košuljice, doduše sve smo ih dobili na poklon, i uglavnom su nam za neke posebne prigode-tipa fotkanje i tako... Kupila sam mu neki dan u C&A proljetnu jaknicu i jako sam zadovoljna, barem za sad. Jeda čekam da jos malo otopli pa da možemo pržiti van bez oblačenja jer nam je to muka neviđena. Ja sam jako slaba na kape i šešire, ali nekako mi se cini da K ipak nece biti oduševljen ako ih mama bude htjela cesto mjenjati... Mozda ga naučim.

Krešimir 19.08.2014. <3

url=https://lilypie.com]

Nalah
    24. Ožujak 2015. 07:57

Ja planiram jedan vikend do Graza,sve što sam dobila izvana iz H&M-a mi se pokazalo najboljim,a kod nas mi je definitivno C&A odličan i stvarčice iz Kika uopće nisu loše.Kupila sam 5 malih dekica od flisa i toliko su prane i sušene u sušilici i stvarno su još uvijek kao nove,kao i čarapice i pidžamice.Jedino su mi tetre sve ocufane,pogotovo one sa životinjicama,koje su kad sam ih kupila bile pola metra,a sad su 20 cm valjda...nikako da nađem neke kvalitetne

Bori
    24. Ožujak 2015. 08:03

Ja

Nalah

Ja planiram jedan vikend do Graza,sve što sam dobila izvana iz H&amp;M-a mi se pokazalo najboljim,a kod nas mi je definitivno C&amp;A odličan i stvarčice iz Kika uopće nisu loše.Kupila sam 5 malih dekica od flisa i toliko su prane i sušene u sušilici i stvarno su još uvijek kao nove,kao i čarapice i pidžamice.Jedino su mi tetre sve ocufane,pogotovo one sa životinjicama,koje su kad sam ih kupila bile pola metra,a sad su 20 cm valjda…nikako da nađem neke kvalitetne

Ja imam tetre od Malog anđela. I bijele i šarene. Šarene su tanje od bijelih, ali su dobre. Bijele su odlične.
    Dea23
    24. Ožujak 2015. 08:08

Joj Nalah kupi i nama nekaj  Ja imam od Magic Babya tetre, a nisu nekaj spešl. 
    A curku bum i dalje gnjavila s presvlačenjem. Žensko je nek se navikne na presvlačenja, svlačenja, špangice, češljanja i ludu mamu! hahah

cloudy
    24. Ožujak 2015. 10:52

Ja sam za vikend izbacila čupavo zimsko odjelo...i u subotu kad je bilo lijepo smo išle do grada pa sam ju sredila u bodi i gore duksa i na to jaknica koju sam kasnije skinula jer joj je bilo vruće...a dolje je imala tajce i štramplice :)  do kad da joj kapu stavljam?ona ih mrzi imati pa smo joj ju dragi i ja u subotu bili skinuli kad nije puhalo...a sveki dobila živčani slom kad je vidila

MarijaŠ
    24. Ožujak 2015. 12:14

cloudy

Ja sam za vikend izbacila čupavo zimsko odjelo…i u subotu kad je bilo lijepo smo išle do grada pa sam ju sredila u bodi i gore duksa i na to jaknica koju sam kasnije skinula jer joj je bilo vruće…a dolje je imala tajce i štramplice :)  do kad da joj kapu stavljam?ona ih mrzi imati pa smo joj ju dragi i ja u subotu bili skinuli kad nije puhalo…a sveki dobila živčani slom kad je vidila

Ja sam ti isto kapa-nazi. Moj ju ima uvijek. Nekako se uvijek bojim, moze odnekud zapuhnuti nekakav vjetar, a oni su tako osjetljivi dok su mali... Evo, napunio je 7 mjeseci i do sad nikad nije bio vani (pa čak ni na terasi) bez kape. Preko zime je nosio deblje, sad mu stavljam tanje, pamučne... Ni moj nije uopce oduševljen kapom, ali sam se ja oglušila na to. Uopce ne doživljavam sto kenjka i on brzo zaboravi da sam ju stavila. Mislim da ce moj jos neko vrijeme sigurno imati kapu-sad u proljeće te pamučne, a u ljeto nekakve šešire ili šilterice zbog sunca... Al kazem, to sam samo ja, ne moraju svi tako razmisljati...

Krešimir 19.08.2014. <3

Mišić
    24. Ožujak 2015. 12:15

cloudy

Ja sam za vikend izbacila čupavo zimsko odjelo…i u subotu kad je bilo lijepo smo išle do grada pa sam ju sredila u bodi i gore duksa i na to jaknica koju sam kasnije skinula jer joj je bilo vruće…a dolje je imala tajce i štramplice :)  do kad da joj kapu stavljam?ona ih mrzi imati pa smo joj ju dragi i ja u subotu bili skinuli kad nije puhalo…a sveki dobila živčani slom kad je vidila

Ja jos uvijek joj drzim kapicu tj. oni proljetni sesiric ako nije hladno i to samo radi sunca,marčano sunce je najgore kazu..

Dea23
    24. Ožujak 2015. 10:55

Ja stavim trakicu. Glavno da su uši zaštićene 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI