Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    23. Ožujak 2015. 09:26

Ja ne dojim u javnosti jer kad curku dojim sjedecki mokre smo i ona i ja.. ona je dosta nemirna dok cica i zuji okolo, a ja uz to imam i jaki let down tako da je to luda kombinacija. Inače nemam ništa protiv, ali ja bi se radije povukla u auto nahranit ju ili ako baš ne mogu, stavila bih tetru da mi baš nije sisa otkrivena. Jednostavno nisam tip žene koja će izvadit sisu usred kafića

iva8
    23. Ožujak 2015. 16:21

Nalah iskreno ne znam kakav je tu stav o dojenju, nismo dugo tu pa ne poznam puno ljudi, a oni koje znam ne doje svoju djecu. Ali liječnici su oduševljeni što dojim. Makar dosta ljudi ovjdje mi je reklo da je nakon 6 mjeseci dojenja dosta. :S
    Joj, ne mogu vam opisat koliko se radujem dolasku u Lijepu našu, sve je drugačije kod vas, a meni srcu drago <3

Nalah
    23. Ožujak 2015. 16:38

IvaB...Ja sam dugo živjela u Americi,pa te kužim ....a tamo tek doji jedna na 1000

iva8
    23. Ožujak 2015. 16:52

Iskreno, ne osuđujem žene koje ne doje, ali meni nikad nije ni palo na pamet da ću možda morat hranit dijete ad mlijekom..
    Svi u mojoj užoj i široj obitelji su dojili svoju djecu, a onda sam se udala, a u muževoj obitelji nitko nije dojio niti bio dojen i tamo sam naišla na osude i izjave tipa ''ne može mu tvoje mlijeko biti dovoljno, daj mu bočicu'', ''ajde kupit cu ti ja sutra ad. mlijeko da imaš za svaki slucaj, ostat ces bez mlijeka sigurno, vec 2 mjeseca dojis'' i slicne notorne gluposti -.-

Nalah
    23. Ožujak 2015. 17:03

Cure, što kupiti mojoj malenoj za nadolazeće proljeće,ljeto od odjeće?Što je najpametnije za van?Teško mi se sad prešaltati sa ovog zabundavanja

Dea23
    23. Ožujak 2015. 18:52

Ja sam kupila traper jaknicu  tak je slatkaaaa. I sad kad je ovo bilo toplo obukla sam na majčicu kak inače ima gornji dio trenirke i tu jaknicu i pokrila je i tak je išla van šminkerica. I kupila sam trakice za glavicu svakakve i isto sam joj sad stavljala kak su bili topli dani umjesto kapice. I super trapke sam joj uzela i majčice u c&a. Ma joj svašta, tatu smo vodile u Arenu, požalio je 

Nalah
    23. Ožujak 2015. 19:00

Hahahahaha i ja volim C&A u Areni,preslatke su mi inače one trake s cvetekima,traper jakna je odlična ideja.Jedva čekam da poraste,pa da joj kupim šešir,kao malu Fedoru i ja nabacim svoj

Dea23
    23. Ožujak 2015. 21:01

Heheh jooj jadno moje dijete kaj trpi. Osam puta dnevno presvlačenje A kaj, mislim si, kad preraste sve za 2 tjedna nek bar pokoristi 

iva8
    23. Ožujak 2015. 21:53

Ja svog malca obucem u potkosulju, majcicu, vesticu i preko prsluk i nosimo tanku kapicu sa sobom ako bi pocelo puhat :) i dalje oblacimo stramplice ispod hlacica..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.