Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    22. Ožujak 2015. 16:58

Pa blejili su u nas svi i kad smo bile trudne kao da smo vanzemaljci,tak da se za cicu uopće ne čudim

Zac11
    22. Ožujak 2015. 17:10

apsolutno sam za dojenje u javnosti, i dojit cu kad god i gdje god mi curka to zatrazi, pokrit cu se tetrom... Ne pada mi na pamet zbog tudje neugode ili osude drzati svoje dijete gladno ili trcati doma... Jos uvijek dosta mama to ne preferira pa zbog toga drustvo to osudjuje i smatra nepristojnim, nazalost. Dojenje je jedna druga dimenzija koju dosta ljudi ne shvaca, a zalosno je da je povezanost izmedju majke i bebe za 'sakrit'!!!

koala123
    22. Ožujak 2015. 19:03

Prvi put sam dojila u javnosti u kaficu u kojem se ne pusi. Bila je zima i frendica i ja smo usle s malom koja je brzo ogladnila. Fino sam ju pokrila i nista se nije ni vidjelo niti je tko piljio. Od onih troje ljudi kaj su bili:)) A beba sretna:) kome nije bed samo naprijed. A sad sam neki dan u parku. Na klupici malo skrivenoj od pogleda jer malo mi je bed moram priznat da budem okruzena brdom ljudi. I bas nam je bilo lijepo. A kaj se menge tice meni je prije bilo koma a sad niti kaj boli niti je obilna. Ja hepi

mmama2
    22. Ožujak 2015. 20:50

naravno da sam za dojenje u javnosti, moje cice su već odavno prestale biti seksualni objekti i postale su hrana, barem meni i djeci za muža neću niš komentirat ;) ;)  dolazi toplije vrijeme i degutantno mi je vidjet curice i žene kako se oblače i hodaju po cesti nego moju sisu i Dinu kak jede.. ono sisa zamisli.. ti koji bulje sa osudom duuugooooo nisu vidjeli sisu, a za žene koje to rade no comment

url=https://lilypie.com]

MarijaŠ
    22. Ožujak 2015. 20:53

Nemam problem sa dojenjem u javnosti, to je djetetova hrana. Na drugu stranu, ja sam poprilično sramežljiva i nikad ni ni prije nisam bila dekolteirana pa se i sad pokrijem ako sam u situaciji da dojim vani. Sto je isto jako rijetko, jer moj maleni ne moze papati ako nije potpuna tišina... Tako da eto... A ti sto bulje u cice... Sto reci? Ne buljim niti ja u nečiji sendvič.

Krešimir 19.08.2014. <3

• Mišić
    22. Ožujak 2015. 21:47

Ja nemam nista protiv dojenja u javnosti,ali je meni iskreno bio bed dojiti u punom kaficu ili parkicu pa sam se pobrala u auto i u miru to obavila onako bi bebica vise okolo zujala nego papala ;))
    A sto se tice komentara na njih se ne obazirem,gore mi je vidjeti curice od 15god u minicama da im se jedva pokrije gu.. nego zadovoljnu bebu dok siki

tena123
    22. Ožujak 2015. 21:50

mame trebam pomoć..
    sad presvlačim L jer se ukakala kad ono stolica sluzava, normalne boje ali baš sluzava kao da je nos ispuhala a ne da se pokakala (sorry na detaljnom opisu).
    ona je normalna, vesela i nasmijana ali mi je malo čudno, što je to i zbog čega?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.