svom bebaču sam mazala tjemenicu s bademovim uljem navečer da mu omekša a ujutro ili podne sam s mekanom četkom četkala u suprotnom smjeru rasta kose .s ovom metodom lijepo je prošlo .
mislim da imaš o tjemenici temu pa možeš u tražilicu upisati pojam.
sretno!
Mi danas opet kod pedijatra, ovaj put pluća malo "fućkaju". Inhalirali su je, a mi doma moramo i dalje kapati nosić fiziološkom i sljezovim čajem i piti sljezov čaj. I držati je potrbuške i tapšati po leđima da ispovraća šlajm. I fakat pali, nisam znala za to.
Kaj se tiče tjemenica ja svaku večer cca pola sata prije kupanja je namažem obilato Afroditinim uljem za tjemenice i tak otpočetka i nema ih, a kad se već naprave sam čula da je najnajbolji Mustelin šampon. A možeš ih običnim baby uljem što više to mazati i isčešljavati ili blago trljati frotirnatim ručnikom.
Dea..nadam se da će uskoro biti bolje a što se tjemenice tiče..nekakvim uljem namazati glavicu i pustiti da stoji da omekani i onda čistiti...kak su i curke rekle...možeš i kapicu stavit da ne zamasti sve okolo :) sretno s tim...mi smo ju na svu sreću izbjegli iako joj se tjeme ljuštilo al nije bilo tjemenice :)
Hvala na savjetima curke!!Budem mu nauljila danas glavicu,nema ih puno al bolje da se na vrijeme pocne skidati.
Jel ima netko autosjedalicu Peg Perego Primo Viaggio sl? Ima onaj anatomski uložak za novorođenče koji se kasnije skida kad je dijete veće, a bacila sam uputstva. Mislim da je za djecu do 5kg? Čini mi se da je mojoj pucki bucki postalo pretijesno
Curke i moja menga je stigla
Boli me za pop.....
Dali i što smijem popiti protiv bolova a da ide uz dojenje?
Lupocet mi je kamilica.
Ja sam isto imala mengu prije 10ak dana. Užas kak je boljelo. Nikad u životu nisam imala bolnu mengu, al ovo je bio KAOS.
Sortiraj odgovore
Najstariji