Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    21. Ožujak 2015. 13:26

svom bebaču sam mazala tjemenicu s bademovim uljem navečer da mu omekša a ujutro ili podne sam s mekanom četkom četkala u suprotnom smjeru rasta kose .s ovom metodom lijepo je prošlo .
    mislim da imaš o tjemenici temu pa možeš u tražilicu upisati pojam.
    sretno!

Dea23
    21. Ožujak 2015. 13:29

Mi danas opet kod pedijatra, ovaj put pluća malo "fućkaju". Inhalirali su je, a mi doma moramo i dalje kapati nosić fiziološkom i sljezovim čajem i piti sljezov čaj. I držati je potrbuške i tapšati po leđima da ispovraća šlajm. I fakat pali, nisam znala za to.

Kaj se tiče tjemenica ja svaku večer cca pola sata prije kupanja je namažem obilato Afroditinim uljem za tjemenice i tak otpočetka i nema ih, a kad se već naprave sam čula da je najnajbolji Mustelin šampon. A možeš ih običnim baby uljem što više to mazati i isčešljavati ili blago trljati frotirnatim ručnikom.

cloudy
    21. Ožujak 2015. 17:22

Dea..nadam se da će uskoro biti bolje  a što se tjemenice tiče..nekakvim uljem namazati glavicu i pustiti da stoji da omekani i onda čistiti...kak su i curke rekle...možeš i kapicu stavit da ne zamasti sve okolo :) sretno s tim...mi smo ju na svu sreću izbjegli iako joj se tjeme ljuštilo al nije bilo tjemenice :)

mayathequeen
    21. Ožujak 2015. 18:36

Hvala na savjetima curke!!Budem mu nauljila danas glavicu,nema ih puno al bolje da se na vrijeme pocne skidati.

Dea23
    22. Ožujak 2015. 08:58

Jel ima netko autosjedalicu Peg Perego Primo Viaggio sl? Ima onaj anatomski uložak za novorođenče koji se kasnije skida kad je dijete veće, a bacila sam uputstva. Mislim da je za djecu do 5kg? Čini mi se da je mojoj pucki bucki postalo pretijesno

lonny
    22. Ožujak 2015. 09:12

Curke i moja menga je stigla 
    Boli me za pop.....
    Dali i što smijem popiti protiv bolova a da ide uz dojenje?
    Lupocet mi je kamilica.

lonny
    22. Ožujak 2015. 10:09

Super, hvala!

Dea23
    22. Ožujak 2015. 11:34

Ja sam isto imala mengu prije 10ak dana. Užas kak je boljelo. Nikad u životu nisam imala bolnu mengu, al ovo je bio KAOS. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.