Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    20. Ožujak 2015. 21:19

Mišić dobronam dosla :)
     Dea brzo ozdravite! Jel ima temperaturu?

zebrica

• Mišić
    20. Ožujak 2015. 21:21

Hvala na dobrodoslici, koala123 ja evo vec 10mj neznan di mi je glava, al naviknes se na taj osjecaj... hehe,ja se makar nemoram brigati i o muzu,sredim malu,sebe i slobodna sam hahahha

Dea23
    20. Ožujak 2015. 22:38

Heheh mišić imaš pravo! Bravo!
    Zebrice nema temp hvala bogu :)

kimito
    21. Ožujak 2015. 07:29

Mišić, dobro nam došle, i ti i mala! 

Jojo5
    21. Ožujak 2015. 10:44

Ej cure! Danas smo malo bolje, mislila sam da neće spavati po noći no međutim dobro spava od 10 do 5 za papicu buđenje i do 7-8 . Hvala Bogu! Nadam se da ga opet neće uhvatiti faza buđenja svakih 1,5 kao prošle tjedne! Konačno sam se malo naspavala danas :) 
    Mala Muca čitala sam da se prehlada zna otegnuti po dva tjedna, ako vidim u ponedjeljak da još nos curi intenzivno uz sve mjere suzbijanja otići ću pedijatrici da ga posluša a danas idem kupiti onaj električni aspirator pa ćemo vidjeti napredak ili nazadak ....

mayathequeen
    21. Ožujak 2015. 12:31

Curke nemam bas vremena pretrazivat forum pa da vas tu pitam..
    Kaj je najbolje za rijesit se tjemenice  bebac ima mjesec i pol..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.