Misic dobrodosla:) i svaka ti cast da jer ja imam muza i zivim iznad svojih roditelja i sestre pa ima dana kad ne znam da oprostite di mi je dupe a di glava tak da...:) a koliko ti je stara bebica?
Bok curke :)
Pričala sam vam da je L bila prehlađena prošli tjedan i kašljucala. Vodili smo je kod doktora, pluća čista. Bili smo na hitnoj jer je bila nedjelja i dr nam je preporučila prospan čepiće i onda kao pokakaju taj šlajm. Ali, teta u apoteci je rekla da se nije još susrela da se to daje tak malom djetetu iako u uputstvima se navodi doza tak da joj nisam ni davala. Kapali smo nosić i pila je puno tekućine i prošlo skoro i evo jučer opet počela kašljati, malo jače. Sad ni sama ne znam kaj da radim. Vani je puno, ali baš je toplo ne vjerujem da joj to šteti
Mišić dobronam dosla :)
Dea brzo ozdravite! Jel ima temperaturu?
zebrica
Hvala na dobrodoslici, koala123 ja evo vec 10mj neznan di mi je glava, al naviknes se na taj osjecaj... hehe,ja se makar nemoram brigati i o muzu,sredim malu,sebe i slobodna sam hahahha
Hvala na dobrodoslici, koala123 ja evo vec 10mj neznan di mi je glava, al naviknes se na taj osjecaj… hehe,ja se makar nemoram brigati i o muzu,sredim malu,sebe i slobodna sam hahahha
Dobro nam došla! Svaka čast na pozitivnom duhu!
Krešimir 19.08.2014. <3
Hvala na dobrodoslici, koala123 ja evo vec 10mj neznan di mi je glava, al naviknes se na taj osjecaj… hehe,ja se makar nemoram brigati i o muzu,sredim malu,sebe i slobodna sam hahahha
Haha. Dobra si. Samo pozitivno:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji