Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    20. Ožujak 2015. 19:23

Misic dobrodosla:) i svaka ti cast da jer ja imam muza i zivim iznad svojih roditelja i sestre pa ima dana kad ne znam da oprostite di mi je dupe a di glava tak da...:) a koliko ti je stara bebica?

Dea23
    20. Ožujak 2015. 20:57

Bok curke :)
    Pričala sam vam da je L bila prehlađena prošli tjedan i kašljucala. Vodili smo je kod doktora, pluća čista. Bili smo na hitnoj jer je bila nedjelja i dr nam je preporučila prospan čepiće i onda kao pokakaju taj šlajm. Ali, teta u apoteci je rekla da se nije još susrela da se to daje tak malom djetetu iako u uputstvima se navodi doza tak da joj nisam ni davala. Kapali smo nosić i pila je puno tekućine i prošlo skoro i evo jučer opet počela kašljati, malo jače. Sad ni sama ne znam kaj da radim.  Vani je puno, ali baš je toplo ne vjerujem da joj to šteti 

Pilici
    20. Ožujak 2015. 21:19

Mišić dobronam dosla :)
     Dea brzo ozdravite! Jel ima temperaturu?

zebrica

• Mišić
    20. Ožujak 2015. 21:21

Hvala na dobrodoslici, koala123 ja evo vec 10mj neznan di mi je glava, al naviknes se na taj osjecaj... hehe,ja se makar nemoram brigati i o muzu,sredim malu,sebe i slobodna sam hahahha

MarijaŠ
    21. Ožujak 2015. 06:15

Mišić

Hvala na dobrodoslici, koala123 ja evo vec 10mj neznan di mi je glava, al naviknes se na taj osjecaj… hehe,ja se makar nemoram brigati i o muzu,sredim malu,sebe i slobodna sam hahahha

Dobro nam došla! Svaka čast na pozitivnom duhu!

Krešimir 19.08.2014. <3

koala123
    21. Ožujak 2015. 07:38

Mišić

Hvala na dobrodoslici, koala123 ja evo vec 10mj neznan di mi je glava, al naviknes se na taj osjecaj… hehe,ja se makar nemoram brigati i o muzu,sredim malu,sebe i slobodna sam hahahha

Haha. Dobra si. Samo pozitivno:)

Dea23
    20. Ožujak 2015. 22:38

Heheh mišić imaš pravo! Bravo!
    Zebrice nema temp hvala bogu :)

kimito
    21. Ožujak 2015. 07:29

Mišić, dobro nam došle, i ti i mala! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI