Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    22. Ožujak 2015. 11:56

I ja sam dobila prije par dana,nije jako boljelo,ali sam se iznenadila koliko je krvarenje bilo obilno

Dea23
    22. Ožujak 2015. 12:01

Da i meni je bilo obilno krvarenje. Al neka. Mislim da mi prije menge baš nisu bile kak treba. Bolova nikad, a krvarenje najviše tri dana i to bi cijeli dan valjda mogla s jednim uloškom da mi se ne gadi A da ne velim da su dolazile svakih mjesec-dva,nekad i tri. Nadam se da će se sad nakon poroda unormaliti.

cloudy
    22. Ožujak 2015. 13:04

Ja mislim isto da sam prvu odradila početkom mjeseca...al dr mi je rekao da ih ne bi trebalo biti dok god se doji jednakim intenzitetom...a ja intenzitet dojenja nisam mijenjala...tak da nisam ziher jel bila il ne...budemo vijdeli ovaj mjesec

mmama2
    22. Ožujak 2015. 15:19

meni je prva došla prošli mj i nisam znala da ju imam, nakon P su bile kao i prije bolne za ubit se, sad čekam drugu ali je nema tako da nezz kaj da mislim, pms me šora full i boli stalno mislim evo je a ono friška figa.. evo sa P je došla isto kao i sa D sada točno nakon 7 mjeseci i bila je svaki mjesec na vrijeme, sad kasni... joooooj a ja jedem za šestero, svađam se sa svima hahahahaha

url=https://lilypie.com]

cloudy
    22. Ožujak 2015. 16:19

E curke...da vidim kak vi razmišljate....jel vam bed dojit u javnosti?tipa ak ste negdje na kavi ili tako i bebica ogladni...meni nije jer i dragi i ja imamo stav da joj je to kolpa i da može jest di hoće kao što mi pojedemo pecivo/sendvič....al u razgovoru s nekim ljudima skužila sam da je nekima to bed...nekima je čak bed ak ja dojim a oni su samnom... pa da vidim kak vi ostale razmišljate...kad smo bile.čekale na pregled kukova u bolnici htjela je jest i ja joj dala bez beda jest da je neki čiča blejao ko u 3 svjetsko čudo al pretpostavljam da taj sisu nije vidio već neko vrijeme pa zato 

renata6
    22. Ožujak 2015. 16:37

Ja razmišljam ovako, beba je na ovaj svijet došla s puno pažnje i ljubavi, kao prvo sisavci smo i urođen nam je instinkt sisanja, znači to nam je hrana i ne kužim zašto bih svoje dijete trebali izbjegavati hraniti zbog pogleda ili osuda drugih. Drugo, podržavam dojenje u javnosti jer se time može mama ponositi i može s bebom otići gdje god želi i biti u mogućnosti ju nahraniti kad želi odnosno kad je dijete gladno! Prekrasno je vidjeti mamu na kavi, parkiću bilo gdje kako doji, zašto ne? Ako je baš suvišnih pogleda sa strane može se staviti jedna tetra preko da baš svi ne zure, oni kojim je neugodno. I da većina bulji u cice uopće ne primjećuju da se beba hrani preko cica, ono halooo!

• Marijica
    22. Ožujak 2015. 16:40

I ja sam dojila u klaicevoj, i kod pedijatrice.briga me za dedeke i bakice koji zure.meni je bilo bitno da se micek na jede, i da je zadovoljan.Zao mi je sto sam ga smjela dojiti samo 2 mj.

iva8
    22. Ožujak 2015. 16:43

cloudy ja sam u Hrvatskoj dojila BILO GDJE bez imalo srama. Jednom sam cak dojila stojecki cekajuci tramvaj. Kad je beba gladna - beba je gladna, mora jest. I mi isto kad smo gladni jedemo burek na licu mjesta, nema se sta cekat.
    Ali iskreno, ovdje u Njemackoj me jako stid, svi pilje u mene ko da imam trece oko kad dojim, zato se uglavnom pokusam sakriti, al ako ne ide - ne ide!

cloudy
    22. Ožujak 2015. 16:54

E drago mi je da nisam jedina... :) ovo što i vi kažete...ako je beba gladna gladna je i mora jesti :) dobar je moj dragi neki dan bio..išli na kavu kak smo ostali kod sveki taj dan pa da i ekipu odradimo...i spremamo se i veli šogica pa kak ćete al počne plakat...ja onak..pa stavit ću ju na sisu šta ću... i ona na to veli pa šta ak se konobar požali da dojiš u kafiću pa da ga smeta..a moj dragi ko iz topa nema se on šta bunit došli smo mu napravit promet i još da se buni...:) meni je blesavo jedino to šta ti kažeš renata...cica je tu za bebu a svi vole gledat u nju ko da je ne znam šta

Nalah
    22. Ožujak 2015. 16:55

Moj stav je malo čudan  dojenje vani podržavam i smatram to najnormalnijom stvari na svijetu,ako nekog vidim ne buljim i ne zgražavam se,ali kaj se mene tiče,ja sam konzerva uvijek zakopčana do grla i neugodno mi je vadit moju cicu van i dojit malu vani.Zato uvijek i idemo nekamo samo kad je sita,ali ako zagusti,pokrila bih se.Jedino mi je jednom u Areni bilo malo previše za vidjet neku ženu koja je sjedila na klupi ispred H&M-a sa obje cicetine vani i mislim da joj je veći gušt bio kaj ju svi gledaju nego kaj doji dijete

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.