Mi smo isto prehlađene :( Ja sam imala i temperaturu i baš mi je bilo koma, ali D. samo curi nosić i nekad se zakašlje. Dali su mi kapi - sunce moje malo i rekli da kapam tri puta dnevno, a meni to pre malo i onda joj sa svojim mlijekom malo kapnem prije nego joj izvlačim van to iz nosića. Kolko dugo bude trajala ta prehlada? Baš mi ju je žao.
Znači, što više biti vani? ne znam kak da ju oblačim uopće, da ju malo više utoplim ili kaj, nemam pojma.
pozdrav curke,duze vas citam al nisam imala vremena registrirat se,samohrana majka tako da jedino slobodno vrijeme mi je navecer kad bembolina napokon zaspe... presuper mi je forum ima stvarno super cura koje daju extra savjete i bas se radujem druzenju s vama kissyyy
Dobrodošla Mišić.... i odmah na početku...tebi i svim drugim samohranim mamama skidam kapu... :)
Misic dobrodosla:) i svaka ti cast da jer ja imam muza i zivim iznad svojih roditelja i sestre pa ima dana kad ne znam da oprostite di mi je dupe a di glava tak da...:) a koliko ti je stara bebica?
Bok curke :)
Pričala sam vam da je L bila prehlađena prošli tjedan i kašljucala. Vodili smo je kod doktora, pluća čista. Bili smo na hitnoj jer je bila nedjelja i dr nam je preporučila prospan čepiće i onda kao pokakaju taj šlajm. Ali, teta u apoteci je rekla da se nije još susrela da se to daje tak malom djetetu iako u uputstvima se navodi doza tak da joj nisam ni davala. Kapali smo nosić i pila je puno tekućine i prošlo skoro i evo jučer opet počela kašljati, malo jače. Sad ni sama ne znam kaj da radim. Vani je puno, ali baš je toplo ne vjerujem da joj to šteti
Sortiraj odgovore
Najstariji