Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bori
    20. Ožujak 2015. 10:54

A što se uzv mozga tiče..Mi smo bili u Vk i moj Karlo ima krvarenje 1. na 2. stupanj.Nas su otustili iz bolnice bez da su nam to rekli. Uzv je rađen u rodiištu jer je bio težak porod, on na intenzivnoj i svašta..Nakon otprilike par tjedana ja sam skuzila da njegov razvoj ne ide kako treba. Problem je hipertonus..Sad idemo na vježbe i sve se super ispravlja.Kod tako male djece je super što se puno toga može ispraviti. I meni su ispričali svašta, naplašili me, užas. Uz sve to ja sam defektolog i radim s djecom s većim teškoćama pa je scenarij odmah bio uzas. Onda sam se lijepo isplakala, rekla sama sebi dosta je. Vjeruj u svoje dijete i radi najbolje što znas i tako je bilo. Karlo se danas super razvija,  čak je u nekim stavrima i napredniji od vršnjaka.Idemo jos uvijek na vježbe i ja puno vježbam, čitam, tražim načine. Svjesna sam da bi kod njega uvijek moglo biti nešta, a možda i neće tako da..Glavu gore i vjerovat u svoje dijete....

Nalah
    20. Ožujak 2015. 11:02

Hvala puno puno cure!
    kimito pusa

jojo...potpisujem curke,možeš i sinomarin kapi za bebe,nama su puno pomogle,bitno je nosić puno kapati,želim brzo ozdravljenje

MalaMuca
    20. Ožujak 2015. 11:32

Mi smo isto prehlađene :( Ja sam imala i temperaturu i baš mi je bilo koma, ali D. samo curi nosić i nekad se zakašlje. Dali su mi kapi - sunce moje malo i rekli da kapam tri puta dnevno, a meni to pre malo i onda joj sa svojim mlijekom malo kapnem prije nego joj izvlačim van to iz nosića. Kolko dugo bude trajala ta prehlada? Baš mi ju je žao.
    Znači, što više biti vani? ne znam kak da ju oblačim uopće, da ju malo više utoplim ili kaj, nemam pojma.

• Mišić
    20. Ožujak 2015. 12:07

pozdrav curke,duze vas citam al nisam imala vremena registrirat se,samohrana majka tako da jedino slobodno vrijeme mi je navecer kad bembolina napokon zaspe... presuper mi je forum ima stvarno super cura koje daju extra savjete i bas se radujem druzenju s vama kissyyy

Bori
    20. Ožujak 2015. 14:06

Mišić

pozdrav curke,duze vas citam al nisam imala vremena registrirat se,samohrana majka tako da jedino slobodno vrijeme mi je navecer kad bembolina napokon zaspe… presuper mi je forum ima stvarno super cura koje daju extra savjete i bas se radujem druzenju s vama kissyyy

Dobrodošla...potpisujem ono što je cloudy rekla

Jojo5
    20. Ožujak 2015. 12:51

Mišić dobrodošla!

cloudy
    20. Ožujak 2015. 13:03

Dobrodošla Mišić.... i odmah na početku...tebi i svim drugim samohranim mamama skidam kapu... :)

LuKi5
    20. Ožujak 2015. 17:32

Misic dobrodosla. :))

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI