Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    20. Ožujak 2015. 09:59

Bila sam ja kod Sabola ali na uzv kukova gdje se nije pokazao kao stručnjak s obzirom na krivu dijagnozu, čini mi se da je više djece tamo s neurološkim smetnjama pa bi u tom području mogao biti bolji. U Vinogradskoj mi je bio boravak super no danas kada se okrenem i shvatim koji su aljkavi posao napravili pustivši djete kući bez upozorenja na moguće probleme s kukovima dođe mi, baš to da ih sve zatučem.
    Mame recite mi molim vas imate li koji savjet za prehlađenu bebu? Ja sam se prehladila pa sada i on, nema temperaturu, kašlje i nosić je začepljen.  Kapam fiziološkom, čistim nosić, parim prostoriju... još nekaj pametno? koliko košta onaj električni aspirator?

kimito
    20. Ožujak 2015. 10:04

Jojo

Bila sam ja kod Sabola ali na uzv kukova gdje se nije pokazao kao stručnjak s obzirom na krivu dijagnozu, čini mi se da je više djece tamo s neurološkim smetnjama pa bi u tom području mogao biti bolji. U Vinogradskoj mi je bio boravak super no danas kada se okrenem i shvatim koji su aljkavi posao napravili pustivši djete kući bez upozorenja na moguće probleme s kukovima dođe mi, baš to da ih sve zatučem.
    Mame recite mi molim vas imate li koji savjet za prehlađenu bebu? Ja sam se prehladila pa sada i on, nema temperaturu, kašlje i nosić je začepljen.  Kapam fiziološkom, čistim nosić, parim prostoriju… još nekaj pametno? koliko košta onaj električni aspirator?

Što češće čistit nosić da mu se ne cijedi u grlo, iz istog razloga nosi ga najviše potrbuške i stavljaj spavat na bok. Imaš u ljekarni i čaj od sljezovog korijena pa mu možeš dat koju žličicu i toga ili nakapat u nosić. Ako nema temperaturu možeš i prošetat s njim kad je ovako lijepo vrijeme, vani će mu biti lakše..

Bori
    20. Ožujak 2015. 10:46

Jojo

Mame recite mi molim vas imate li koji savjet za prehlađenu bebu? Ja sam se prehladila pa sada i on, nema temperaturu, kašlje i nosić je začepljen.  Kapam fiziološkom, čistim nosić, parim prostoriju… još nekaj pametno? koliko košta onaj električni aspirator?

Daj mu čaja bijelo sljeza, čak i ako dojiš.Tak sam i ja mom.to lijepo otopi sav šlajm i on izađe kroz stolicu.

Marijica
    20. Ožujak 2015. 13:38

Kada je moj maleni pokupio prehladu od mene ja sam mu kapala fizioloskom, u beba centru smo uzeli nosni aspirator baby vac 119, 99 kn.to je onaj kaj ide na usisavac.odlican nam je.a doktorica nam je za prehladu preporučila sljezovcaj, uzela ga u dm zanekih 15 kn+filter vrecice za caj.radila ga bez šećera, i evo maleni ima sutra 9 mj.i bio bolestan samo jednom

Jojo5
    20. Ožujak 2015. 10:06

btw od kada sam dobila mengu, bez obzira što dojim , osjećam se kao da me udario omanji kamion. Nadala sam se da neće doći bar pola godine i eto od prije dva tjedna malaksalost, prehlada , nervoza, znojenje... bilo mi je dobro i bez nje

Jojo5
    20. Ožujak 2015. 10:09

hvala kimito ! budemo da i malo van izašli, tako nam je i pedijatrica rekla . samo mi nije jasno to njeno a dođite ako mislite da treba, ok mama sam ali nemam pojma dali za te simptome treba dolaziti ili ne i evo više si  mi ti pomogla nego ona savjetima 
    :*

kimito
    20. Ožujak 2015. 10:17

Jojo

hvala kimito ! budemo da i malo van izašli, tako nam je i pedijatrica rekla . samo mi nije jasno to njeno a dođite ako mislite da treba, ok mama sam ali nemam pojma dali za te simptome treba dolaziti ili ne i evo više si  mi ti pomogla nego ona savjetima 
    :*

Tako je i mene nedavno sestra oprala kad sam ju nazvala i rekla simptome i pitala da li da dođemo jer isto nemam pojma za šta se ide doktoru s djetetom.. ona me napala da bi ja trebala znat jel dijete treba pregled ili ne, da šta ju ja sad zovem.. za razliku od nje doktorica je divna, ona mi je i rekla ove savjete koje sam ti napisala. Svi kažu da ne treba ići ako dijete nema temperaturu, ali moj savjet ti je ako vidiš da mu je teško i ako sve više kašlje svakako odi da ga posluša.

cloudy
    20. Ožujak 2015. 10:53

Dolores Petrović je iz siska...di nedavno je tu bila pedica i neuropedica i žena je super...ne znam iz osobnog iskustva al moji su ok s njom i znam da ju svi hvale :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI