Bila sam ja kod Sabola ali na uzv kukova gdje se nije pokazao kao stručnjak s obzirom na krivu dijagnozu, čini mi se da je više djece tamo s neurološkim smetnjama pa bi u tom području mogao biti bolji. U Vinogradskoj mi je bio boravak super no danas kada se okrenem i shvatim koji su aljkavi posao napravili pustivši djete kući bez upozorenja na moguće probleme s kukovima dođe mi, baš to da ih sve zatučem.
Mame recite mi molim vas imate li koji savjet za prehlađenu bebu? Ja sam se prehladila pa sada i on, nema temperaturu, kašlje i nosić je začepljen. Kapam fiziološkom, čistim nosić, parim prostoriju... još nekaj pametno? koliko košta onaj električni aspirator?
Bila sam ja kod Sabola ali na uzv kukova gdje se nije pokazao kao stručnjak s obzirom na krivu dijagnozu, čini mi se da je više djece tamo s neurološkim smetnjama pa bi u tom području mogao biti bolji. U Vinogradskoj mi je bio boravak super no danas kada se okrenem i shvatim koji su aljkavi posao napravili pustivši djete kući bez upozorenja na moguće probleme s kukovima dođe mi, baš to da ih sve zatučem.
Mame recite mi molim vas imate li koji savjet za prehlađenu bebu? Ja sam se prehladila pa sada i on, nema temperaturu, kašlje i nosić je začepljen. Kapam fiziološkom, čistim nosić, parim prostoriju… još nekaj pametno? koliko košta onaj električni aspirator?
Što češće čistit nosić da mu se ne cijedi u grlo, iz istog razloga nosi ga najviše potrbuške i stavljaj spavat na bok. Imaš u ljekarni i čaj od sljezovog korijena pa mu možeš dat koju žličicu i toga ili nakapat u nosić. Ako nema temperaturu možeš i prošetat s njim kad je ovako lijepo vrijeme, vani će mu biti lakše..
Mame recite mi molim vas imate li koji savjet za prehlađenu bebu? Ja sam se prehladila pa sada i on, nema temperaturu, kašlje i nosić je začepljen. Kapam fiziološkom, čistim nosić, parim prostoriju… još nekaj pametno? koliko košta onaj električni aspirator?
Daj mu čaja bijelo sljeza, čak i ako dojiš.Tak sam i ja mom.to lijepo otopi sav šlajm i on izađe kroz stolicu.
Kada je moj maleni pokupio prehladu od mene ja sam mu kapala fizioloskom, u beba centru smo uzeli nosni aspirator baby vac 119, 99 kn.to je onaj kaj ide na usisavac.odlican nam je.a doktorica nam je za prehladu preporučila sljezovcaj, uzela ga u dm zanekih 15 kn+filter vrecice za caj.radila ga bez šećera, i evo maleni ima sutra 9 mj.i bio bolestan samo jednom
btw od kada sam dobila mengu, bez obzira što dojim , osjećam se kao da me udario omanji kamion. Nadala sam se da neće doći bar pola godine i eto od prije dva tjedna malaksalost, prehlada , nervoza, znojenje... bilo mi je dobro i bez nje
hvala kimito ! budemo da i malo van izašli, tako nam je i pedijatrica rekla . samo mi nije jasno to njeno a dođite ako mislite da treba, ok mama sam ali nemam pojma dali za te simptome treba dolaziti ili ne i evo više si mi ti pomogla nego ona savjetima
:*
hvala kimito ! budemo da i malo van izašli, tako nam je i pedijatrica rekla . samo mi nije jasno to njeno a dođite ako mislite da treba, ok mama sam ali nemam pojma dali za te simptome treba dolaziti ili ne i evo više si mi ti pomogla nego ona savjetima
:*
Tako je i mene nedavno sestra oprala kad sam ju nazvala i rekla simptome i pitala da li da dođemo jer isto nemam pojma za šta se ide doktoru s djetetom.. ona me napala da bi ja trebala znat jel dijete treba pregled ili ne, da šta ju ja sad zovem.. za razliku od nje doktorica je divna, ona mi je i rekla ove savjete koje sam ti napisala. Svi kažu da ne treba ići ako dijete nema temperaturu, ali moj savjet ti je ako vidiš da mu je teško i ako sve više kašlje svakako odi da ga posluša.
Dolores Petrović je iz siska...di nedavno je tu bila pedica i neuropedica i žena je super...ne znam iz osobnog iskustva al moji su ok s njom i znam da ju svi hvale :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji