Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    20. Ožujak 2015. 10:06

btw od kada sam dobila mengu, bez obzira što dojim , osjećam se kao da me udario omanji kamion. Nadala sam se da neće doći bar pola godine i eto od prije dva tjedna malaksalost, prehlada , nervoza, znojenje... bilo mi je dobro i bez nje

Jojo5
    20. Ožujak 2015. 10:09

hvala kimito ! budemo da i malo van izašli, tako nam je i pedijatrica rekla . samo mi nije jasno to njeno a dođite ako mislite da treba, ok mama sam ali nemam pojma dali za te simptome treba dolaziti ili ne i evo više si  mi ti pomogla nego ona savjetima 
    :*

cloudy
    20. Ožujak 2015. 10:53

Dolores Petrović je iz siska...di nedavno je tu bila pedica i neuropedica i žena je super...ne znam iz osobnog iskustva al moji su ok s njom i znam da ju svi hvale :)

Bori
    20. Ožujak 2015. 10:54

A što se uzv mozga tiče..Mi smo bili u Vk i moj Karlo ima krvarenje 1. na 2. stupanj.Nas su otustili iz bolnice bez da su nam to rekli. Uzv je rađen u rodiištu jer je bio težak porod, on na intenzivnoj i svašta..Nakon otprilike par tjedana ja sam skuzila da njegov razvoj ne ide kako treba. Problem je hipertonus..Sad idemo na vježbe i sve se super ispravlja.Kod tako male djece je super što se puno toga može ispraviti. I meni su ispričali svašta, naplašili me, užas. Uz sve to ja sam defektolog i radim s djecom s većim teškoćama pa je scenarij odmah bio uzas. Onda sam se lijepo isplakala, rekla sama sebi dosta je. Vjeruj u svoje dijete i radi najbolje što znas i tako je bilo. Karlo se danas super razvija,  čak je u nekim stavrima i napredniji od vršnjaka.Idemo jos uvijek na vježbe i ja puno vježbam, čitam, tražim načine. Svjesna sam da bi kod njega uvijek moglo biti nešta, a možda i neće tako da..Glavu gore i vjerovat u svoje dijete....

Nalah
    20. Ožujak 2015. 11:02

Hvala puno puno cure!
    kimito pusa

jojo...potpisujem curke,možeš i sinomarin kapi za bebe,nama su puno pomogle,bitno je nosić puno kapati,želim brzo ozdravljenje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.