Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    19. Ožujak 2015. 18:35

nekak mi je bilo prerano za test. al da sad ne okupiram forum svojim problemima napravit cu ga sutra pa cemo vidjet. fala svima. super ste

kimito
    19. Ožujak 2015. 19:39

koala123

nekak mi je bilo prerano za test. al da sad ne okupiram forum svojim problemima napravit cu ga sutra pa cemo vidjet. fala svima. super ste

Drzim fige! cekamo rezultat, ali takodjer mislim da je tu stres napravio svoje!

MarijaŠ
    19. Ožujak 2015. 19:52

koala123

Pretpostavljam da je stres učinio svoje! Napravi ti fino test, pa ces se umiriti, a onda ce i mjesecnica stići. A ako i bude drugačiji ishod, pa ipak bude plus na testu-snaći ces se, velika si ti cura!

Krešimir 19.08.2014. <3

lonny
    19. Ožujak 2015. 20:09

Koala i ja još čekam svoju mengu, al ja sam ju dobila samo jedan mjesec pa vjerujem da je do hormona. Javi rezultate testa svakako!

Pilici
    19. Ožujak 2015. 21:33

Koala probaj se opustit malo, selidba i sve novo nove prilagodbe ucini svoje. Javi nam se 

zebrica

Nalah
    20. Ožujak 2015. 07:57

To je istina i to si sigurno u pravu...njoj je prvi bio sat vremena,a drugi sad s malenom oko 12 sati.Nadam se samo da će sve biti u redu

koala123
    20. Ožujak 2015. 09:10

cure lazna uzbuna. sve ok:)  ocito je stres napravil svoje. al cure sve ste tak super i rado bi vas upoznala. nadam se da ce klokanica imat neki rockas il kaj vec jer znam da smo rastrkane po Hrvatskoj:) bas citam ovaj clanak o odgoju i mislim si kak mi je prije par tjedana isto tak baba digla tlak. isla sam s malom doktoru i bila je u autosjedalici. i izasle mi iz auta i idemo prema domu zdravlja kad evo babe. pa dete bu se prehladilo, pokrij joj lice. ajme vi mlade mame nista ne znate, joj i zgrazanja. kak uopoce ljudima pada na pamet na cesti i komentirati bilo kaj. i jos dok sam bila trudna su mi bili super komentari tipa:joj jos jedna trudnica. same trudnice okupirale ulicu. pa dosta vise. mislim wtf?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI