Koala i ja još čekam svoju mengu, al ja sam ju dobila samo jedan mjesec pa vjerujem da je do hormona. Javi rezultate testa svakako!
Koala probaj se opustit malo, selidba i sve novo nove prilagodbe ucini svoje. Javi nam se
zebrica
To je istina i to si sigurno u pravu...njoj je prvi bio sat vremena,a drugi sad s malenom oko 12 sati.Nadam se samo da će sve biti u redu
cure lazna uzbuna. sve ok:) ocito je stres napravil svoje. al cure sve ste tak super i rado bi vas upoznala. nadam se da ce klokanica imat neki rockas il kaj vec jer znam da smo rastrkane po Hrvatskoj:) bas citam ovaj clanak o odgoju i mislim si kak mi je prije par tjedana isto tak baba digla tlak. isla sam s malom doktoru i bila je u autosjedalici. i izasle mi iz auta i idemo prema domu zdravlja kad evo babe. pa dete bu se prehladilo, pokrij joj lice. ajme vi mlade mame nista ne znate, joj i zgrazanja. kak uopoce ljudima pada na pamet na cesti i komentirati bilo kaj. i jos dok sam bila trudna su mi bili super komentari tipa:joj jos jedna trudnica. same trudnice okupirale ulicu. pa dosta vise. mislim wtf?
Bila sam ja kod Sabola ali na uzv kukova gdje se nije pokazao kao stručnjak s obzirom na krivu dijagnozu, čini mi se da je više djece tamo s neurološkim smetnjama pa bi u tom području mogao biti bolji. U Vinogradskoj mi je bio boravak super no danas kada se okrenem i shvatim koji su aljkavi posao napravili pustivši djete kući bez upozorenja na moguće probleme s kukovima dođe mi, baš to da ih sve zatučem.
Mame recite mi molim vas imate li koji savjet za prehlađenu bebu? Ja sam se prehladila pa sada i on, nema temperaturu, kašlje i nosić je začepljen. Kapam fiziološkom, čistim nosić, parim prostoriju... još nekaj pametno? koliko košta onaj električni aspirator?
Sortiraj odgovore
Najstariji