nekak mi je bilo prerano za test. al da sad ne okupiram forum svojim problemima napravit cu ga sutra pa cemo vidjet. fala svima. super ste
nekak mi je bilo prerano za test. al da sad ne okupiram forum svojim problemima napravit cu ga sutra pa cemo vidjet. fala svima. super ste
Drzim fige! cekamo rezultat, ali takodjer mislim da je tu stres napravio svoje!
Pretpostavljam da je stres učinio svoje! Napravi ti fino test, pa ces se umiriti, a onda ce i mjesecnica stići. A ako i bude drugačiji ishod, pa ipak bude plus na testu-snaći ces se, velika si ti cura!
Krešimir 19.08.2014. <3
Koala i ja još čekam svoju mengu, al ja sam ju dobila samo jedan mjesec pa vjerujem da je do hormona. Javi rezultate testa svakako!

Koala probaj se opustit malo, selidba i sve novo nove prilagodbe ucini svoje. Javi nam se
zebrica
To je istina i to si sigurno u pravu...njoj je prvi bio sat vremena,a drugi sad s malenom oko 12 sati.Nadam se samo da će sve biti u redu
cure lazna uzbuna. sve ok:) ocito je stres napravil svoje. al cure sve ste tak super i rado bi vas upoznala. nadam se da ce klokanica imat neki rockas il kaj vec jer znam da smo rastrkane po Hrvatskoj:) bas citam ovaj clanak o odgoju i mislim si kak mi je prije par tjedana isto tak baba digla tlak. isla sam s malom doktoru i bila je u autosjedalici. i izasle mi iz auta i idemo prema domu zdravlja kad evo babe. pa dete bu se prehladilo, pokrij joj lice. ajme vi mlade mame nista ne znate, joj i zgrazanja. kak uopoce ljudima pada na pamet na cesti i komentirati bilo kaj. i jos dok sam bila trudna su mi bili super komentari tipa:joj jos jedna trudnica. same trudnice okupirale ulicu. pa dosta vise. mislim wtf?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji