Kimito jel u RH mažu djeci nogicu sa onim gelom protiv bolova prije cijepljenja?Mi smo prvo cijepljenje odradili u hrvatskoj, ali nisu dali to pa me zanima jel se inace to radi?Tu kod nas se stavi gel na nogicu i ceka se 15 min pa onda nema bolova nakon cijepljenja, pa ne cendra (osim ak mu pritisnes to mjesto i nekak mi se cini ko da mu se manje napuhne na tom cijelu gdje je dobio pikicu..
ne maže se u rh ničim mjesto uboda :(((
nego što se kuhala tiče... ja se sjećam dok sam surki davala ad onaj period kad je imala pad na težini da je pisalo da se mora prokuhavati voda 5-10 min... ja sam ju zakipila bila u kuhalu i onda još 10ak min kuhala dodatno bila.... a isto imam kamenca u vodi more jedno... a još mi je voda iz našeg bunara
Da, nažalost, toga nema kod nas.. s ničim ne mažu!
Cure, mislim da za bebicu ipak voda mora pet minuta kuhat. Ja koristim kuhalo za sve, ali mislim da ako hoćete sterilizirat da to nije dovoljno. U kuhalo stavljam vodu iz brite tak da nema uopće kamenca.. a kad se nakon dugo vremena ipak malo nakupi onda stavim unutra malo octa i prokuham i sve ode. isperem dobro i prokuham još par puta vodu i miris nestane.
Mame imam pitanje u vezi djecjih kapica. Dakle ide nam sve ljepse vrijeme a moje drago dijete doslovno mrzi imat kapu. Kolko stupnjeva mora bit vani da joj ne stavljam kapicu? Sad ce 4 mjeseca...sad ovih dana kad je toplije stavljam joj samo obicne tanje kapice, ne debele jer mi zakuha u njima i kosa joj bude mokra...
Mame imam pitanje u vezi djecjih kapica. Dakle ide nam sve ljepse vrijeme a moje drago dijete doslovno mrzi imat kapu. Kolko stupnjeva mora bit vani da joj ne stavljam kapicu? Sad ce 4 mjeseca…sad ovih dana kad je toplije stavljam joj samo obicne tanje kapice, ne debele jer mi zakuha u njima i kosa joj bude mokra…
Ja L-u nisam nikad stavljala one klasicne kapice, preko zime je imao kapuljacu od jakne, a sad kako je toplije mu je maknem, pa ako bas puse onda mu je stavim.

14.06.2014. L ♥
I ja sam na pocetku vodu prokuhavala 5 min i jos 2 za svaki slucaj, ali pedica mi je rekla da za time nema potrebe. A i mislim da voda u Hrvatskoj nije bas toliko zagađena da je potrebno prokuhavati 5 min.
krafnice..i mene zanima to za kapu...isto mi ih curka mrzi iz dna duše...ja ju jučer na terasi popodne imala 5 min bez kape i preživjela je :)
Da li je netko čuo za dr.Sabola i da li je netko kod njega bio na UZV mozga?
Nisam bila, ali sam cula za njega da je dobar. Mi smo bili na uzv mozga u vinogradskoj, ali preporucila bih ipak goljak. Bila s malom prije dva dana kod neuropedijatrice koja je bila divna..
Ja sam bila tamo sa svojom curkom na pregledu. Pregledala nas je dr. Matilda Kovač Šižgorić i imam samo riječi hvale. Detaljno joj je napravila UZV mozga, kompletno pregledala bebu i cijelo vrijeme nam je objasnjavala sto trenutno gledamo (koji dio mozga) te nam odgovarala na sva nasa pitanja... tamo smo isli i na vjezbice - fizioterapeutkinja im je isto super, strpljiva i njezna. Skupi jesu ali vrijede svake kune! Preporucam!
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Kimito super za curku kako raste fino... A ovo nisam cula da im mažu gel..nas ceka pikica sad kad cemo ici za dva tjedna..
Sad mi nista nije jasno. Znaci kad voda pocne kljucat vi ju jos 5 min tak kuhate?
Muz mene spota da kad prokuha, samo malo ostavim jos i maknem, jer inace "prekuha"? Sad mi nista nije jasno
zebrica
Ja svoga malenog ne planiram bez kape jos neko vrijeme sigurno, a onda ce opet biti toliko sunčano da ce trebati šešir. Jako me strah da ga negdje ne uhvati malo vjetra ili tako nest, onda da ga boli glavica ili slučajno usi stradaju... Niti moj ne voli kapu, od početka vodim borbu s njim, ali sad ju stavim, malo negoduje, al kad izađemo van, zaboravi da ju ima...
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji