Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    19. Ožujak 2015. 13:06

ne maže se u rh ničim mjesto uboda :(((

nego što se kuhala tiče... ja se sjećam dok sam surki davala ad onaj period kad je imala pad na težini da je pisalo da se mora prokuhavati voda 5-10 min... ja sam ju zakipila bila u kuhalu i onda još 10ak min kuhala dodatno bila.... a isto imam kamenca u vodi more jedno... a još mi je voda iz našeg bunara

kimito
    19. Ožujak 2015. 13:11

Da, nažalost, toga nema kod nas.. s ničim ne mažu! 

Cure, mislim da za bebicu ipak voda mora pet minuta kuhat. Ja koristim kuhalo za sve, ali mislim da ako hoćete sterilizirat da to nije dovoljno. U kuhalo stavljam vodu iz brite tak da nema uopće kamenca.. a kad se nakon dugo vremena ipak malo nakupi onda stavim unutra malo octa i prokuham i sve ode. isperem dobro i prokuham još par puta vodu i miris nestane.

krafnica
    19. Ožujak 2015. 13:27

Mame imam pitanje u vezi djecjih kapica. Dakle ide nam sve ljepse vrijeme a moje drago dijete doslovno mrzi imat kapu. Kolko stupnjeva mora bit vani da joj ne stavljam kapicu? Sad ce 4 mjeseca...sad ovih dana kad je toplije stavljam joj samo obicne tanje kapice, ne debele jer mi zakuha u njima i kosa joj bude mokra...

• enchy86
    19. Ožujak 2015. 13:31

I ja sam na pocetku vodu prokuhavala 5 min i jos 2 za svaki slucaj, ali pedica mi je rekla da za time nema potrebe. A i mislim da voda u Hrvatskoj nije bas toliko zagađena da je potrebno prokuhavati 5 min.

cloudy
    19. Ožujak 2015. 13:47

krafnice..i mene zanima to za kapu...isto mi ih curka mrzi iz dna duše...ja ju jučer na terasi popodne imala 5 min bez kape i preživjela je :)

Nalah
    19. Ožujak 2015. 14:45

Da li je netko čuo za dr.Sabola i da li je netko kod njega bio na UZV mozga?

Pilici
    19. Ožujak 2015. 14:55

Kimito super za curku kako raste fino... A ovo nisam cula da im mažu gel..nas ceka pikica sad kad cemo ici za dva tjedna..

Sad mi nista nije jasno. Znaci kad voda pocne kljucat vi ju jos 5 min tak kuhate?
    Muz mene spota da kad prokuha, samo malo ostavim jos i maknem, jer inace "prekuha"? Sad mi nista nije jasno 

zebrica

MarijaŠ
    19. Ožujak 2015. 14:56

Ja svoga malenog ne planiram bez kape jos neko vrijeme sigurno, a onda ce opet biti toliko sunčano da ce trebati šešir. Jako me strah da ga negdje ne uhvati malo vjetra ili tako nest, onda da ga boli glavica ili slučajno usi stradaju... Niti moj ne voli kapu, od početka vodim borbu s njim, ali sad ju stavim, malo negoduje, al kad izađemo van, zaboravi da ju ima...

Krešimir 19.08.2014. <3

iva8
    19. Ožujak 2015. 16:45

Mi stavljamo kapicu samo kad puse ili je hladno.. Sad imamo 10 mjeseci i upravo smo se vratili iz setnje bez kapice.. ali UVIJEK nosim sa sobom kapicu za svaki slucaj, ako bi pocelo puhat ili nesto.
    Ne znam kakvo je sad vrijeme u HR, ali prati po sebi, ako tebi nije hladno za usi i vrat onda ne bi trebalo bit ni bebici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.