Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    19. Ožujak 2015. 07:06

Ili grcevi jer dok vristi se naguta i zraka ili je jako osjetljiva beba. Pa hoce mir i cicu i nist drugo ne pomaze. Lady moju je uvijek smirivalo pjevanje kad je bila nemirna. Probaj ako vec nisi:)

• enchy86
    19. Ožujak 2015. 08:33

Zebrica, mi koristimo kuhalo skoro otkad je malena na ad-u. Prvo sto se tice temperature, voda prokuhava na jednako stupnjeva i u kuhalu i u loncu, tako da mislim da tu nema brige. Inace zivimo na podrucju gdje je jako tvrda voda, pa smo imali nakupine kamenca dok smo pokusali kuhati u loncu. Necu lagati, ima kamenca i u kuhalu, ali tu nam pomazu gaze kroz koje procijedimo vodu. Kuhamo vodu za cijeli dan (i za pice i sve ostale curkine potrebe) i drzimo ju u termosici. Da, i rjesavamo se kamenca pomocu octa.

kimito
    19. Ožujak 2015. 11:37

hej cure.. mi bili jučer na pregledu i cijepljenju. Curka sa skoro 4 i pol mjeseca ima 6100 i duga je 60 cm tak da je stvarno puno narasla. Rekla je pedijatrica da je savršeno zdrava i da krenemo za dva tjedna sa voćnom kašicom.. baš sam hepi :) jedino kaj je jako plakala zbog pikice i cijeli dan je bila nervozna i plačljiva, po noći je isto bila dosta nemirna.. mrzim ta cijepljenja, stalno brojim koliko ih još moramo odradit!

crnamala
    19. Ožujak 2015. 12:23

Ajde super znaci mize se koristit kuhalo za vodu? Ja ga imsm odavno ali ga nisam koristila za bebicu. dosad bi kuhala u tecici vodu i prokuhavala jos 5 min kad zakipi. Zar je dovoljno samo da zakuha? A kamenca je more u vodi kad se slegne. Do sada bi cistila kuhalo octom.

iva8
    19. Ožujak 2015. 12:51

Kimito jel u RH mažu djeci nogicu sa onim gelom protiv bolova prije cijepljenja?Mi smo prvo cijepljenje odradili u hrvatskoj, ali nisu dali to pa me zanima jel se inace to radi?Tu kod nas se stavi gel na nogicu i ceka se 15 min pa onda nema bolova nakon cijepljenja, pa ne cendra (osim ak mu pritisnes to mjesto i nekak mi se cini ko da mu se manje napuhne na tom cijelu gdje je dobio pikicu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.