Ili grcevi jer dok vristi se naguta i zraka ili je jako osjetljiva beba. Pa hoce mir i cicu i nist drugo ne pomaze. Lady moju je uvijek smirivalo pjevanje kad je bila nemirna. Probaj ako vec nisi:)
Zebrica, mi koristimo kuhalo skoro otkad je malena na ad-u. Prvo sto se tice temperature, voda prokuhava na jednako stupnjeva i u kuhalu i u loncu, tako da mislim da tu nema brige. Inace zivimo na podrucju gdje je jako tvrda voda, pa smo imali nakupine kamenca dok smo pokusali kuhati u loncu. Necu lagati, ima kamenca i u kuhalu, ali tu nam pomazu gaze kroz koje procijedimo vodu. Kuhamo vodu za cijeli dan (i za pice i sve ostale curkine potrebe) i drzimo ju u termosici. Da, i rjesavamo se kamenca pomocu octa.
hej cure.. mi bili jučer na pregledu i cijepljenju. Curka sa skoro 4 i pol mjeseca ima 6100 i duga je 60 cm tak da je stvarno puno narasla. Rekla je pedijatrica da je savršeno zdrava i da krenemo za dva tjedna sa voćnom kašicom.. baš sam hepi :) jedino kaj je jako plakala zbog pikice i cijeli dan je bila nervozna i plačljiva, po noći je isto bila dosta nemirna.. mrzim ta cijepljenja, stalno brojim koliko ih još moramo odradit!
Ajde super znaci mize se koristit kuhalo za vodu? Ja ga imsm odavno ali ga nisam koristila za bebicu. dosad bi kuhala u tecici vodu i prokuhavala jos 5 min kad zakipi. Zar je dovoljno samo da zakuha? A kamenca je more u vodi kad se slegne. Do sada bi cistila kuhalo octom.
Kimito jel u RH mažu djeci nogicu sa onim gelom protiv bolova prije cijepljenja?Mi smo prvo cijepljenje odradili u hrvatskoj, ali nisu dali to pa me zanima jel se inace to radi?Tu kod nas se stavi gel na nogicu i ceka se 15 min pa onda nema bolova nakon cijepljenja, pa ne cendra (osim ak mu pritisnes to mjesto i nekak mi se cini ko da mu se manje napuhne na tom cijelu gdje je dobio pikicu..
Sortiraj odgovore
Najstariji