Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    19. Ožujak 2015. 17:25

cure sad meni treba da mi neko veli da su mi hormoni podviljali. naime menga kasni. i to tjedan dana. e sad. dobila sam ju prije tri mjeseca i od tad je zbilja uredna. a takva je bila i prije. cim je prvi put zakasnila znala sam kaj je. memojte me pliz osudjivati ali jednostavno ne mogu zamisliti da se ponovi trudnoca. ne sada kad se jos organizam nije kak spada vratio na svoje i taman kupili stan. ima posla prek glave i sad jos i ovo:/ bas sam zabrinuta i jadna. mislili smo mi imati jos jednu bebicu sigurno al za par godina. ne sada nikako. i jos sam se prakticki tek zaposlila prije porodiljnog. pa kako cu?

iva8
    19. Ožujak 2015. 18:28

koala pa zakaj ne napravis test?
    vjerojatno nisi trudna.. al napravi test za svaki slucaj, nis te ne kosta (osim 30 kn :D)
    uz tebe smo i cekamo rezultate!

koala123
    19. Ožujak 2015. 18:31

ma ne zvuci blesavo. i ja tak razmisljam. ali tocno to. jedva dodjes do tog posla i onda ti je naknada bijednih 1600 kuna i da ne nabrajam dalje. bas sad citam ovaj clanak. ostala trudna kada je sin imao 5 mjeseci. sve to zvuci lijepo al jednostavno si to ne mogu zamisliti. nekak sam uvijek mislila. prvo se zelim posvetiti jednom djetetu barem do njene trece godine zivota a i duze. da sam samo njezina i onda kad vec ona sama mozda zazeli bracu ili seku krenut u akciju:) tak sam si bar mislila al kak to u zivotu uvijek biva neke te stvari iznenade. vidjet cemo:)

koala123
    19. Ožujak 2015. 18:35

nekak mi je bilo prerano za test. al da sad ne okupiram forum svojim problemima napravit cu ga sutra pa cemo vidjet. fala svima. super ste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.