cure da vam se javim, curici sam počela nažalost dodavat ad pa je dobila na težini, žao mi je što samo ne dojim, ali ako je ovo bolje za nju pa neka bude :)
Moja nije placljivica al nije bas za neke setnje u kolicima. Evo recimo danas predivan dan i ja nju spremim i sve. Cim smo izasli je krenula trljat okice i mislim si bu spala. Al ne. Bile smo vani dva sata i kad je konacno zaspala a ja sjela u park eto nje. Budna i onda opet zaspi i za 5 min.opet budna i kenjkanje i nervoza. Na kraju tek kad smo dosli doma je bila nasmijana i ok. I tak svaki put. Bas mi to bude krivo jer ocu da je na zraku sto vise. Mozda je samo faza
A ne znam. Da je to nomalno plakanje ili kenjkanje jos bi to shvatila. Ali to je histericno vristanje iz petnih zila. I stalno,ali stalno trazi cicu i jedino ju to smiri. mislila sam da ju mozda moje mlijeko ne zasiti dovoljno,ali ima ga puno i ona dosta dobiva na tezini. Ocajna sam vec i prejadna, ne mogu ju vise slusat, to je grozno.
Moja voli ici vani ali ako je gladna onda bude nervozna inace voli se vozit.
Cure, da vas pitam, dali je koja koristila kuhalo za vodu za bebinu hranu, caj i to? Inace dosad uvijek prokuhavam vodu u lončići danas smo kupili taj aparat kuhalo za vodu, tete u ducanu su rekle da inace ljudi to kupuju za bebe, al neznam malo sam skeptična dal je to dobro za bebe?
zebrica
Zebrica...Ne znam na koliko stupnjeva se kuha ad,ali ja sam si na poslu znala kuhati instant kavu u kuhalu i uvijek mi se činila hladnijom nego kad sam kuhala vodu u džezvi,a i malo malo bi se nakupila masa kamenca u njemu,koji se unatoč onom filteriću na vrhu uvijek nekako našao u šalici...ne znam je li djetetu kuhaš ad sa Janom npr.ili vodom iz pipe i koja ostavlja više kamenca.Ujedno,kuhalo smo uvijek čistile limunskom kiselinom iz vrećice što je po mojim babama s posla,naprirodnije,a sad može li ono čime se čisti kuhalo utjecati na bebu,nemam pojma.Ja frendici koja nema blizu Muller uvijek kupujem Froschov deterdžent specijaliziran za pranje dječjeg posuđa/flašica,pa me tješi pomisao da zbog toga nije štetan za bebe
Nalah ovo je dobra ideja za vozikanje po doma u kolicima. Bas cu probat.
Sortiraj odgovore
Najstariji