moj P je 3 mj bio kada smo išli na more.. prošli smo cijelu Istru bez beda.. bebe uglavnom u autu spavaju :P

url=https://lilypie.com]
Cure, sad kad smo već kod mora. Kad se bebice smiju brčkati u moru? Sad sam nešto načula da nije dobro prvih god dana! Zbog meningitisa. Otkad je to more opasno? Ja se nadala da će već ovo ljeto uživati.
Cure, sad kad smo već kod mora. Kad se bebice smiju brčkati u moru? Sad sam nešto načula da nije dobro prvih god dana! Zbog meningitisa. Otkad je to more opasno?Ja se nadala da će već ovo ljeto uživati.
ma joj stalno nesto novo izmisljaju. za bazen mi jos ima logike al more? ne kuzim. mi cemo isto ovo ljeto ici. mala ce imat deset mjeseci i normalno ce se kupati. ici cemo u Tisno najvjerojatnije. cisto je more naravno nece bit na suncu mazat cu je i voda ne smije bit prehladna. i to je to. ona se obozava kupat u kadi tak da jedva cekam vidjet kak ce tek uzivat na moru
cure, sad cu malo skrenut s teme al me zanima jel vi stavljate fotke svojih beba na fejs? ja sam nekak odmah rekla da to necu radit a sad kad sam procitala onu pricu o otmici smrzla sam se...
cure, sad cu malo skrenut s teme al me zanima jel vi stavljate fotke svojih beba na fejs? ja sam nekak odmah rekla da to necu radit a sad kad sam procitala onu pricu o otmici smrzla sam se…
Ne, ne stavljam, nisam fan toga. Ajde još mogu pristati na neku normalnu fotkicu, obiteljsku ili tako nešto, ali ima ih onih koji doslovce stavljaju u svim oblicima i svakodnevno, ko voli neka izvoli, ja ne.
Je stalno nekaj zmišljaju. Joooj Tisno. Ja sam zaljubljena u Murter Idete na koji dio Tisna, na moru ili kopnu? :)
Je stalno nekaj zmišljaju. Joooj Tisno. Ja sam zaljubljena u Murter Idete na koji dio Tisna, na moru ili kopnu? :)
na moru:) je preslatko mjestasce. nije krcato ko Vodice. taman za obiteljsku idilu:)
Drago more s curkom smo isli kad je imala god dana tek jer godinu prije nismo uspjeli isfinancirati...izgleda da ce nam se to isto ove god dogoditi
Ali, obicno idemo na Pag, u Krku na Krku je lijepo jer ima pjescanih plaza, Nin i okolica isto zbog pijeska...iako za jako male bebice cak ne preporucaju pijesak jer se zna svugdje zavuci a oni ne znaju reci da ih smeta....ako bi voda bila hladna napunila bi mali bazencic i kad se vida u njemu malo zgrije bebicu stavim unutra....to mi je super ideja bila za necaka prosle god. jer ljeto bas i nije bilo pravo ljeto.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Prekrasno. Ja sam uvijek išla u Murter baš, a Betina mi jee...ne znam. Preselila bi se tamo. I nikom nije jasno kaj je meni tam lijepo, ali plaćem svaki put kad idemo doma
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji