Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    17. Ožujak 2015. 07:47

cure, sad cu malo skrenut s teme al me zanima jel vi stavljate fotke svojih beba na fejs? ja sam nekak odmah rekla da to necu radit a sad kad sam procitala onu pricu o otmici smrzla sam se...

Dea23
    17. Ožujak 2015. 07:48

Je stalno nekaj zmišljaju. Joooj Tisno. Ja sam zaljubljena u Murter  Idete na koji dio Tisna, na moru ili kopnu? :)

kleaiva
    17. Ožujak 2015. 08:10

Drago more s curkom smo isli kad je imala god dana tek jer godinu prije nismo uspjeli isfinancirati...izgleda da ce nam se to isto ove god dogoditi

Ali, obicno idemo na Pag, u Krku na Krku je lijepo jer ima pjescanih plaza, Nin i okolica isto zbog pijeska...iako za jako male bebice cak ne preporucaju pijesak jer se zna svugdje zavuci a oni ne znaju reci da ih smeta....ako bi voda bila hladna napunila bi mali bazencic i kad se vida u njemu malo zgrije bebicu stavim unutra....to mi je super ideja bila za necaka prosle god. jer ljeto bas i nije bilo pravo ljeto.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Dea23
    17. Ožujak 2015. 08:58

Prekrasno. Ja sam uvijek išla u Murter baš, a Betina mi jee...ne znam. Preselila bi se tamo. I nikom nije jasno kaj je meni tam lijepo, ali plaćem svaki put kad idemo doma 

Nalah
    17. Ožujak 2015. 09:53

Ne stavljam slike ni ovdje,a kamoli na fejs

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.