Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    17. Ožujak 2015. 09:53

Ne stavljam slike ni ovdje,a kamoli na fejs

cloudy
    17. Ožujak 2015. 09:54

Ja stavljam...povremeno...ali.pazim ko ih može vidjeti... ono samo za frendove... jer imam puno frenrova i familije koji daleko žive pa zato...al da stavljam fotku za ona razna natjecanja to ne...

Nalah
    17. Ožujak 2015. 10:00

Pa imam i ja u cijelom svijetu,pa šaljem samo mailom...

Nalah
    17. Ožujak 2015. 10:12

A iskreno,nije mi jasno stavljanje slika golih trudničkih trbuha koje malo malo vidim u obavijestima ovdje...ali svakom svome

Nalah
    17. Ožujak 2015. 10:12

A iskreno,nije mi jasno stavljanje slika golih trudničkih trbuha koje malo malo vidim u obavijestima ovdje...ali svakom svome

Nalah
    17. Ožujak 2015. 10:13

svoje*

koala123
    17. Ožujak 2015. 10:42

da ima ekipe koja bas pretjeruje s tim. a pogotovo kad stavi sliku golog djeteta na plazi. mislim pa cemu? neke stvari nek ostanu u krugu obitelji. ili pak drito slika iz rodilista beba na cici. najintimniji cin ikad valda. ne kuzim al dobro.

koala123
    17. Ožujak 2015. 10:46

koala123

da ima ekipe koja bas pretjeruje s tim. a pogotovo kad stavi sliku golog djeteta na plazi. mislim pa cemu? neke stvari nek ostanu u krugu obitelji. ili pak drito slika iz rodilista beba na cici. najintimniji cin ikad valda. ne kuzim al dobro.

da i sve ono kaj mi objavljujemo ovdje mi je ok. iako nastojim i tu da joj se bas ne vidi faca  jer nekak sam paranoik kaj se toga tice. al htjela sam rec da mi tu ipak sve imamo bebe i malu djecu i drago ti je vidjet kak su druge bebe.. a na fejsu ne kuzim koga zanim kak moja beba sjedi i jede ili kak se danas nasmijala a jucer nije. nekak mislim da su to jako privatne obiteljske stvari:)

Nalah
    17. Ožujak 2015. 10:55

Naravno da mi je drago vidjeti kako su druge bebe,pogotovo kad rvidim male čupavce od Marije ili Bori,odmah postanem zavidna na kosi    ali ja rađe ne bih,to je moj izbor

koala123
    17. Ožujak 2015. 12:37

Nalah

Naravno da mi je drago vidjeti kako su druge bebe,pogotovo kad rvidim male čupavce od Marije ili Bori,odmah postanem zavidna na kosi  ali ja rađe ne bih,to je moj izbor

Da mali Marijin je lijep kao curica:)) ma svi su preslatki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI